×
×

Prison Break

Prison Break is almost back met een nieuw seizoen!

Wie is er nu geen fan van Prison Break? Het spannende gevangenisdrama is niet alleen kijkvoer voor mannen, ook vrouwen kunnen de serie wel smaken. Michael Scofield, de behulpzame broer van Lincoln Burrows, wordt namelijk vertolkt door de charmante Wentworth Miller. Bij ons was het een waar kijkcijferkanon! En nu kan je er nog eens van genieten op Netflix.

Netflix


IMDb-rating
8,5/10

Taal
Engels

Duur
45 min.

Genre
Actie, drama

Seizoenen
4

Doelgroep
Adolescenten en Volwassenen


Bloedbroeders

Lincoln Burrows zit onterecht in de gevangenis voor de moord op de broer van de vicepresident van de VS. Terwijl zijn executie almaar dichterbij komt, raakt Michael Scofield, de broer van Lincoln, bij een gewapende overval betrokken. Die loopt slecht af, Michael wordt opgepakt en komt in dezelfde gevangenis als zijn broer terecht. De suspense in Prison Break wordt opgebouwd rond de hamvraag of de broers ooit nog levend de gevangenis zullen verlaten?

Prison Break

Nieuw en binnenkort te zien: seizoen 5

Goed nieuws voor de echte ‘die hards’: de succesvolle serie die in 2009 afliep, zal weer op het scherm verschijnen. In het compleet nieuwe seizoen 5 komen zowel Wentworth Miller als Dominic Purcell terug. Het seizoen zal vragen oplossen die nooit werden behandeld en je komt te weten waarom sommige personages nog leven. Tien afleveringen vol spanning en sensatie gegarandeerd. Binnenkort te bekijken op Netflix!

Prison Break

Seizoenen

Prison Break

Seizoen 2

De acht ontsnapte gevangenen uit ‘Fox River’, waaronder Michael Scofield en zijn broer Lincoln Burrows, proberen via het bos te vluchten. Ze zijn op zoek naar de buit van Westmoreland en zetten alles op het spel om een samenzwering van de overheid aan het licht te brengen. Als Michael en Sara in problemen komen, offert Michael zich op en belandt hij in Soná. Het spel van verraad en bedrog dat volgt en waarin niet iedereen het er levend vanaf brengt, ontdek je in seizoen 2 van deze succesvolle serie.

Prison Break

Seizoen 3

Michael Scofield moet in Soná, een levensgevaarlijke gevangenis in Panama, vechten voor zijn leven. De tijd dringt en deze keer is het Lincoln die zijn broer moet helpen ontsnappen. Lincoln komt erachter dat zijn zoon LJ door ‘The Company’ gegijzeld wordt. Hierdoor zal hij ook James Whistler, de enige persoon die hem kan helpen, moeten bevrijden. Maar dat brengt natuurlijk nieuwe moeilijkheden met zich mee. Er lijkt geen ontsnappen aan!

Prison Break
 

Seizoen 4

Michael en Lincoln zijn vastbesloten om ‘The Company’ voor eens en altijd te vernietigen. Daarvoor moeten ze een geheugenkaart zien te bemachtigen met als codenaam ‘Scylla’. Maar het gaat mis … Ze dreigen weer in de gevangenis te belanden. Komt er ooit een dag waarop Michael en zijn broer niet meer moeten vluchten? Spanning alom met een zinderende apotheose in de laatste aflevering!

Cast

Prison Break
Wentworth Miller
Michael Scofield

Prison Break
Dominic Purcel
Lincoln Burrow

Prison Break
Amaury Nolasco
Fernando Sucre

Prison Break
Robert Knepper
Theodore 'T-Bag' Bagwell

Prison Break
Sarah Wayne Callies
Dr. Sara Tancredi

Prison Break
Wade Williams
Brad Bellick

Speciale aanbieding

Goesting in originele series en films?

Kijk Netflix, nu als TV-bundel met Tuttimus!

Stel je Tuttimus samen

Ontdek meer op Netflix

Activeer Netflix op je Proximus TV

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: