Mobilus mobiele abonnementen

Proximus lanceert het eerste 5G-netwerk in België

Bestel je nieuw 5G-abonnement

Mobiele abonnementen

Vanaf in plaats van € 15,99 € 12,99 /maand

Ben je al klant? Geniet van gepersonaliseerde inhoud.

Ben je een klant
en heb je een pack?

Je MB's, minuten en sms'en zijn ook geldig in de EU.

Nationale en internationale tarieven buiten je bundel

Tarieven buiten je bundel in België & EU

Bellen naar vast en mobiel: € 0,30/min
Surfen: € 0,10/MB
Mms’en: € 0,50/mms

Vanuit of naar het buitenland (buiten de EU)

Bellen, sms’en, mms’en en surfen: bekijk de roaming- en internationale tarieven.

* Zie voorwaarden voor de lijst of landen

Smartphones deals

Vanaf 9 met abonnementen

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Hier zijn onze abonnementen voor de jongeren

Altijd bezig met sociale en muziekapps die je bundel doen ontploffen? Kies dan voor Epic, ze zijn allemaal onbeperkt!

Aanbevolen opties

Ga je op vakantie naar het buitenland?

Bekijk de tarieven per land en activeer de beste optie om met een gerust hart op reis te gaan.

myProximus

Goedkoper bellen en sms'en naar het buitenland

Andere vragen?

Onze klantendienst beantwoordt al je vragen:

Als je een nieuwe klant bent, betaal je een promotieprijs voor de duur van de specifieke promotie (bijvoorbeeld de eerste 3 maanden). Na deze eerste maanden betaal je de volledige prijs van het gekozen abonnement.

Tuurlijk, we dragen jouw nummer gratis over!

Nadat je je huidige operator hebt aangegeven bij je bestelling, nemen wij contact op met je operator voor de transfer.

Heb je al een abonnement bij ons, dan behoud je uiteraard je nummer.

 1. Kies je abonnement
  Het enige wat je bij de hand moet houden bij je bestelling zijn je klant- en simkaartnummer bij je huidige gsm-operator. Heb je een prepaid abonnement, dan is je simkaartnummer nodig.
 2. Wij zorgen voor alles
  Zodra de online bestelling is afgerond, nemen we contact op met je huidige operator om je contract op te zeggen en zetten we je nummer over naar Proximus. We zorgen ervoor dat je gsm-nummer hetzelfde blijft. Dit duurt maximaal 3 werkdagen. In de tussentijd ontvang je je Proximus-simkaart.
 3. Sit back and relax
  Van zodra alles gefixt is, krijg je een sms’je dat je abonnement ready to go is. Wanneer je huidige netwerk niet meer beschikbaar is, kan je je simkaart vervangen en na maximaal 30 minuten kan je beginnen met bellen, surfen, sms'en... zoals gewoonlijk.

Je ontvangt je nieuwe simkaart per post. Deze is actief en klaar voor gebruik. Het enige wat je hoeft te doen is de simkaart in je telefoon plaatsen en verbinding maken.

Geen probleem, je kan je abonnement gemakkelijk veranderen via MyProximus. Geen voorwaarden, geen kleine lettertjes, je mag op elk moment van gedacht veranderen. En het is gratis!

Ben je toch niet tevreden? Je kan je abonnement op elk moment gratis annuleren.

Heb je de MyProximus-app nog niet?
Ik installeer ‘m nu!

App Store Apple Google Play Store

Je hoeft enkel de MyProximus-app te openen en je ziet het meteen.

Heb je de MyProximus-app nog niet?
Ik installeer ‘m nu!

App Store Apple Google Play Store

Een andere vraag? We hebben zeker een antwoord voor jou!

Voorwaarden

Webpromo

Promotie geldig tot 30/06/2020 voor elke nieuw Mobilus-, Mobilus FullControl-, Epic- of Bizz Mobile-abonnement, behalve overschakelingen van bestaande Proximus-abonnementen: ontvang gedurende 6 maanden een korting op de maandelijkse prijs van het gekozen abonnement. Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere lopende promoties of het gezamenlijk aanbod van een smartphone met abonnementen. De webpromo is niet geldig met de reservering van een toestel via Click&Collect in een Proximus Shop.
 
