Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Voorwaarden

Netflix : algemene voorwaarden van Netflix : www.netflix.com/termsofuse. Hoe activeer je Netflix? www.proximus.be/iwantnetflix

Vast internet  

 1. Onbeperkt volume: voor persoonlijk gebruik, cf. de algemene voorwaarden. Na gebruik van 750 GB, wordt je snelheid beperkt tot het einde van de maand, tenzij activering van je gratis 150 GB extra volume activeert via MyProximus. Meer info: www.proximus.be/internetpolicy.
 2. Snelheid: de maximale vermelde snelheid is een theoretische waarde. Deze wordt in de praktijk niet voor alle klanten behaald. De downloadsnelheid thuis hangt vooral af van de afstand tussen het aansluitpunt en de centrale, de beschikbaarheid van VDSL, de computerinstallatie en de interne bekabeling. Deze factoren moeten optimaal zijn om op de maximale snelheid te kunnen surfen. Als je wifi gebruikt, kan je surfsnelheid ook lager zijn. Om de surfsnelheid bij jou thuis te kennen: proximus.be/internetspeed.

TV kijken 

 • Inbegrepen tv-bundel: keuze (je kan 2 keer/jaar wijzigen) uit een door Proximus geselecteerde lijst. Volg de instructies op www.proximus.be/iwantnetflix om je Netflix-streamingabonnement te activeren. De prijs van het Netflix-abonnement wordt vermeld op de Proximus-factuur. Proximus TV biedt via de decoder een technisch vereenvoudigde toegang tot Netflix. Aanbod Netflix-tv-bundel en vereenvoudigde toegang zolang het contract met Netflix loopt en onder voorbehoud van wijzigingen door Netflix. Meer info: www.netflix.com/termofuse. Tv-bundel omvat standaard een abonnement voor 2 schermen. Op aanvraag: 1 scherm ( € 4 minder/maand) of 4 schermen ( € 4 meer/maand). Proximus behoudt zich het recht voor de actie te verlengen.
 • Bonusfilm: huur van 1 film/maand naar keuze (48 uur beschikbaar na activering) uit een selectie van 12 films. Klik op de knop ‘on demand’ van de afstandsbediening, ga naar ‘op aanvraag’, daarna ‘films’ en dan ‘mijn bonusfilm’. De selectie wordt regelmatig bijgewerkt. Een niet-gebruikte film in een bepaalde maand wordt niet overgedragen naar de volgende maand.
 • TV Replay, TV Replay+: gratis voor alle bestaande Familus of Tuttimus-klanten. De beschikbaarheid van programma’s via TV Replay hangt af van de televisiezenders en de toelatingen die deze al dan niet hebben om het genoemde programma te exploiteren. Ook beschikbaar op computer, tablet en smartphone via de app Proximus TV. De lijst van de beschikbare zenders in TV Replay en de bijzondere algemene voorwaarden, staan te lezen op www-uat.proximus.be/tvreplay.
 • Proximus TV app: aanbieding geldig in België voor alle klanten van Proximus TV die een MyProximus-account hebben en een aansluiting op het vasteof mobiele internetnetwerk van Proximus, . De tv-gids van Proximus is echter toegankelijk voor alle internetgebruikers in België.
 • Proximus TV: voor meer info over de beschikbaarheid van Proximus TV, het hd-bereik, de mogelijkheid om meerdere televisietoestellen aan te sluiten en het aanbod aan zenders volgens de regio’s: www.proximus.be/tv.

Vaste lijn 

 • Onbeperkt bellen daluren en weekend: :
  • Nationaal: naar vaste nummers in België en 1000 minuten naar Belgische gsm-nummers. Oproepen tijdens de piekuren: € 0,79/oproep, incl. btw.
  • Internationaal: 2000 min / maand naar vaste en gsm-nummers in de meeste Europese landen²,de Verenigde Staten en Canada en naar vaste nummers in Marokko. Oproepen tijdens de piekuren: prijs per minuut: € 0,25/minuut + aansluitkosten € 0,1143/oproep.

(1) + (2): Niet cumuleerbaar met andere opties die korting geven op nationale of internationale gesprekken. Niet geldig voor oproepen naar speciale nummers (07x, 09xx, behalve oproepen van en naar de PhoneMail-service). Per klantnummer kan deze optie maximaal 2 keer genomen worden.

