×
×

Pretty Little Liars

Pretty Little Liars

Nieuwsflash voor al wie dacht dat het Amerikaanse ‘high school drama’ definitief van het toneel verdwenen was sinds we ergens in de jaren negentig afscheid namen van Beverly Hills 90210: het genre is onverwoestbaar. In Pretty Little Liars zijn de meisjes mooi, de jongens gespierd, de verhaallijnen spannend. De hamvraag in deze reeks: wie is ‘A’?

Netflix


IMDb-rating
7,9/10

Taal
Engels

Duur
60 min.

Genre
Drama, Thriller

Seizoenen
6

Doelgroep
Tieners


Mysterieuze moord

Rosewood is een vredig dorpje waar doorgaans niets bijzonders gebeurt. Tot het populairste meisje van de ‘high school’, Alison Montgomery, op mysterieuze wijze verdwijnt. Haar vier vriendinnen blijven verweesd achter, heel wat vragen blijven onopgelost. Pas een jaar na Alisons verdwijning blijkt dat ze vermoord is. Op hetzelfde moment ontvangen de vriendinnen regelmatig mysterieuze en dreigende sms’jes, telkens ondertekend met ‘A’. Maar wie is A, en hoe komt het dat hij of zij alles weet over de meiden?

Pretty Little Liars

Holebikwestie en andere liefdesperikelen

De ‘liars’ hebben ieder hun eigen worstelingen en onzekerheden. Zo heeft Aria (Lucy Hale) stiekem een relatie met haar leraar Engels, voelt Hanna zich onzeker als het kneusje van de vriendinnengroep, worstelt Emily met haar gevoelens voor vrouwen, en ontwikkelt Spencer een drugsverslaving. Die nevenverhaallijnen maken van ‘Pretty Little Liars’ de perfecte tienerreeks: een spannende centrale plot, met daarnaast aandacht voor de typische puberperikelen die we allemaal herkennen. Herkenbaar, entertainend én ongemeen spannend. Wedden dat je niet kunt stoppen met kijken na die cliffhanger waarmee de eerste aflevering eindigt?

Pretty Little Liars

Trailer

Seizoenen

Little Pretty Liars

Seizoen 4

Het seizoen waarin de vriendinnen hun speurderskills verder uitdiepen, wanneer er opnieuw een lijk gevonden wordt in Rosewood. Ze gaan zelfs zo ver in hun moordonderzoek en de leugens die ze verzinnen om alle potjes toegedekt te houden, dat ze op de duur zelf verdacht worden. En alsof dat nog niet erg genoeg is, duikt A opnieuw op ...

Little Pretty Liars

Seizoen 5

Na een zenuwslopend spannende finale in seizoen 4 gaat seizoen 5 verder op hetzelfde elan. Waarom is Caleb, de ex van Hanna, zo veranderd? En wat heeft Melissa, de oudere zus van Spencer, te verbergen? De ‘liars’ gaan opnieuw op onderzoek uit én enkele bekende gezichten keren terug naar Rosewood. Kijken maar, want dit seizoen bevat onder meer de ‘must-see’ honderdste aflevering!

Little Pretty Liars

Seizoen 6

Opnieuw een traumatische ervaring voor Aria, Spencer, Hanna en Emily: ze worden door A gegijzeld in een levensgroot poppenhuis. Gelukkig weten ze te ontsnappen. Maar dan begint het echte werk: de ware identiteit van A onthullen. Slagen de ‘liars’ erin om voorgoed komaf te maken met de kwellingen?

Cast

Pretty Little Liars
Troian Bellisario
Spencer Hastings

Pretty Little Liars
Ashley Benson
Hanna Marin

Pretty Little Liars
Lucy Hale
Aria Montgomery

Pretty Little Liars
Shay Mitchell
Emily Fields

Pretty Little Liars
Sasha Pieterse
Alison Rollins

Pretty Little Liars
Ian Harding
Ezra Fitz

Speciale aanbieding

Goesting in originele series en films?

Kijk Netflix, nu als TV-bundel met Tuttimus!

Stel je Tuttimus samen

Ontdek meer op Netflix

Activeer Netflix op je Proximus TV

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze:

  • Chat met ons via deze site

    Chat met ons via deze sitemomenteel niet beschikbaar