Fiber komt naar jou!

Promo

- 10 /maand gedurende 1 jaar + gratis installatie

  • Tot 10x snellere internetverbinding
  • € 120 korting op jouw pack
  • Gratis installatie en activering

Vraag nu voor Fiber

De netwerkbouwer Fiberklaar gaat een krachtig fiber netwerk aanleggen in Vlaanderen. En het is er al voor jouw adres! Eer Fiberklaar gaat starten met de aanleg van het netwerk hebben wij een minimum aantal geïnteresseerde inwoners nodig. Hoe kun je dit doen? Door vandaag nog je pack te pre-orderen!

Promo

- 10 /maand gedurende 1 jaar + Gratis installatie

Business klant? Pre-order jouw pack

Abonnement kan op elk moment kosteloos gewijzigd of opgezegd worden

Voordelen van Flex Fiber

Het pack op maat van elk gezinslid

  • Supersnel en onbeperkt internet
  • Stabiele internetverbinding
  • Ongeëvenaarde Pickx TV-ervaring op al jouw schermen
  • Onbeperkte toegang tot Le Soir+ of Het Laatste Nieuws Digitaal
  • Zoveel mobiele abonnementen als je wilt, tegen voordelige prijs
Promo

Vanaf instead of € 79,99 69,99 /maand gedurende 1 jaar + Gratis installatie

Abonnement kan op elk moment kosteloos gewijzigd of opgezegd worden

Fiber bij je thuis in een paar stappen

Van de aanvraag tot de installatie bij je thuis

Supersnel en stabiel internet

Gebruikers merken het verschil

Fiber 1 Gbps
42 sec

Koper 70 Mbps
10 min

Fiber 1 Gbps
12 sec

Koper 70 Mbps
2 min 56

Fiber 1 Gbps
12 min

Koper 70 Mbps
39 min

"Ik kan nu wel echt sneller werken. Ik moet in een meeting ook niet 3 keer vragen om iets te herhalen. Er zijn geen haperingen en alles loopt super vlot."

Martin, 28, Antwerpen

"Ik ben onder de indruk van de snelheid en stabiliteit van het glasvezelnetwerk. We zijn thuis met z'n vijven en nu kan iedereen tegelijk surfen zonder snelheid te verliezen, zelfs als mijn zoon met zijn vrienden online aan het gamen is."

Julie, 46, Luik

Vragen die je misschien nog hebt

Fiberklaar is de netwerkbouwer die fiber bij jou thuis zal aanleggen. Ook bieden ze je gratis installatie aan (voorwaarden). Proximus biedt zijn producten en diensten aan op het Fiberklaar-netwerk (geldig voor Fiber Packs) en zal de producten gratis activeren.

Jouw glasvezelaansluiting is volledig gratis volgens de voorwaarden van Fiberklaar, de netwerkbouwer, die afhankelijk zijn van je stad/gemeente (zie voorwaarden). De activering van je fiber pack door Proximus is gratis. Als je kiest voor een ander fiberproduct buiten het pack, zoals Internet Fiber, wordt voor een nieuwe installatie € 59 aangerekend.

Om van fiber te kunnen genieten zodra het in je stad/gemeente beschikbaar is, of je nu Proximus-klant bent of niet, moet je pack compatibel zijn met fiber. Je hebt een product/pack nodig dat compatibel is met fiber om op het fibernetwerk te kunnen.

Als je vandaag jouw toekomstig pack kiest, krijg je gratis installatie en activering van je toekomstig Proximus Flex Fiber pack (zie voorwaarden). Je kan je pack ook wijzigen indien nodig.

Nee, je kunt je aanvraag op elk moment kosteloos wijzigen of annuleren. Je bent ook altijd vrij om voor fiber een andere operator te kiezen.

De netwerkbouwer Fiberklaar zal beginnen met de aanleg van fiber in de straten. Deze fase zal verschillende maanden in beslag nemen. Dan neemt Fiberklaar contact met je op om te kijken waar jouw huis op de glasvezel aangesloten kan worden. Daarna wordt een afspraak gemaakt om het fiberaansluitpunt bij je thuis te installeren. Proximus neemt nadien contact met je op om een afspraak te maken. Een technicus van Proximus komt op de afgesproken datum langs om het materiaal te installeren en jouw diensten te activeren. Hij zal controleren of alles werkt en de wifi in jouw verschillende kamers testen. Vanaf dat moment kun je profiteren van supersnel en stabiel internet dankzij fiber.

Kom langs, we geven graag meer info

Klantendienst

Proximus Shop

Fiber infopunt

(met of zonder afspraak)

Fiber packs : Promo geldig t.e.m. 1/05/2022 voor elke nieuwe Proximus Internet-klant op (Business) Flex Fiber, Epic Fiber waarvan het installatieadres in aanmerking komt voor glasvezel in gebieden waar de netwerkbouwer Fiberklaar actief is. Korting van € 10/maand tijdens de eerste 12 maanden; daarna betaal je de normale prijs. Niet cumuleerbaar met andere promoties, met uitzondering van de gecombineerde aanbieding van een smartphone met gsm-abonnement en DataPhone-optie. Proximus behoudt zich het recht voor om de actie te verlengen.

Gratis installatie voor elke Proximus Internet Fiber-klant waarvan het installatieadres in aanmerking komt voor glasvezel, volgens de voorwaarden van Fiberklaar ( www.fiberklaar.be/aanpakNieuw venster ), het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de aanleg van het glasvezelnetwerk. De diensten worden pas geactiveerd van zodra Fiberklaar glasvezel aangelegd heeft en door een van onze technici op je adres is geïnstalleerd. De activatie door een technicus is inbegrepen bij elk Fiber pack. Als je kiest voor een fiberproduct zonder pack, zoals Internet Fiber, wordt € 59 incl. btw (€ 48,76 excl. btw) aangerekend voor een nieuwe installatie. Je kan je voorbestelling op elk moment kosteloos annuleren via onze klantenservice.