De tariefplannen gelden in België en voor verplaatsingen binnen de Europese Unie, IJsland, Noorwegen en Liechtenstein (roaming), met uitzondering van de speciale nummers (voting, 0900, enz.). Onbeperkte diensten en roaming zijn enkel voor persoonlijk en normaal/redelijk gebruik zoals gedefinieerd in de algemene voorwaarden van Proximus.

De algemene voorwaarden van de apps blijven/zijn van toepassing. Er kunnen limieten bestaan voor bepaalde apps. Proximus houdt zich het recht voor om het aanbod te wijzigen met een opzegtermijn van 2 maanden.

Prijzen incl. btw geldig in België en onderweg (roaming) in de EU (+ IJsland, Liechtenstein en Noorwegen), uitgezonderd speciale nummers (voting, 0900, ...) en diensten van derden. Onbeperkte diensten en roaming zijn enkel voor persoonlijk en normaal/redelijk gebruik zoals gedefinieerd in de algemene voorwaarden van Proximus. De niet-opgebruikte belminuten, sms’en en MB begrepen in de bundel worden niet overgedragen naar de volgende maand. De oproepen worden gefactureerd per seconde vanaf de 61e seconde. Het dataverbruik wordt berekend per schijf van 1 KB. Wanneer het dataverbruik oploopt tot € 60 buiten bundel, wordt de internetverbinding (met inbegrip van de favoriete app) stopgezet tot de start van de volgende facturatiecyclus.

De Mobilus-abonnementen geven je toegang tot de volgende Proximus netwerken in de specifieke zones in België en met een een compatibel toestel:

Toegang tot netwerk 2G 3G/3G+ 4G/4G+ 5G
Mobilus S
Mobilus M
Mobilus L
Mobilus XL
Mobilus 5G Unlimited

Mobilus 5G Unlimited:
Het 5G-netwerk is enkel toegankelijk in specifieke zones in België met een 5G compatibel toestel: meer info op www-uat.proximus.be/5G. Het dataverbruik in België is onbeperkt. In de rest van de EU beschik je over 50  GB/maand: daarna kan je onbeperkt verder surfen aan € 0,0042/MB.

Mobilus XL Unlimited:
Je beschikt over 30  GB in België en 21  GB onderweg binnen de EU* om te surfen aan maximale snelheid op 4G. Eens je  GB opgebruikt zijn, kan je onbeperkt verder surfen aan een verlaagde snelheid (maximum 512 Kbps) in België en aan maximale snelheid met een toeslag van € 0,0042/MB onderweg binnen de EU*.

Wanneer de eenheden begrepen in de bundel opgebruikt zijn, worden de oproepen aangerekend tegen € 0,30/min. en de MB tegen € 0,10/MB.  

Favoriete app: het onbeperkte surfvolume voor het gebruik van een app is te kiezen uit een lijst van door Proximus geselecteerde apps. Standaard is WhatsApp geactiveerd. Je kunt eenmaal per maand van app veranderen via MyProximus. Voor sommige apps kunnen beperkingen gelden. Meer info op www-uat.proximus.be/support. De algemene voorwaarden van de apps blijven van toepassing. Proximus behoudt zich het recht voor om het aanbod te wijzigen, rekening houdend met een opzegtermijn van 1 maand. Wanneer het dataverbruik oploopt tot € 60 buiten bundel, wordt het onbeperkt gebruik van de favoriete app stopgezet tot de start van de volgende facturatiecyclus.

Landen waarvoor de Mobilus-bundels van toepassing zijn: Åland-eilanden (Finland), Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe (Franse Antillen), Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique (Franse Antillen), Mayotte, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Réunion, Roemenië, Saint-Barthélemy (Franse Antillen), Sint-Maarten (Franse Antillen), Slovakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Verenigd Koninkrijk en Zweden + IJsland, Liechtenstein, Noorwegen. 

