×
×

Spartacus

Spartacus

Een soldaat die gedegradeerd wordt tot slaaf en zich vervolgens weer opwerkt tot gladiator. Dat is het verhaal van Spartacus, die aanvankelijk wordt ingezet in het leger van de Romeinen onder het bewind van Claudius Glaber. Wanneer hij in opstand komt, is hij al snel gedoemd tot een slavenleven. Maar als gladiator bewijst Spartacus dat hij niet zomaar klein te krijgen is. Actie, seks, verraad en rauwe emoties: Spartacus geeft elke kijker een instant adrenalineshot.

Netflix


IMDb-rating
8,6/10

Taal
Engels

Duur
55 min.

Genre
Actie, avontuur

Seizoenen
3

Doelgroep
Adolescenten, Volwassenen


Rebel met een missie

Wanneer Spartacus zijn vier beulen weet te overleven, wordt hij gekocht door een rijke Romein die gladiatoren klaarstoomt voor de arena. Een scharniermoment, want Spartacus is niet zomaar een slaaf. Hij heeft een waanzinnig doorzettingsvermogen en geeft zich niet zomaar gewonnen. Koppel dit aan een robuust en atletisch lichaam, en je weet meteen dat Spartacus alles in huis heeft om uit te groeien tot een echte volksheld.

Spartacus

Romeinse decadentie

Maar de serie Spartacus beperkt zich niet tot het leven van de protagonist. Naast de heroïsche exploten in de arena komt ook het leven en laten van zijn Romeinse eigenaar Batiatus (John Hannah) en zijn vrouw Lucretia (Lucy Lawless) aan bod. En natuurlijk krijg je een unieke kijk op de beruchte Romeinse dedadentie. Van afgehakte hoofden tot expliciete seks, deze serie is niet voor doetjes!

Spartacus

Seizoenen

Spartacus

Seizoen 1

Deze legendarische serie trapt af met Spartacus: Blood and Sand. In dit eerste seizoen word je van meet af aan met je neus op de feiten gedrukt. De Romeinen rukken Spartacus weg uit zijn thuisland en van zijn vrouw. In Rome moet hij opboksen tegen een muur van corruptie, manipulatie en geweld. Om te overleven zal de middelmaat niet volstaan. Spartacus heeft alleen een overlevingskans als hij uitgroeit tot niets minder dan een legende …

Spartacus

Seizoen 2

In Spartacus: Vengeance In Spartacus overheerst de angst. Gaius Claudius Glaber en zijn troepen zakken af naar Capua om de groeiende groep bevrijde slaven onder leiding van Spartacus een kopje kleiner te maken. Spartacus komt voor een moeilijk dilemma te staan: wraak nemen op de man die zijn vrouw tot slavin maakte, of voorkomen dat zijn leger uiteenvalt …

Spartacus
 

Seizoen 3

In het derde en laatste seizoen, Spartacus: War of the Damned, is Spartacus uitgegroeid tot een echte volksheld. Met zijn leger van duizenden rebellen heeft Spartacus nog één ultiem doel: het hele Romeinse Republiek neerhalen. Samen gaan de rebellen de ene bloederige strijd na de andere aan en bereiden ze zich voor op het onvermijdelijke, een oorlog tegen Rome.

Cast

Spartacus
Liam McIntyre
Spartacus

Spartacus
Daniel Feuerriegel
Agron

Spartacus
Peter Mensah
Doctore

Spartacus
Lucy Lawless
Lucretia

Spartacus
John Hannah
Batiatus

Spartacus
Viva Bianca
Ilithyia

Speciale aanbieding

Goesting in originele series en films?

Kijk Netflix, nu als TV-bundel met Tuttimus!

Stel je Tuttimus samen

Ontdek meer op Netflix

Activeer Netflix op je Proximus TV

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze:

  • Chat met ons via deze site

    Chat met ons via deze sitemomenteel niet beschikbaar