Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Surf en kijk tv in je tweede verblijf

Internet + TV pack

in plaats van € 60 € 35 /maand

Geniet van onze promotie op het Internet + TV pack

Voor je tweede woning

Heb je een tweede verblijf? Dan hebben we voor jou het ideale pack om te surfen en tv te kijken.

Geniet van een exlusieve korting en geniet van TV en onbeperkt internet in je tweede verblijf voor slechts € 35/maand (i.p.v. € 60).

Bovendien is de installatie gratis (waarde €59)!

Deze korting is geldig voor klanten met Familus, Minimus of Tuttimus op hun hoofdverblijfplaats. De packs van beide verblijfplaatsen moeten op dezelfde klantenrekening staan.

Surfen en tv-kijken

Internet

 • Onbeperkt maandelijks volume1
 • Tot max. 100 Mbps download en 6 Mbps uploadsnelheid2
 • Geniet je van fiber? Tot max. 110 Mbps download en 10 Mbps uploadsnelheid3
 • 10 GB opslagruimte in de Proximus Cloud
 • Gratis toegang tot meer dan 1,3 miljoen wifi-hotspots in België dankzij Public Wi-Fi
 • 1 Modem inbegrepen

TV

 • Meer dan 80 zenders
 • TV Replay, zodat je tot 36 uur terug kan kijken
 • Kijk overal tv met de Proximus Pickx-app
 • 1 Decoder inbegrepen

My e-Press

 • Toegang tot het digitale abonnement van Het Laatste Nieuws of Le Soir4.
 • Geniet van het volledige aanbod gepubliceerde artikels via de website of de app van jouw krant naar keuze.
 • Dit onbeperkte abonnement is nu inbegrepen in je pack.

Totale maandelijkse kost van dit Internet + TV pack

Exclusieve korting

€ 60 35 /maand*

+ gratis installatie (€ 59)

Nog geen Tuttimus, Minimus, Familus in je eerste verblijf?

Kies één van deze Packs om van de Internet + TV promotie in je tweede woning te genieten.

Contacteer mij om te bestellen

Al Tuttimus, Minimus, Familus in je eerste verblijf?

Wil je genieten van de Internet + TV promotie in je tweede woning?

Contacteer mij om te bestellen
Voorwaarden

*Aanbieding geldig van 01/06/2018 tot en met 31/12/2020 voor elke klant die Familus, Minimus, Tuttimus, Bizz Office met TV of Bizz All-in heeft op zijn hoofdverblijf. De packs van beide verblijfplaatsen dienen op dezelfde klantenrekening te staan. De korting op het pack internet + TV van € 24/maand is geldig voor onbepaalde duur en geldt onverminderd een eventuele wijziging van de basisprijs van het pack.

Niet compatibel met andere promoties op het pack Internet + TV, ook niet compatibel met volgende promoties geactiveerd op het pack aan de hoofdverblijfplaats: PFE (pack for employee), Affinity of retentie promoties op internet.

My e-Press is enkel beschikbaar voor particuliere klanten. Professionele, BTW-plichtige klanten die een INT+TV voor hun tweede verblijf nemen, zullen geen toegang hebben tot My e-Press.

Proximus behoudt zich het recht voor deze actie te verlengen of vervroegd te beëindigen.

Prijzen inclusief btw.

 1. beperkt internetvolume: persoonlijk gebruik, cf. de algemene voorwaarden. Na gebruik van 750 GB, wordt je snelheid beperkt tot het einde van de maand, tenzij activering van je gratis 150 GB extra volume activeert via MyProximus. Meer info: www.proximus.be/internetpolicy.
 2. Snelheid van het vaste internet: de maximale vermelde snelheid is een theoretische waarde. Deze wordt in de praktijk niet voor alle klanten behaald. De downloadsnelheid thuis hangt vooral af van de afstand tussen het aansluitpunt en de centrale, de beschikbaarheid van VDSL, de computerinstallatie en de interne bekabeling. Deze factoren moeten optimaal zijn om op de maximale snelheid te kunnen surfen. Om de surfsnelheid bij jou thuis te kennen: www.proximus.be/internetsnelheid.
 3. Als je woning is uitgerust met onze fiber technologie dan bedraagt de internetsnelheid van het pack internet fiber + tv 110 Mbps (download) en 10 Mbps (upload). Check als je woning is uitgerust met fiber.
 4. Per klant krijgt u maximum 2 toegangen. Koppel bv. één pack aan Het Laatste Nieuws en het andere pack aan Le Soir.

De effectieve snelheid die je ervaart hangt af van je computerinstallatie en in uitzonderlijke gevallen van het algemene gebruik.

TV: Voor meer info over de beschikbaarheid van TV, het hd-bereik, de mogelijkheid om meerdere televisietoestellen aan te sluiten en het aanbod aan zenders volgens de regio’s: www.proximus.be/tv.

TV Replay: TV Replay is gratis voor alle bestaande klanten en die al gekozen hebben voor een Familus- of Tuttimus-pack of voor een Bizz Office met TV of Bizz All-In. De beschikbaarheid van programma’s en TV Replay hangt af van de televisiezenders en de toelatingen die deze al dan niet hebben om het genoemde programma te exploiteren. Ook beschikbaar op computer, tablet en smartphone via de Proximus Pickx-app. De lijst van de beschikbare zenders in TV Replay op TV en de  Proximus Pickx-app, alsook de bijzondere algemene voorwaarden, staan te lezen op www.proximus.be/tvreplay. TV Replay is niet beschikbaar voor Scarlet-klanten

Proximus Pickx-app: aanbieding geldig in België voor alle klanten van TV die een MyProximus-account hebben op het vaste of mobiele internetnetwerk van Proximus, in een zone met wifi-bereik, via terminals zoals tablets, compatibele smartphones en laptops. De tv-gids van Proximus is echter toegankelijk voor alle internetgebruikers in België.

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze:

 • We bellen je terug

  We bellen je terugmomenteel niet beschikbaar

 • Chat met ons via deze site

  Chat met ons via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar