Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Surf en kijk tv in je tweede verblijf

Exclusieve korting

instead of € 59,99 34,99 /maand

Internet + TV Flex pack

in plaats van € 59,99 € 34,99 /maand

Geniet van onze promo op het Flex pack (Internet+TV)

Voor je tweede woning

Heb je een tweede verblijf en kun je daar niet zonder internet en tv?

Geniet van een exlusieve korting en geniet van TV en onbeperkt internet in je tweede verblijf voor slechts € 34,99/maand (i.p.v. € 59,99).

Bovendien is de installatie gratis (waarde €59)!

Deze korting is geldig voor klanten met Flex, INT+TV, Familus, Minimus of Tuttimus op hun hoofdverblijfplaats. De packs van beide verblijfplaatsen moeten op dezelfde klantenrekening staan.

Surfen en tv-kijken

TV

Jouw TV & Entertainment ervaring

Internet

Jouw thuis-ervaring met Internet

 • Onbeperkt surfen thuis tot max. 100 Mbps download- en 20 Mbps uploadsnelheid
 • Geniet je van fiber? Tot max. 350 Mbps download en 30 Mbps uploadsnelheid
 • Smart Wifi: Intelligente wifi overal in huis
 • 10 GB opslagruimte in de je persoonlijke Proximus Cloud

Totale maandelijkse kost van dit Flex-pack (Internet+TV)

Exclusieve korting

€ 59,99 34,99 /maand*

+ gratis installatie (€ 59)

Mijn Flex-pack bestellen

Nog geen Flex pack in je eerste verblijf?

Contacteer mij om te bestellen

Ik ontdek de Flex-packs

Voorwaarden

Aanbieding geldig van 01/07/2020 tot en met 31/01/2021 voor elke klant die Flex, INT+TV, Familus, Minimus, Tuttimus, Bizz Office met TV of Bizz All-in heeft op zijn hoofdverblijf. De packs van beide verblijfplaatsen dienen op dezelfde klantenrekening te staan. De korting op het pack Flex Internet + TV van € 25/maand is geldig voor onbepaalde duur en geldt onverminderd een eventuele wijziging van de basisprijs van het pack.

Niet compatibel met andere promoties op het pack Flex, ook niet compatibel met volgende promoties geactiveerd op het pack aan de hoofdverblijfplaats: Affinity of retentie promoties op internet.

My e-Press is enkel beschikbaar voor particuliere klanten. Professionele, BTW-plichtige klanten die een Flex pack voor hun tweede verblijf nemen, zullen geen toegang hebben tot My e-Press. Per klant krijgt u maximum 2 toegangen. Koppel bv. één pack aan Het Laatste Nieuws en het andere pack aan Le Soir.

Proximus behoudt zich het recht voor deze actie te verlengen of vervroegd te beëindigen.

Prijzen inclusief btw.

 • beperkt internetvolume: persoonlijk gebruik, cf. de algemene voorwaarden. Na gebruik van 3 TB, wordt je snelheid beperkt tot het einde van de maand, tenzij activering van je gratis 300 GB extra volume activeert via MyProximus. Meer info: www.proximus.be/internetpolicy.
 • Snelheid van het vaste internet: de maximale vermelde snelheid is een theoretische waarde. Deze wordt in de praktijk niet voor alle klanten behaald. De downloadsnelheid thuis hangt vooral af van de afstand tussen het aansluitpunt en de centrale, de beschikbaarheid van VDSL, de computerinstallatie en de interne bekabeling. Deze factoren moeten optimaal zijn om op de maximale snelheid te kunnen surfen. Om de surfsnelheid bij jou thuis te kennen: www.proximus.be/internetsnelheid.
 • Als je woning is uitgerust met onze fiber technologie dan bedraagt de internetsnelheid van het pack Flex Internet Fiber + TV 350 Mbps (download) en 30 Mbps (upload). Check als je woning is uitgerust met fiber.

De effectieve snelheid die je ervaart hangt af van je computerinstallatie en in uitzonderlijke gevallen van het algemene gebruik.

TV: Voor meer info over de beschikbaarheid van TV, het hd-bereik, de mogelijkheid om meerdere televisietoestellen aan te sluiten en het aanbod aan zenders volgens de regio’s: www.proximus.be/tv.

TV Replay: TV Replay is gratis voor alle bestaande klanten en die al gekozen hebben voor een Flex pack of voor een Bizz Office met TV of Bizz All-In. De beschikbaarheid van programma’s en TV Replay hangt af van de televisiezenders en de toelatingen die deze al dan niet hebben om het genoemde programma te exploiteren. Ook beschikbaar op computer, tablet en smartphone via de Proximus Pickx-app. De lijst van de beschikbare zenders in TV Replay op TV en de  Proximus Pickx-app, alsook de bijzondere algemene voorwaarden, staan te lezen op www.proximus.be/tvreplay. TV Replay is niet beschikbaar voor Scarlet-klanten

Proximus Pickx-app: aanbieding geldig in België voor alle klanten van TV die een MyProximus-account hebben op het vaste of mobiele internetnetwerk van Proximus, in een zone met wifi-bereik, via terminals zoals tablets, compatibele smartphones en laptops. De tv-gids van Proximus is echter toegankelijk voor alle internetgebruikers in België.

Proximus Pickx app

 • Kijk tv, raadpleeg de tv-gids of zoek programma's die jij leuk vindt per categorie.
 • Browse door alle programma's, zowel live als uitgesteld, in je opties als in de filmcatalogus.
 • Je opnames binnen handbereik: programmeer, kijk & kijk verder, via "mijn video's".
 • Jouw unieke TV ervaring (Live, replay of TV opties) is gebaseerd op wat jij leuk vindt dankzij onze persoonlijke aanbevelingen.
 • Kijk altijd en overal vanop al je toestellen (televisie, Chromecast, laptop, tablet, smartphone…) met de Proximus Pickx-app.

My e-Press

Met My e-Press heb je nu toegang tot het digitale abonnement van Het Laatste Nieuws of Le Soir. Geniet van het volledige aanbod aan artikels die dagelijks rechtstreeks gepubliceerd worden op de website of de app van jouw krant naar keuze. Dit onbeperkte abonnement is nu inbegrepen in je pack!

Le Soir Het Laatste Nieuws

Smart Wifi

Beeld je in dat je een slimme wifi hebt...

 • die zich overal in huis aanpast aan je verbruik
 • die automatisch de beste frequentie kiest voor een stabiele maximale snelheid wanneer je van de ene kamer naar de andere wandelt
 • die je toelaat gelijktijdig op verschillende toestellen te surfen met een optimale snelheid

Promo details

Aanbieding geldig voor elke klant die Flex, INT+TV, Familus, Minimus, Tuttimus, Bizz Office met TV of Bizz All-in heeft op zijn hoofdverblijf. De packs van beide verblijfplaatsen dienen op dezelfde klantenrekening te staan.

De korting op het pack Flex Internet + TV van € 25/maand is geldig voor onbepaalde duur en geldt onverminderd een eventuele wijziging van de basisprijs van het pack.

Niet compatibel met andere promoties op het pack Flex, ook niet compatibel met volgende promoties geactiveerd op het pack aan de hoofdverblijfplaats: Affinity of retentie promoties op internet.

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze:

 • We bellen je terug

  We bellen je terugmomenteel niet beschikbaar

 • Chat met ons via deze site

  Chat met ons via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar