×
×

Marvel's Jessica Jones

Marvel's Jessica Jones

Het eerste seizoen van Marvel’s Jessica Jones is beschikbaar op Netflix vanaf 20 november. Jessica Jones is een superheldin op retour. Ze liet haar superheldenbestaan achter zich om een burgerleven op te bouwen als privédetective. Niet zozeer om de stad te redden van schurken en ander misdadig gespuis, eerder om haar rekeningen te kunnen betalen. Want zo nuchter is deze Marvel-heldin wel: in tegenstelling tot haar idealistische collega’s als Spider-Man of Daredevil ziet ze het leven een stukje somberder in.

Netflix


Taal
Engels

Duur
60 min.

Genre
Actie, drama

Seizoen
1

Doelgroep
Adolescenten en Volwassenen


Drank en sigaretten

En daar heeft ze zo haar redenen voor. Jones is getraumatiseerd en compenseert dat met haar verslavingen – sigaretten en drank zijn nooit ver uit de buurt. Verre van de perfecte vrouw dus, deze Jessica Jones. Toch valt superheld Luke Cage als een blok voor haar. Jawel, ook in deze Marvel-verfilming is er – zoals dat hoort – love in the air.

Marvel's Jessica Jones

Grote namen

Er lijkt geen einde te komen aan het succes van de Marvel-comics, zowel op het grote als op het kleine scherm. Daredevil viel erg in de smaak bij het Netflix-publiek, en nu is het dus uitkijken naar deze nieuwe stripverfilming. Met grote namen als Carrie-Anne Moss (die ken je nog van The Matrix) en Krysten Ritter (het junkieliefje Jane in Breaking Bad) in de cast belooft Jessica Jones alvast een echte topper te worden. Vanaf november 2015 op Netflix, bij Proximus TV!

Marvel's Jessica Jones

Trailer

Speciale aanbieding

Goesting in originele series en films?

Kijk Netflix, nu als TV-bundel met Tuttimus!

Stel je Tuttimus samen

Ontdek meer op Netflix

Activeer Netflix op je Proximus TV

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze:

  • Chat met ons via deze site

    Chat met ons via deze sitemomenteel niet beschikbaar