Mobile 

 • Mobilus XL Unlimited : je beschikt over 20 GB in België en 16 GB onderweg binnen de EU* om te surfen aan maximale snelheid. Eens je 20 GB / 16 GB opgebruikt, kan je onbeperkt verder surfen aan een verlaagde snelheid (512 Kbps) in België / aan maximale snelheid met een toeslag van € 0,0072/MB onderweg binnen de EU*. Deze toeslag verandert naar € 0,0054/MB vanaf 01/01/2019.
 • 2Lijst van 39 landen: Duitsland, Oostenrijk, Bulgarije, Cyprus, Kroatië, Denemarken, Spanje, Estland, Finland, Frankrijk, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Polen, Portugal, Tsjechische republiek, Roemenië, Verenigd Koninkrijk, Slowakije, Slovenië, Zweden + Andorra, Faeröer eilanden, Ijsland, Liechtenstein, Monaco, Noorwegen, Saint-Marin en Zwitserland + Marokko, Turkije, Verenigde Staten en Canada
 • Onbeperkt nationaal bellen tussen nummers die deel uitmaken van je pack: onbeperkt bellen 24/24 uur, 7/7 dagen alleen tussen vaste en mobiele telefoonnummers die deel uitmaken van het Tuttimus-Pack dat de klant heeft afgesloten, met een maximum van 6 mobiele nummers inbegrepen in het pack.
 • Daluren: van maandag tot vrijdag, van 17 tot 8 uur en heel de dag in het weekend en op feestdagen;
  • Piekuren: van maandag tot vrijdag, van 8 tot 17 uur.
 • Je tariefplan is geldig in België en onderweg (roaming) binnen de EU (+IJsland, Liechtenstein en Noorwegen)*, uitgezonderd speciale nummers (voting, 0900, …) en diensten van derden, waarvoor het tarief wordt bepaald door de beheerder van dat nummer.
 • Onbeperkte aanbiedingen en roaming: enkel voor persoonlijk en normaal/redelijk gebruik zoals gedefinieerd in de algemene voorwaarden van Proximus.
 • Bellen: oproepen worden vanaf de 61ste seconde aangerekend per seconde. Zodra de inbegrepen belminuten zijn opgebruikt, betaal je € 0,30/min.
 • Niet gebruikte belminuten, sms'en en MB's worden niet naar de volgende maand overgedragen.
 • Data en favoriete app: zodra het inbegrepen surfvolume is opgebruikt, betaal je € 0,10/MB. Wanneer het dataverbruik oploopt tot € 60 buiten bundel wordt de internetverbinding stopgezet tot de start van de volgende facturatiecyclus. Ook het onbeperkt gebruik van de favoriete app wordt op dat moment stopgezet.
 • Favoriete app: elk Mobilus-abonnement geeft recht op een gratis onbeperkt surfvolume voor het gebruik van een app, te kiezen uit een door Proximus geselecteerde lijst populaire apps. Je kan 1 keer/ maand wijzigen in MyProximus. Op sommige apps kunnen er beperkingen zijn. Meer info op proximus.be/support. De algemene voorwaarden van de apps blijven van toepassing. Proximus behoudt zich het recht voor om het aanbod te wijzigen, rekening houdend met een opzegtermijn van 2 maanden. Het onbeperkt gebruik van de favoriete app wordt stopgezet in de hierboven vermelde gevallen.
 • Raadpleeg proximus.be/kwaliteit voor meer informatie over de kwaliteit, het bereik en snelheid van ons mobiel netwerk.
 • Voordelen Mobilus in Pack: maandelijkse korting op de Mobilus-abonnementen L en bijkomende gegevens voor Mobilus S/M/L, zo lang de klant zijn contract behoudt. De klant kan tot 6 mobiele telefoons in het pack opnemen met dezelfde voordelen. Alle info over onze packs op www.proximus.be/mobileinpack.

*Duitsland, Oostenrijk, Bulgarije, Cyprus, Kroatië, Denemarken, Spanje, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe (Franse Antillen), Frans-Guyana; Hongarije, Åland-eilanden (Finland), Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique (Franse Antillen), Nederland, Polen, Portugal, Tsjechische Republiek, Réunion, Roemenië, het Verenigd Koninkrijk, Saint-Barthélemy (Franse Antillen), Sint-Maarten (Franse Antillen), Slovakije, Slovenië en Zweden + IJsland, Liechtenstein en Noorwegen.

Overige 

 • Wi-Fi Hotspots en Public Wi-Fi: iedereen die verbinding maakt met een Wi-Fi Hotspot moet zich inschrijven op de service en moet de algemene voorwaarden aanvaard hebben. Public Wi-Fi is opgenomen in de Packs met Mobilus en kan worden geactiveerd via de toepassing MyProximus/ Netwerk (geen aanmelding nodig).
 • Mobile Coverage Extender (t.w.v. € 5/maand) inbegrepen in Tuttimus met minstens 1 Mobilus XL Unlimited-abonnement. 1 toestel per klant. Gebruik in België. Installatie op vast internet van Proximus en gebruik door mobiele Proximus-klanten, aan de tarieven van toepassing op hun abonnement. Max. 4 gelijktijdige gebruikers. 3G-bereik van max. 200 m². Het toestel is/blijft eigendom van Proximus. Als de dienst wordt opgezegd, dient de klant het toestel terug te geven aan Proximus. Meer info en voorwaarden op www.proximus.be/mobilecoverageextender.
 • Wi-Fi Booster (t.w.v. € 2,49/maand) inbegrepen in Tuttimus met minstens 1 Mobilus XL Unlimited-abonnement. Gebruik in België. 1 per klant.
 • Wi-Fi Extender Starter Kit in Tuttimus -pack: De Wi-Fi Extender Starter Kit (waarde € 99,99 – incl Recupel) is alleen inbegrepen voor klanten met een Tuttimus-pack met minimaal een Mobilus L - 20GB. Alleen voor gebruik in België conform de algemene voorwaarden. Maximaal 1 Wi-Fi Extender Starter Kit per klant.
 • Installatie inbegrepen: installatie door een technieker inbegrepen (ter waarde van € 59) voor de nieuwe klanten Tuttimus.

Kom langs, we geven graag meer info

Contacteer ons

0800 22 800

Onze Fiber truck in je wijk

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze:

 • Bel ons:
  Bestaande woning: 0800 33 007<br>Nieuwbouw: 0800 33 234Ma – za: 08:00 – 22:00
  Technische vragen : 08:00 – 24:00 (7/7)

 • Chat met ons via deze site

  Chat met ons via deze sitemomenteel niet beschikbaar