Krijg fiber als een van de eersten in Turnhout!

Promo

- 10 /maand gedurende 1 jaar + Gratis installatie

  • Tot 10x snellere internetverbinding
  • € 120 korting op jouw pack
  • Gratis installatie en activering (waarde: € 495)

Vraag vandaag nog Fiber

De netwerkbouwer Fiberklaar wil een krachtig fiber netwerk aanleggen in Vlaanderen. En het is er al voor Turnhout! Hiervoor hebben wij een minimum aantal geïnteresseerde inwoners nodig. Maak van Turnhout een stad van de toekomst door te kiezen voor fiber. Hoe kun je dit doen? Door vandaag nog de pre-order van jouw pack te doen!.

Promo

- 10 /maand gedurende 1 jaar + Gratis installatie

Business klant? Pre-order jouw pack

Abonnement kan op elk moment kosteloos gewijzigd of opgezegd worden

Voordelen van Flex Fiber

Het pack op maat van elk gezinslid

  • Supersnel en onbeperkt internet
  • Stabiele internetverbinding
  • Ongeëvenaarde Pickx TV-ervaring op al jouw schermen
  • Onbeperkte toegang tot Le Soir+ of Het Laatste Nieuws Digitaal
  • Zoveel mobiele abonnementen als je wilt, tegen voordelige prijs
Promo

Vanaf instead of € 79,99 69,99 /maand gedurende 1 jaar + Gratis installatie

Abonnement kan op elk moment kosteloos gewijzigd of opgezegd worden

Fiber bij je thuis in een paar stappen

Van de aanvraag tot de installatie bij je thuis

Supersnel en stabiel internet

Gebruikers merken het verschil

Fiber 1 Gbps
42 sec

Koper 70 Mbps
10 min

Fiber 1 Gbps
12 sec

Koper 70 Mbps
2 min 56

Fiber 1 Gbps
12 min

Koper 70 Mbps
39 min

"Ik kan nu wel echt sneller werken. Ik moet in een meeting ook niet 3 keer vragen om iets te herhalen. Er zijn geen haperingen en alles loopt super vlot."

Martin, 28, Antwerpen

"Ik ben onder de indruk van de snelheid en stabiliteit van het glasvezelnetwerk. We zijn thuis met z'n vijven en nu kan iedereen tegelijk surfen zonder snelheid te verliezen, zelfs als mijn zoon met zijn vrienden online aan het gamen is."

Julie, 46, Luik

Vragen die je misschien nog hebt

Fiber is de technologie van de toekomst. De fiberkabels versturen data aan lichtsnelheid over grote afstanden en bieden dus heel wat voordelen, waaronder een supersnelle en veel stabielere internetverbinding dan met traditionele koperkabels.

Proximus moderniseert daarom zijn netwerk door deze koperkabels geleidelijk te vervangen door fiberkabels. En in tegenstelling tot de meeste andere operatoren die stoppen aan de straat, installeert Proximus fiber tot in het hart van jouw woning, om de best mogelijke prestaties te garanderen, nu en in de toekomst. Op lange termijn zal ons kopernetwerk volledig worden vervangen door deze nieuwe technologie.

Je fiberaansluiting is volledig gratis bij elke activering van een Fiber-pack, of je nu Proximus-klant bent of niet. Als je kiest voor een ander fiberproduct buiten het pack, zoals Internet Fiber, wordt voor een nieuwe installatie € 59 aangerekend.

Om van fiber te kunnen genieten zodra het in je stad beschikbaar is, of je nu Proximus-klant bent of niet, moet je pack compatibel zijn met fiber van Proximus. Je hebt een product/pack nodig dat compatibel is met fiber om op het fibernetwerk te kunnen.

Nee, je kunt je aanvraag op elk moment kosteloos wijzigen of annuleren. Je bent ook altijd vrij om voor fiber een andere operator te kiezen.

De netwerkbouwer Fiberklaar zal beginnen met de aanleg van fiber in de straten. Deze fase zal verschillende maanden in beslag nemen. Dan neemt Fiberklaar contact met je op om te kijken waar jouw huis op de glasvezel aangesloten kan worden. Daarna wordt een afspraak gemaakt om het fiberaansluitpunt bij je thuis te installeren. Proximus neemt nadien contact met je op om een afspraak te maken. Een technicus van Proximus komt op de afgesproken datum langs om het materiaal te installeren en jouw diensten te activeren. Hij zal controleren of alles werkt en de wifi in jouw verschillende kamers testen. Vanaf dat moment kun je profiteren van supersnel en stabiel internet dankzij fiber.

Kom langs, we geven graag meer info

Klantendienst

Proximus Shop

Fiber infopunt

(met of zonder afspraak)

Dit aanbod is alleen beschikbaar voor inwoners van Turnhout die in aanmerking komen voor fiber. De diensten worden pas geactiveerd als de glasvezel daadwerkelijk door Fiberklaar, het bedrijf dat belast is met de aanleg van het glasvezelnetwerk, in jouw gemeente is aangelegd en door een van onze technici op jouw adres is geïnstalleerd, zoals bij de inschrijving op jouw glasvezelproduct is bepaald.

Promo geldig van 14/06 tot en met 31/01/2022 inbegrepen voor alle nieuwe Proximus Internet klanten die zich abonneren op Flex Fiber in de stad Turnhout. Maandelijkse korting van €10/maand voor de eerste 12 maanden. Daarna betaal je de normale prijs. Niet verenigbaar met andere promoties, met uitzondering van de gecombineerde aanbieding van een smartphone met GSM-abonnement en de DataPhone-optie. Proximus behoudt zich het recht voor om de actie uit te breiden.

De installatie door een technicus is inbegrepen bij elk Flex Fiber abonnement. Als je kies voor een ander fiber product buiten het pack, zoals Internet Fiber, wordt een bedrag van € 59 in rekening gebracht voor een nieuwe installatie.

Je kan jouw voorbestelling op elk moment kosteloos annuleren via onze klantenservice of op www.proximus.be/opzeggen.