Mobiele abonnementen

We bereiden je gepersonaliseerde ervaring voor

Het is bijna klaar...

Mobiele abonnementen

Vanaf € 15,99 /maand

Smartphones met abonnementen

Vind jouw smartphone deal vanaf
9 met abonnementen

Nog meer voordelen in een Flex-pack

Geniet van een topprijs van € 10/maand vanaf het 2e mobiele abonnement in je Flex-pack

Mobiele abonnementen voor jongeren

Altijd bezig met sociale en muziekapps die je bundel doen ontploffen? Kies dan voor Epic, ze zijn allemaal onbeperkt!

Welk gsm-abonnement past bij jou?

Doe nu de test om je aanbeveling te vinden

Meer opties nodig?

Heb je meer data, mobiel internet voor je tablet, bescherming van je smartphone nodig of wil je je oproepen beter beheren?

Welkom op 5G!

Het supersnelle 5G-netwerk is open gratis voor alle Proximus-klanten tot eind juni

Het supersnelle 5G-netwerk is open gratis voor alle Proximus-klanten tot eind juni.

Andere vragen?

Onze klantendienst beantwoordt al je vragen:

Tuurlijk! We doen de switch zonder enige extra kosten.

 • Op MyProximus app: in je pack, voeg gewoon een mobiel abonnement toe.
  Heb je de app nog niet? Download nu de MyProximus app
 • Op deze mobiele abonnementen webpagina. Na het inloggen kan je het abonnement van je keuze aan je pack toevoegen door op "Bestel nu" te klikken.

De promotie is enkel beschikbaar voor een nieuw mobiel abonnement. Je betaal een promotieprijs voor de duur van de specifieke promotie (bijvoorbeeld de eerste 6 maanden). Na deze eerste maanden betaal je de volledige prijs van het gekozen abonnement.

In het algemeen zijn promoties niet cumuleerbaar met andere lopende promoties of het gezamenlijk aanbod van een smartphone met abonnementen.

Tuurlijk, we dragen jouw nummer gratis over!

Nadat je je huidige operator hebt aangegeven bij je bestelling, nemen wij contact op met je operator voor de transfer.

Heb je al een abonnement bij ons, dan behoud je uiteraard je nummer.

 1. Kies je abonnement
  Het enige wat je bij de hand moet houden bij je bestelling zijn je klant- en simkaartnummer bij je huidige gsm-operator. Heb je een prepaid abonnement, dan is je simkaartnummer nodig.
 2. Wij zorgen voor alles
  Zodra de online bestelling is afgerond, nemen we contact op met je huidige operator om je contract op te zeggen en zetten we je nummer over naar Proximus. We zorgen ervoor dat je gsm-nummer hetzelfde blijft. Dit duurt maximaal 3 werkdagen. In de tussentijd ontvang je je Proximus-simkaart.
 3. Sit back and relax
  Van zodra alles gefixt is, krijg je een sms’je dat je abonnement ready to go is. Wanneer je huidige netwerk niet meer beschikbaar is, kan je je simkaart vervangen en na maximaal 30 minuten kan je beginnen met bellen, surfen, sms'en... zoals gewoonlijk.

Heb je nu al een mobiel Proximus-abonnement? Dan moet je geen nieuwe simkaart hebben. Binnen de paar uur na je aankoop krijg je een activatiesmsje en dan ben je ready to go!

Nog geen Proximus mobiel abonnement? Je ontvangt je nieuwe simkaart per post. Deze is actief en klaar voor gebruik. Het enige wat je hoeft te doen is de simkaart in je telefoon te plaatsen en verbinding maken.

Geen probleem, je kan je abonnement gemakkelijk veranderen via MyProximus. Geen voorwaarden, geen kleine lettertjes, je mag op elk moment van gedacht veranderen. En het is gratis!

Ben je toch niet tevreden? Je kan je abonnement op elk moment gratis annuleren.

Heb je de MyProximus-app nog niet?
Ik installeer ‘m nu!

App Store Apple Google Play Store

Stapte je recent in een contract met gecombineerd abonnement + smartphone? Dan kan je zonder problemen overschakelen. Je betaalt dan je abonnement, plus de DataPhone optie die je nu ook betaalt.

Heb je al veel langer zo’n contract met smartphone? Dan moet je even de kleine lettertjes nalezen. Je kan je contract namelijk niet zomaar stoppen en zal dus opzegkosten moeten betalen.

