Internet Fiber + TV

Internet

 • Onbeperkt maandelijks volume1
 • 120 Mbps download en 20 Mbps uploadsnelheid2
 • 10 GB opslagruimte in de Proximus Cloud
 • Gratis toegang tot meer dan 1,3 miljoen wifi-hotspots in België dankzij Public Wi-Fi

TV

 • Meer dan 80 zenders
 • TV Replay, zodat je tot 36 uur terug kan kijken
 • Kijk overal tv met de Proximus Pickx-app
 • Eerste decoder en modem inbegrepen
 • Sluit tot 4 decoders aan

My e-Press

 • Toegang tot het digitale abonnement van Het Laatste Nieuws of Le Soir.
 • Geniet van het volledige aanbod gepubliceerde artikels via de website of de app van jouw krant naar keuze.
 • Dit onbeperkte abonnement is nu inbeprepen in je pack.

Totale maandelijkse kost van dit pack Internet Fiber + TV:

60 /maand

+ installatie en activatie*
(€ 59 eenmalige kost)

*Gratis voor Proximus-klanten die hun producten aanpassen op hetzelfde adres en naar een fiber-pack of Internet Fiber overstappen tijdens de werken in hun buurt.

Jouw gezondheid is belangrijk voor ons, daarom blijven onze verkooppunten enkel beschikbaar op afspraak. Natuurlijk blijven onze diensten beschikbaar. Je kunt onze producten op elk moment van de dag online bestellen. Of een afspraak plannen via videogesprekNieuw venster of in een shop. We doen er alles aan om op tijd te leveren en te installeren.

My e-Press: My e-Press is enkel beschikbaar voor particuliere klanten. Professionele, BTW-plichtige klanten die een INT+TV nemen, zullen geen toegang hebben tot My e-Press.

 1. Onbeperkt internetvolume: persoonlijk gebruik, cf. de algemene voorwaarden. Na gebruik van 3 TB, wordt je snelheid beperkt tot het einde van de maand, tenzij activering van je gratis 300 GB extra volume activeert via MyProximus. Meer info: www.proximus.be/internetpolicy.
 2. Internet snelheid : uw downloadsnelheid thuis hangt voornamelijk af van uw computerinstallatie en de binnenbekabeling. Enkel als deze optimaal zijn, kunt u genieten van de maximale snelheid. Het gebruik van wifi kan uw snelheid vertragen. Om de surfsnelheid bij jou thuis te kennen: www.proximus.be/internetsnelheid.

Proximus TV: Voor meer info over de beschikbaarheid van Proximus TV, het hd-bereik, de mogelijkheid om meerdere televisietoestellen aan te sluiten en het aanbod aan zenders volgens de regio’s: www.proximus.be.

TV Replay: TV Replay is gratis voor alle bestaande klanten en die al gekozen hebben voor een Familus- of Tuttimus-pack. De beschikbaarheid van programma’s en TV Replay hangt af van de televisiezenders en de toelatingen die deze al dan niet hebben om het genoemde programma te exploiteren. Ook beschikbaar op computer, tablet en smartphone via de app Proximus TV. De lijst van de beschikbare zenders in TV Replay op Proximus TV en de app Proximus TV, alsook de bijzondere algemene voorwaarden, staan te lezen op www.proximus.be/tvreplay. TV Replay is niet beschikbaar voor Scarlet-klanten

Toepassing Proximus TV : aanbieding geldig in België voor alle klanten van Proximus TV die een MyProximus-account hebben op het vaste of mobiele internetnetwerk van Proximus, in een zone met wifi-bereik, via terminals zoals tablets, compatibele smartphones en laptops. De tv-gids van Proximus is echter toegankelijk voor alle internetgebruikers in België.

Kom langs, we geven graag meer info

Klantendienst

Proximus Shop

Fiber infopunt

(met of zonder afspraak)