Landen waarvoor de Mobilus-bundels van toepassing zijn: Åland-eilanden (Finland), Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe (Franse Antillen), Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique (Franse Antillen), Mayotte, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Réunion, Roemenië, Saint-Barthélemy (Franse Antillen), Sint-Maarten (Franse Antillen), Slovakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Verenigd Koninkrijk en Zweden + IJsland, Liechtenstein, Noorwegen.

Maandelijks prijs van een Mobilus mobiel abonnement

Mobilus abonnementen Maandelijks tarief Webpromo tarief
Mobilus 5G Unlimited € 49,99 € 39,99
Mobilus XL Unlimited € 42,99 € 34,99
Mobilus L € 36,99 € 29,99
Mobilus M € 26,99 € 21,99
Mobilus S € 15,99 € 12,99

Tarieven buiten de bundel voor een mobiele abonnementen

Tarieven buiten de bundel voor een mobiele abonnementen
Bellen tarief buiten bundel € 0,30/min
Data tarief buiten bundel € 0,10/MB
MMS tarief buiten bundel € 0,50/MB

Welk gsm-abonnement van kiezen?

 • Mobilus S, M, L of XL Unlimited
  De Mobilus gsm-abonnementen van Proximus weten de meesten onder jullie te bekoren. Van Mobilus S tot XL Unlimited, je vindt ongetwijfeld het abonnement dat het beste bij je past!
 • FullControl S, M of L
  Onze FullControl gsm-abonnementen zijn ideaal voor zij die hun maandelijks verbruik in belminuten en data niet willen overschrijden. Met FullControl van Proximus sta je aan het einde van de maand niet voor onaangename verrassingen!
Mobilus S Mobilus M Mobilus L Mobilus XL Unlimited Mobilus 5G Unlimited
Data 2 GB
Onbeperkt surfen op je favoriete app
8 GB
Onbeperkt surfen op je favoriete app
15 GB
Onbeperkt surfen op je favoriete app
Eindeloze data Eindeloze data
Belminuten 120 minuten Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
SMS'en Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Tarief/maand € 15,99 € 26,99 € 36,99 € 42,99 € 49,99
Kijken Kijken Kijken Kijken Kijken
Minder data nodig?
Voorwaarden

Webpromo

Promotie geldig tot 30/06/2020 voor elke nieuw Mobilus-, Mobilus FullControl-, Epic- of Bizz Mobile-abonnement, behalve overschakelingen van bestaande Proximus-abonnementen: ontvang gedurende 6 maanden een korting op de maandelijkse prijs van het gekozen abonnement. Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere lopende promoties of het gezamenlijk aanbod van een smartphone met abonnementen. De webpromo is niet geldig met de reservering van een toestel via Click&Collect in een Proximus Shop.
 
De tariefplannen gelden in België en voor verplaatsingen binnen de Europese Unie, IJsland, Noorwegen en Liechtenstein (roaming), met uitzondering van de speciale nummers (voting, 0900, enz.). Onbeperkte diensten en roaming zijn enkel voor persoonlijk en normaal/redelijk gebruik zoals gedefinieerd in de algemene voorwaarden van Proximus.

De algemene voorwaarden van de apps blijven/zijn van toepassing. Er kunnen limieten bestaan voor bepaalde apps. Proximus houdt zich het recht voor om het aanbod te wijzigen met een opzegtermijn van 2 maanden.

Prijzen incl. btw geldig in België en onderweg (roaming) in de EU (+ IJsland, Liechtenstein en Noorwegen), uitgezonderd speciale nummers (voting, 0900, ...) en diensten van derden. Onbeperkte diensten en roaming zijn enkel voor persoonlijk en normaal/redelijk gebruik zoals gedefinieerd in de algemene voorwaarden van Proximus. De niet-opgebruikte belminuten, sms’en en MB begrepen in de bundel worden niet overgedragen naar de volgende maand. De oproepen worden gefactureerd per seconde vanaf de 61e seconde. Het dataverbruik wordt berekend per schijf van 1 KB. Wanneer het dataverbruik oploopt tot € 60 buiten bundel, wordt de internetverbinding (met inbegrip van de favoriete app) stopgezet tot de start van de volgende facturatiecyclus.

De Mobilus-abonnementen geven je toegang tot de volgende Proximus netwerken in de specifieke zones in België en met een een compatibel toestel:

Toegang tot netwerk 2G 3G/3G+ 4G/4G+ 5G
Mobilus S
Mobilus M
Mobilus L
Mobilus XL
Mobilus 5G Unlimited

Mobilus 5G Unlimited:
Het 5G-netwerk is enkel toegankelijk in specifieke zones in België met een 5G compatibel toestel: meer info op www-uat.proximus.be/5G. Het dataverbruik in België is onbeperkt. In de rest van de EU beschik je over 50  GB/maand: daarna kan je onbeperkt verder surfen aan € 0,0042/MB.

Mobilus XL Unlimited:
Je beschikt over 30  GB in België en 21  GB onderweg binnen de EU* om te surfen aan maximale snelheid op 4G. Eens je  GB opgebruikt zijn, kan je onbeperkt verder surfen aan een verlaagde snelheid (maximum 512 Kbps) in België en aan maximale snelheid met een toeslag van € 0,0042/MB onderweg binnen de EU*.

Wanneer de eenheden begrepen in de bundel opgebruikt zijn, worden de oproepen aangerekend tegen € 0,30/min. en de MB tegen € 0,10/MB.  

Favoriete app: het onbeperkte surfvolume voor het gebruik van een app is te kiezen uit een lijst van door Proximus geselecteerde apps. Standaard is WhatsApp geactiveerd. Je kunt eenmaal per maand van app veranderen via MyProximus. Voor sommige apps kunnen beperkingen gelden. Meer info op www-uat.proximus.be/support. De algemene voorwaarden van de apps blijven van toepassing. Proximus behoudt zich het recht voor om het aanbod te wijzigen, rekening houdend met een opzegtermijn van 1 maand. Wanneer het dataverbruik oploopt tot € 60 buiten bundel, wordt het onbeperkt gebruik van de favoriete app stopgezet tot de start van de volgende facturatiecyclus.

Landen waarvoor de Mobilus-bundels van toepassing zijn: Åland-eilanden (Finland), Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe (Franse Antillen), Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique (Franse Antillen), Mayotte, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Réunion, Roemenië, Saint-Barthélemy (Franse Antillen), Sint-Maarten (Franse Antillen), Slovakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Verenigd Koninkrijk en Zweden + IJsland, Liechtenstein, Noorwegen. 

Landen waarvoor de Mobilus-bundels van toepassing zijn: Åland-eilanden (Finland), Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe (Franse Antillen), Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique (Franse Antillen), Mayotte, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Réunion, Roemenië, Saint-Barthélemy (Franse Antillen), Sint-Maarten (Franse Antillen), Slovakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Verenigd Koninkrijk en Zweden + IJsland, Liechtenstein, Noorwegen.

Maandelijks prijs van een Mobilus mobiel abonnement

Mobilus abonnementen Maandelijks tarief Webpromo tarief
Mobilus 5G Unlimited € 49,99 € 39,99
Mobilus XL Unlimited € 42,99 € 34,99
Mobilus L € 36,99 € 29,99
Mobilus M € 26,99 € 21,99
Mobilus S € 15,99 € 12,99

Tarieven buiten de bundel voor een mobiele abonnementen

Tarieven buiten de bundel voor een mobiele abonnementen
Bellen tarief buiten bundel € 0,30/min
Data tarief buiten bundel € 0,10/MB
MMS tarief buiten bundel € 0,50/MB

Welk gsm-abonnement van kiezen?

 • Mobilus S, M, L of XL Unlimited
  De Mobilus gsm-abonnementen van Proximus weten de meesten onder jullie te bekoren. Van Mobilus S tot XL Unlimited, je vindt ongetwijfeld het abonnement dat het beste bij je past!
 • FullControl S, M of L
  Onze FullControl gsm-abonnementen zijn ideaal voor zij die hun maandelijks verbruik in belminuten en data niet willen overschrijden. Met FullControl van Proximus sta je aan het einde van de maand niet voor onaangename verrassingen!
Mobilus S Mobilus M Mobilus L Mobilus XL Unlimited Mobilus 5G Unlimited
Data 2 GB
Onbeperkt surfen op je favoriete app
8 GB
Onbeperkt surfen op je favoriete app
15 GB
Onbeperkt surfen op je favoriete app
Eindeloze data Eindeloze data
Belminuten 120 minuten Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
SMS'en Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Tarief/maand € 15,99 € 26,99 € 36,99 € 42,99 € 49,99
Kijken Kijken Kijken Kijken Kijken
Minder data nodig?

In pack conditions

When you include mobile subscriptions inside packs, you receive extra data and a discount on the total price.

Als je al een pack hebt, dan krijg je een betere deal:

 • Krijg meer data door je Mobilus toe te voegen aan je pack

Geen verrassingen meer op je factuur!

Dé oplossing voor kids

Met FullControl, overschrijd je nooit je maandelijkse budget: eens je minuten en data zijn opgebruikt, worden ze geblokkeerd. Sms’en kan je onbeperkt blijven sturen.

Wil je graag verder surfen en bellen? Geen probleem, herlaad je abonnement online.

Met deze oplossing vermijd je extra bijkomende kosten op diensten zoals speciale telefoonnummers (0900,…), internationale telefoongesprekken, roaming (buiten EU) en diensten van derden.

Tarieven om te herladen in België en EU
Bellen naar vaste lijn en gsm: € 0,30/min – MMS: € 0,05/MMS – Surf: € 0,50/MB

Geen verrassingen meer op je factuur!

Dé oplossing voor kids

Met FullControl, overschrijd je nooit je maandelijkse budget: eens je data zijn opgebruikt, kan je niet meer surfen. Je kan wel onbeperkt blijven bellen en sms’en.

Wil je graag verder surfen? Geen probleem, herlaad je abonnement online.

Met deze oplossing vermijd je extra bijkomende kosten op diensten zoals speciale telefoonnummers (0900,…), internationale telefoongesprekken, roaming (buiten EU) en diensten van derden.

Tarieven om te herladen in België en EU
Bellen naar vaste lijn en gsm: € 0,30/min – MMS: € 0,05/MMS – Surf: € 0,50/MB

Geen verrassingen meer op je factuur!

Dé oplossing voor kids.

Met FullControl, overschrijd je nooit je maandelijkse budget: eens je data zijn opgebruikt, kan je niet meer surfen. Je kan wel onbeperkt blijven bellen en sms’en.

Wil je graag verder surfen? Geen probleem, herlaad je abonnement online.

Met deze oplossing vermijd je extra bijkomende kosten op diensten zoals speciale telefoonnummers (0900,…), internationale telefoongesprekken, roaming (buiten EU) en diensten van derden.

Tarieven om te herladen in België en EU
Bellen naar vaste lijn en gsm: € 0,30/min – MMS: € 0,05/MMS – Surf: € 0,50/MB

Alle mobiele-abonnementen zijn geldig in de EU

Lijst van landen waar je je nationale abonnement kunt gebruiken om te bellen, sms'en en surfen:
Åland-eilanden (Finland), Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe (Franse Antillen), Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique (Franse Antillen), Mayotte, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Réunion, Roemenië, Saint-Barthélemy (Franse Antillen), Sint-Maarten (Franse Antillen), Slovakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Verenigd Koninkrijk en Zweden + IJsland, Liechtenstein, Noorwegen.

Bellen of sms'en vanuit België naar deze landen is niet inbegrepen in je nationale abonnement. Bekijk je tarieven.

Mobilus 5G Unlimited

Alles onbeperkt met 5G

 • Onbeperkte data:
  In België je surft onbeperkt aan de hoogste snelheid via onze 4G, 4G+ en 5G netwerk. In de rest van de Europese Unie je beschikt over 50 GB. Boven 50 GB zal je aan aan maximale snelheid verder surfen maar een kleine toeslag betalen (€ 0,0042/MB).
 • Onbeperkt sms'en en bellen: geldig binnen België en binnen de EU.

Good to know: internationale gesprekken (= bellen vanuit België naar de EU of andere landen) zijn niet inbegrepen.

Ben jij klaar voor 5G?

Proximus lanceert het eerste 5G-netwerk in België en maakt een eerste 5G-ervaring mogelijk in verschillende grote steden en kleinere zones. Jij kan dit beleven, maar hoe? Omdat de frequentie voor 5G anders is dan 4G, heb je een 5G-abonnement én een smartphone nodig die compatibel zijn met het Proximus 5G-netwerk en deze snelheden aankunnen.

Momenteel werken verschillende smartphones op ons 5G-netwerk. We breiden ons aanbod zo snel mogelijk uit. Er zijn andere 5G-toestellen op de markt, maar die zijn nog niet bevestigd voor het Proximus 5G-netwerk.

Alle mobiele-abonnementen zijn geldig in de EU

Lijst van landen waar je je nationale abonnement kunt gebruiken om te bellen, sms'en en surfen: Åland-eilanden (Finland), Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe (Franse Antillen), Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique (Franse Antillen), Mayotte, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Réunion, Roemenië, Saint-Barthélemy (Franse Antillen), Sint-Maarten (Franse Antillen), Slovakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Verenigd Koninkrijk en Zweden + IJsland, Liechtenstein, Noorwegen.

Mobilus XL Unlimited

Onbeperkte data, sms'en en minuten

 • Onbeperkte data:
  je beschikt elke maand over 35 GB geldig in België en de Europese Unie* aan maximale snelheid op 4G. Als je meer verbruikt blijf je verder surfen met een verlaagde snelheid (maximum 512 kbps) zonder meerkost.
 • Onbeperkt sms'en en bellen: geldig binnen België en binnen de EU.

Good to know: internationale gesprekken (= bellen vanuit België naar de EU of andere landen) zijn niet inbegrepen.

Alle mobiele-abonnementen zijn geldig in de EU

Lijst van landen waar je je nationale abonnement kunt gebruiken om te bellen, sms'en en surfen: Åland-eilanden (Finland), Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe (Franse Antillen), Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique (Franse Antillen), Mayotte, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Réunion, Roemenië, Saint-Barthélemy (Franse Antillen), Sint-Maarten (Franse Antillen), Slovakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Verenigd Koninkrijk en Zweden + IJsland, Liechtenstein, Noorwegen.

Mobilus S

2 GB + onbeperkt sms’en en 120 minuten

 • Data: je beschikt elke maand over 2 GB aan maximale snelheid op 4G om te surfen in België en in de Europese Unie
 • Onbeperkt sms'en en 120 minuten: geldig binnen België en binnen de Europese Unie.

Good to know: internationale gesprekken (= bellen vanuit België naar de EU of andere landen) zijn niet inbegrepen.

Onbeperkt surfen op jouw favoriete app

social apps

Kies een favoriete app van Twitter, Pinterest, Snapchat, WhatsApp, Facebook en Messenger. Standaard activeren we WhatsApp voor alle mobiele abonnementen. Na activering kies je je favoriete app via MyProximus. Je kunt je favoriete app eenmaal per maand veranderen.

Alle mobiele-abonnementen zijn geldig in de EU

Lijst van landen waar je je nationale abonnement kunt gebruiken om te bellen, sms'en en surfen: Åland-eilanden (Finland), Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe (Franse Antillen), Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique (Franse Antillen), Mayotte, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Réunion, Roemenië, Saint-Barthélemy (Franse Antillen), Sint-Maarten (Franse Antillen), Slovakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Verenigd Koninkrijk en Zweden + IJsland, Liechtenstein, Noorwegen.

Onbeperkt surfen op jouw favoriete app

In België en binnen de EU

social apps

Kies een favoriete app van Twitter, Pinterest, Snapchat, WhatsApp, Facebook en Messenger. Standaard activeren we WhatsApp voor alle mobiele abonnementen. Na activering kies je je favoriete app via MyProximus. Je kunt je favoriete app eenmaal per maand veranderen.

Wat kan je doen met 5 GB?

 • facebook usage

  60 uren
  op Facebook

 • of

  youtube usage

  20 uren
  op YouTube

 • of

  instagram usage

  50 uren
  op Instagram

 • of

  spotify usage

  30 uren
  op Spotify

 • of

  80 uren
  Surf

Mobilus M

8 GB + onbeperkt bellen en sms’en

 • Data: je beschikt elke maand over 8 GB aan maximale snelheid op 4G om te surfen in België en in de Europese Unie
 • Onbeperkt sms'en en bellen: geldig binnen België en binnen de Europese Unie.

Good to know: internationale gesprekken (= bellen vanuit België naar de EU of andere landen) zijn niet inbegrepen.

Onbeperkt surfen op jouw favoriete app

social apps

Kies een favoriete app van Twitter, Pinterest, Snapchat, WhatsApp, Facebook en Messenger. Standaard activeren we WhatsApp voor alle mobiele abonnementen. Na activering kies je je favoriete app via MyProximus. Je kunt je favoriete app eenmaal per maand veranderen.

Alle mobiele-abonnementen zijn geldig in de EU

Lijst van landen waar je je nationale abonnement kunt gebruiken om te bellen, sms'en en surfen: Åland-eilanden (Finland), Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe (Franse Antillen), Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique (Franse Antillen), Mayotte, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Réunion, Roemenië, Saint-Barthélemy (Franse Antillen), Sint-Maarten (Franse Antillen), Slovakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Verenigd Koninkrijk en Zweden + IJsland, Liechtenstein, Noorwegen.

Mobilus L

15 GB + onbeperkt bellen en sms’en

 • Data: je beschikt elke maand over 15 GB aan maximale snelheid op 4G om te surfen in België en in de Europese Unie
 • Onbeperkt sms'en en bellen: geldig binnen België en binnen de Europese Unie.

Good to know: internationale gesprekken (= bellen vanuit België naar de EU of andere landen) zijn niet inbegrepen.

Onbeperkt surfen op jouw favoriete app

social apps

Kies een favoriete app van Twitter, Pinterest, Snapchat, WhatsApp, Facebook en Messenger. Standaard activeren we WhatsApp voor alle mobiele abonnementen. Na activering kies je je favoriete app via MyProximus. Je kunt je favoriete app eenmaal per maand veranderen.

Alle mobiele-abonnementen zijn geldig in de EU

Lijst van landen waar je je nationale abonnement kunt gebruiken om te bellen, sms'en en surfen: Åland-eilanden (Finland), Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe (Franse Antillen), Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique (Franse Antillen), Mayotte, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Réunion, Roemenië, Saint-Barthélemy (Franse Antillen), Sint-Maarten (Franse Antillen), Slovakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Verenigd Koninkrijk en Zweden + IJsland, Liechtenstein, Noorwegen.

Onbeperkt surfen op jouw favoriete app

In België en binnen de EU

social apps

Kies een favoriete app van Twitter, Pinterest, Snapchat, WhatsApp, Facebook en Messenger. Standaard activeren we WhatsApp voor alle mobiele abonnementen. Na activering kies je je favoriete app via MyProximus. Je kunt je favoriete app eenmaal per maand veranderen.

Wat kan je doen met 30 GB?

 • facebook usage

  360 uren
  op Facebook

 • of

  youtube usage

  120 uren
  op YouTube

 • of

  instagram usage

  300 uren
  op Instagram

 • of

  spotify usage

  180 uren
  op Spotify

 • of

  480 uren
  Surf

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze:

 • Bel ons op 0800 22 011(optie “Klant worden”)

 • We bellen je terug

  We bellen je terugmomenteel niet beschikbaar

 • Chat met ons via deze site

  Chat met ons via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar