Flex Fiber

Promotie geldig t.e.m. 31/01/23 inbegrepen in de steden/gemeenten waar het installatieadres in aanmerking komt voor fiber bij de netwerkbouwer Fiberklaar. Maandelijkse korting van €10/maand gedurende de eerste 12 maanden voor alle nieuwe Proximus internetklanten die intekenen op Flex Fiber. Daarna betaalt u de normale prijs. Niet cumuleerbaar met andere promoties. Activering door een technicus inbegrepen voor elk abonnement op Flex Fiber. Indien u opteert voor een ander fiber product buiten het pack, bijvoorbeeld Internet Fiber, zal een activeringskost van € 59 aangerekend worden voor een nieuwe installatie.

Proximus behoudt zich het recht voor de actie te verlengen.

Pickx All Stars/Pickx All Stars & Sports: aanbod geldig van 01/02/2022 tot 14/08/2023 inbegrepen, bij aankoop van de tv-optie Pickx All Stars aan € 29,99 per maand of bij aankoop van de tv-optie Pickx All Stars & Sports aan € 39,99 per maand. Enkel voor TV-klanten van Proximus. Actie niet combineerbaar met andere promoties, behalve het Flex-voordeel van € 0,99 voor tv-opties. Korting slechts één keer van toepassing per klant en toegekend per schijf van € 5/maand gedurende 3 maand op de Proximus aanrekening.

U kunt uw voorbestelling op elk moment kosteloos annuleren via onze klantendienst. De diensten worden slechts geactiveerd op voorwaarde dat de vezel daadwerkelijk door Fiberklaar, de onderneming belast met de aanleg van het vezelnetwerk, in uw stad wordt aangelegd en door een van onze technici op uw adres wordt geïnstalleerd, zoals bepaald bij de intekening op uw fiber product.

De Algemene Voorwaarden en Prijslijst & tarieven zijn van toepassing.

Mobiele telefonie

Onbeperkt gebruik: alleen voor normaal en persoonlijk gebruikconform de algemene voorwaarden van Proximus.

Accès réseau 5G inclus Vitesse 5G max. optimale Vitesse 5G max. estimée
Mobile Flex S 100 Mbps 100 Mbps
Mobilus Flex M 250 Mbps 250 Mbps
Mobilus Flex Maxi 1 Gbps 420 Mbps
Unlimited Premium 1 Gbps 420 Mbps

De klant kan tot 6 mobiele telefoons in het pack opnemen met dezelfde voordelen.

5G: Het 5G-netwerk is alleen toegankelijk in overdekte gebieden in België en vereist een 5G-compatibel toestel. Meer info: www-itt.proximus.be/5G.

Onbeperkt gebruik: De dienst is geconditioneerd tot een niet-afwijkend gebruik, "als een goede huisvader". Proximus behoudt zich dus het recht voor om de dienst te beperken of op te schorten bij gebruik van meer dan 100 GB/maand.

Internet (data):  Indien de klant die surft aan verlaagde snelheid opnieuw wil verder surfen aan maximale snelheid, is het mogelijk om een data boost optie aan te kopen via MyProximus of door contact op te nemen met de klantendienst.

Gratis mobiele oproepen en sms’en:

  • In België en onderweg binnen de EU*, voor oproepen en sms'en over alle mobiele en vaste netwerken uitgezonderd de speciale nummers (voting, 0900, enz.)De oproepen worden per seconde gefactureerd vanaf de 61ste seconde. Goed om te weten: internationale gesprekken (= bellen vanuit België naar de EU) zijn niet inbegrepen.

* EU = Landen van de Europese Unie + IJsland, Liechtenstein en Noorwegen.

Entertainment

De optie Light TV is beschikbaar bij uw Flex Internet + Mobile pack voor een extra kostprijs van € 9/maand.
Met de optie Light TV krijgt u toegang tot Pickx app voor klanten met een MyProximus-account, voor gebruik in België via Proximus internet (vast en mobiel). Dankzij de Pickx App kunt u tv kijken via de mobiele App en via het web:

  • 32 populairste zenders (regionale kanalen + radiozenders)*
  • Pickx app
  • Geen TV-optie beschikbaar
  • TV Replay (36u) & opnemen mogelijk
  • Geen decoder: TV enkel via de Pickx app & Web

*La Une, Tipik, La trois, TF1, Plug RTL, Club RTL, RTL, AB3, TV5monde, ABxplore, Arte, C8, LN24, France 2, France 3, Vtmkids, Vtm, Vtm 2, Vtm 3, Vtm 4, Vtm Gold, Één, Canvas, Ketnet, Play 4, Play 5, Play 6, Play 7, BRF, National Geographic, Nickelodeon, MTV. My e-Press: My e-Press is enkel beschikbaar voor particuliere klanten. Professionele, BTW-plichtige klanten die een Flex nemen, zullen geen toegang hebben tot My e-Press.

Vast internet

Onbeperkt internetvolume: persoonlijk en normaal gebruik, cf. de algemene voorwaarden. Na gebruik van 3 TB, wordt je snelheid beperkt tot het einde van de maand, tenzij activering van je gratis 300 GB extra volume activeert via MyProximus. Meer info: www-itt.proximus.be/internetpolicy.

Snelheid van het vaste internet: de werkelijke ervaarde snelheid is afhankelijk van het computersysteem, maar ook in uitzonderlijke gevallen, van het algemene gebruik. Als je wifi gebruikt, kan je surfsnelheid ook lager zijn. Om de surfsnelheid bij jou thuis te kennen: proximus.be/internetspeed.

Optie Fiber Boost 1 GIGA: alleen compatibel met Flex Fiber 500/50 Mbps. Wi-Fi Booster: de klant heeft recht op een Wi-Fi Booster in zijn Flex-pack (Fiber Gigabit). Gebruik in België. 1 per klant op aanvraag of op initiatief van de technieker. 

Gratis installatie: gratis installatie door een technieker (ter waarde van € 350) inbegrepen voor alle Flex Fiber-klanten.

Kom langs, we geven graag meer info

Klantendienst

Proximus Shop

Fiber infopunt

(met of zonder afspraak)