Ik wil meer weten over de wijzigingsvoorwaarden

Een andere vraag? We hebben zeker een antwoord voor jou!

Alle veelgestelde vragen

Webpromo

Promotie geldig tot 31/07/2022 voor elk nieuw Mobilus (FullControl) abonnement, behalve overschakelingen van bestaande Proximus-abonnementen: ontvang gedurende 6 maanden een korting op de maandelijkse prijs van het gekozen abonnement. Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere lopende promoties of het gezamenlijk aanbod van een smartphone met abonnementen.

De Algemene Voorwaarden en Prijslijst & tarieven zijn van toepassing.

Prijzen incl. btw geldig in België en onderweg (roaming) in de EU (+ IJsland, Liechtenstein, Noorwegen en Verenigd Koninkrijk), uitgezonderd speciale nummers (voting, 0900, ...) en diensten van derden. De oproepen worden gefactureerd per seconde vanaf de 61e seconde. Het dataverbruik wordt berekend per schijf van 1 KB. Wanneer de eenheden begrepen in de bundel opgebruikt zijn, worden de oproepen aangerekend tegen € 0,30/min. en de MB tegen € 0,10/MB. Wanneer het dataverbruik oploopt tot € 60 buiten bundel, wordt de internetverbinding (met inbegrip van de favoriete app) stopgezet tot de start van de volgende facturatiecyclus.
De niet-opgebruikte belminuten, sms’en en MB begrepen in de bundel worden niet overgedragen naar de volgende maand.

De Mobilus-abonnementen geven je toegang tot de volgende Proximus netwerken in de specifieke zones in België en met een een compatibel toestel:

Vergelijking van gsm-abonnementen
Toegang tot netwerk 2G 3G/3G+ 4G/4G+ 5G
Mobilus S
Mobilus M
Mobilus Unlimited tot 200 Mbps
Mobilus Unlimited Premium

Favoriete app: het onbeperkte surfvolume voor het gebruik van een app is te kiezen uit een lijst van door Proximus geselecteerde apps. Standaard is WhatsApp geactiveerd. Je kunt eenmaal per maand van app veranderen via MyProximus. Voor sommige apps kunnen beperkingen gelden. Meer info op www-uat.proximus.be/support. De algemene voorwaarden van de apps blijven van toepassing. Proximus behoudt zich het recht voor om het aanbod te wijzigen, rekening houdend met een opzegtermijn van 1 maand. Wanneer het dataverbruik oploopt tot € 60 buiten bundel, wordt het onbeperkt gebruik van de favoriete app stopgezet tot de start van de volgende facturatiecyclus.

Beschermingsmaatregel: om onverwacht hoge facturen te vermijden, wordt het mobielinternetgebruik van de klant geblokkeerd als hij € 60 meer data verbruikt dan het bedrag voorzien in zijn bundel. Als de klant dat wenst, kan hij zijn verbruik heractiveren via de MyProximus app of door contact op te nemen met de klantendienst.

Normaal en persoonlijk gebruik van de Dienst door de Klant en onbeperkt gebruik
De dienst is geconditioneerd tot een niet-afwijkend gebruik, "als een goede huisvader". Naast beleidsmaatregelen inzake redelijk gebruik die het gebruik van mobiele gegevens beperken. Proximus behoudt zich dus het recht voor om de dienst te beperken of op te schorten bij gebruik van meer dan 10.000 sms'en/maand of 500 sms'en/dag of het versturen van sms'en naar meer dan 250 verschillende ontvangers per maand.

*Landen waarvoor de Mobilus-bundels van toepassing zijn: Åland-eilanden (Finland), Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe (Franse Antillen), Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique (Franse Antillen), Mayotte, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Réunion, Roemenië, Saint-Barthélemy (Franse Antillen), Sint-Maarten (Franse Antillen), Slovakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Verenigd Koninkrijk en Zweden + IJsland, Liechtenstein, Noorwegen. 

Landen waarvoor de Mobilus-bundels van toepassing zijn: Åland-eilanden (Finland), Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe (Franse Antillen), Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique (Franse Antillen), Mayotte, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Réunion, Roemenië, Saint-Barthélemy (Franse Antillen), Sint-Maarten (Franse Antillen), Slovakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Verenigd Koninkrijk en Zweden + IJsland, Liechtenstein, Noorwegen.

Maandelijks prijs van een Mobilus mobiel abonnement
Mobilus abonnementen Maandelijks tarief
Mobilus Unlimited Premium in plaats van € 49,99 € 33,99 /maand
Mobilus Unlimited in plaats van € 42,99 € 29,99 /maand
Mobilus L € 36,99 /maand
Mobilus M in plaats van € 26,99 € 19,99 /maand
Mobilus S € 15,99 /maand
Tarieven buiten de bundel voor een mobiele abonnementen
Tarieven buiten de bundel Tarieven buiten de bundel
Bellen tarief buiten bundel € 0,30/min
Data tarief buiten bundel € 0,10/MB
MMS tarief buiten bundel € 0,50/MB

Welk Mobilus abonnement kiezen?

Ben je op zoek naar het Mobilus abonnement dat het beste bij jou past? Ontdek hieronder de verschillende opties en hun beschrijving om het ideale Mobilus abonnement te kiezen!

 • Mobilus S: het goedkoopste
 • Mobilus M: het meest populaire
 • Mobilus Unlimited 5G: onbeperkt surfen in België en de EU
 • Mobilus Unlimited 5G Premium: geniet van onbeperkt surfen in België en 50GB per maand in de rest van de EU

Het goedkoopste - Mobilus S

Het Mobilus abonnement binnen ieders bereik! Voor € 15,99 /maand heb je toegang tot 2 GB 4G data aan maximale snelheid in België en de EU. Je krijgt onbeperkt sms'jes en 120 belminuten in België en de EU.

Je kunt ook onbeperkt surfen op jouw favoriete app, zoals Instagram, Twitter, Pinterest, Snapchat, Whatsapp, Facebook.

De best-seller – Mobilus M

De Mobilus M is de bestseller van de Mobilus abonnementen! Met 10 GB data aan maximale snelheid in 4G, onbeperkt bellen en sms'en en onbeperkt surfen op de applicatie van je keuze voor slechts in plaats van € 26,99 € 19,99 /maand is dit het populairste en bestverkochte abonnement in ons assortiment!

Heb je nog meer nodig ? – Mobilus Unlimited 5G

Heb je nog meer data nodig? Geen probleem! Kies voor ons Mobilus Unlimited 5G abonnement. Met zijn onbeperkte data, inclusief 35 GB aan maximale snelheid via het 4G- en 5G-netwerk, onbeperkt bellen en sms'en voor in plaats van € 42,99 € 29,99 /maand , zal het velen onder jullie tevreden stellen.

Mobilus Unlimited 5G Premium – Het meest complete abonnement!

Het Mobilus Unlimited 5G Premium abonnement doet zijn naam alle eer aan! Het is ontworpen voor onze meest data-hongerige klanten. Met dit mobiel abonnement geniet je van onbeperkte data (4G; 4G+ en 5G) aan de hoogste snelheid in België en 50GB per maand in de Europese Unie. Je kunt ook genieten van onbeperkt bellen en sms'en!

Vergelijkingstabel mobiele abonnementen
Mobiele abonnementen Data Belminuten SMS'en Tarief/maand Buttons
Mobilus S 2 GB
Onbeperkt surfen op je favoriete app
120 minuten Onbeperkt sms'en € 15,99 /maand
Mobilus M 10 GB
Onbeperkt surfen op je favoriete app
Onbeperkt bellen Onbeperkt sms'en in plaats van € 26,99 € 19,99 /maand
Mobilus Unlimited Onbeperkte data Onbeperkt bellen Onbeperkt sms'en in plaats van € 42,99 € 29,99 /maand
Mobilus Unlimited Premium Onbeperkte data Onbeperkt bellen Onbeperkt sms'en in plaats van € 49,99 € 33,99 /maand
Epic stories Eindeloze data voor sociale media
3 GB voor al de rest
120 minuten Onbeperkt sms'en in plaats van € 19,99 € 16,99 /maand Kijken
Epic beats Eindeloze data voor sociale media en muziekapps
4 GB voor al de rest
300 minuten Onbeperkt sms'en in plaats van € 24,99 € 19,99 /maand Kijken
Epic videos Eindeloze data voor video, music en social apps
4 GB voor al de rest
Onbeperkt bellen Onbeperkt sms'en in plaats van € 37,99 € 24,99 /maand Kijken

Minder data nodig in je abonnement?

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar