Mobile Coverage Extender

€ 5 /maand

Mobile Coverage Extender

Wil je een beter gsm-bereik bij je thuis? Mobile Coverage Extender is de oplossing voor jou!

€ 5 /maand

Btw en Recupel inbegrepen

Dit product is uitverkocht

Voordelen

{{offer.offerTitle}}

  • Een beter netwerkbereik
  • Extra dekking tot 200 m² met een kwalitatieve 3G-verbinding

Hoe werkt het?

  • Plug&Play: aansluiting via kabel of PLC op je Proximus-modem
  • Tot 4 gelijktijdige gebruikers, om te bellen of surfen
  • Geeft voorrang aan oproepen
  • Bereik tot 10 à 20 meter, afhankelijk van het gebouw
  • Verbruikte belminuten of surfvolume worden zoals gewoonlijk aangerekend op je gsm-abonnement of prepaidkaart

Een Proximus-modem, een 3G-smartphone of ander 3G-compatibel toestel en een internet- en gsm-abonnement (of prepaidkaart) van Proximus.

Als je een Mobile Coverage Extender in een zone met onvoldoende mobiel bereik installeert, kan je de intensiteit van de straling geproduceerd door je mobiele toestel tot het minimum beperken.

Hoe komt dit? Mobiele toestellen verbruiken minder vermogen als ze een beter signaal ontvangen van het netwerk. Met een Mobile Coverage Extender in de buurt vangen mobiele toestellen het mobiele signaal vlot op, waardoor ze minder vermogen moeten uitsturen. Op die manier wordt het elektromagnetische veld dat ze produceren veel zwakker dan wanneer er onvoldoende mobiel bereik is.

Voorwaarden

Enkel voor gebruik in België overeenkomstig de Algemene voorwaarden. Mobile Coverage Extender is een optie bij de vaste internetdienst van Proximus. Het toestel dient aangesloten te worden op de Proximus modem en voorziet een uitbreiding van het publieke mobiele 3G-netwerk van Proximus in het gebouw van de klant waardoor voor de gebruikers een beter mobiel bereik kan geboden worden (spraak en data).

Het mobiele gebruik dat via Mobile Coverage Extender verloopt, zal gefactureerd worden volgens de tarieven die van toepassing zijn in het mobiele abonnement van de gebruiker. De installatie gebeurt door de klant zelf. Proximus kan geen garanties bieden betreffende het bereik van de dienst. Externe factoren spelen hierbij immers een belangrijke rol.

Wanneer de dienst wordt stopgezet, dient de klant het toestel dat verbonden is aan de Dienst terug te bezorgen aan Proximus.

Algemene voorwaarden

*Geen vast contract, facturatie wordt stopgezet wanneer de service wordt opgezegd en het toestel wordt teruggestuurd.

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: