×
×

Narcos

Het nieuwe seizoen van Narcos is nu beschikbaar!

Cocaïne, machtsspelletjes, geweld en intriges. Narcos staat van de eerste tot de laatste minuut garant voor suspense. In twee seizoenen vertelt de serie het waargebeurde verhaal van Pablo Escobar, de beruchte Colombiaanse drugsbaron die – samen met het Medellínkartel – op z’n hoogtepunt ongeveer 80 procent van de wereldwijde drugshandel kon claimen. Narcos belicht de groei van het drugskartel, samen met de vetes met de ordediensten. Maar ook binnen de clan rommelt het meer dan eens. Kortom: het is een staalharde strijd, waarin niets of niemand wordt ontzien.

Netflix


IMDb-rating
9,1/10

Taal
Engels

Duur
49 min.

Genre
Misdaadserie

Seizoenen
2

Doelgroep
+18


Mythische figuur

Pablo Escobar, gespeeld door de Braziliaanse acteur Wagner Moura, is een mythische figuur die ontzag en angst inboezemt. Hij werkte zich razendsnel op tot in de hoogste regionen van de Colombiaanse drugswereld. In de jaren 80 domineerde hij de wereldwijde handel in cocaïne en was hij een van de meest gezochte misdadigers. Narcos dompelt je onder in de corrupte wereld van de machtsgeile Escobar.

Narcos

Machtsstrijd op topniveau

De rode draad doorheen Narcos is de machtsstrijd tussen de drugskartels en de ordediensten. De belangen en de bedragen die op het spel staan, zijn ongezien. Escobar haalde op het hoogtepunt van zijn macht zo’n 1 miljoen dollar aan inkomsten binnen. Per dag! De strijd wordt op het scherp van de snee gestreden en het geweld spat regelmatig van het scherm. Er vallen slachtoffers in beide kampen. Ook binnen het Medellínkartel raken de gemoederen soms danig verhit.

Narcos

Trailer

Seizoenen

Narcos

Seizoen 1

Het eerste seizoen van Narcos, een Original van Netflix, begint in de jaren zeventig, toen Colombia nog weinig voorstelde in de drugshandel. De komst van Pablo Escobar brengt daar drastisch verandering in. De man met de onafscheidelijke snor ziet z’n carrière als een komeet omhoogschieten en met hem wordt Colombia het epicentrum van de wereldwijde drugshandel. De ordediensten – vooral die van de Verenigde Staten – doen er alles aan om de plannen van Escobar te dwarsbomen. Het resultaat laat zich raden: een regelrechte oorlog met het witte poeder als inzet.

Narcos

Seizoen 2

In het tweede seizoen is Pablo Escobar op de vlucht. Hij wordt daarbij continu opgejaagd door de Colombiaanse autoriteiten, die vastbesloten zijn om een einde te maken aan zijn koningschap over het witte goud. Het belooft een grimmige strijd te worden, inclusief bloedvergieten: Escobar is namelijk ondertussen uitgegroeid tot een van de grootste drugsbazen die de wereld ooit gezien heeft. En hij is net op z’n gevaarlijkst als je hem bijna te pakken hebt.

Cast

Narcos
Wagner Moura
Pablo Escobar

Narcos
Boyd Holbrook
Steve Murphy

Narcos
Pedro Pascal
Javier Peña

Narcos
Joanna Christie
Connie Murphy

Narcos
Maurice Compte
Horatio Carrillo

Narcos
Paulina Gaitan
Tata Escobar

Speciale aanbieding

Goesting in originele series en films?

Kijk Netflix, nu als TV-bundel met Tuttimus!

Stel je Tuttimus samen

Ontdek meer op Netflix

Activeer Netflix op je Proximus TV

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze:

  • Chat met ons via deze site

    Chat met ons via deze sitemomenteel niet beschikbaar