Planckendael Proximus Customers Days

Proximus presenteert:

Proximus presenteert Marktrock Indoor

Dec
10
Zon
Vanaf 17u

Verloop van de avond?

  • 16u: deuren open
  • 17u – 18u: Laura Tesoro
  • 18u30 – 19u30: Gers Pardoel
  • 20u – 21u15: Ozark Henry
  • 21u45 – 23u00: REGIMANIA
Vanaf € 12,50 /pers.
(Proximus-klanten)
Vanaf € 25 /pers.
(niet-Proximus-klanten)
Bestel hier je tickets

Het legendarische stadsfestival voor het eerst ‘Indoor’

Kun jij ook zo genieten van onze festivals? Zou je willen dat de festivalzomer langer duurde? Ga je graag naar concerten in het Sportpaleis? Krijg je kippenvel in een volle arena? Proximus presenteert de ultieme mix van dit alles in het Sportpaleis op 10 december 2017, voor zowel Proximus-klanten als niet-Proximus-klanten!

Beleef in december in het Sportpaleis het ultieme festivalgevoel en geniet in alle comfort van live optredens van deze topartiesten: Laura Tesoro, Gers Pardoel, Ozark Henry en REGIMANIA. Voor het eerst brengen topartiesten hun festivalset in het Sportpaleis. Niels Destadsbader is gastheer van dienst.

‘Marktrock Indoor’ staat garant voor kwaliteitsvolle live optredens van de beste artiesten van de lage landen in een unieke festivalsetting: tussen de optredens door kom je tot rust in onze chill zones, geniet je van een hapje en een drankje, word je getrakteerd op een verrassingsoptreden… Op 10 december schijnt de festivalzon in het Sportpaleis! Mis deze eerste editie dus niet!

Iedereen kan tickets kopen voor dit concert, ook niet-Proximus-klanten. Tickets kosten € 25, € 27,50, € 30 en € 35. Proximus-klanten genieten van een extra korting van € 12,50/ticket!

Hoe er geraken?

Sportpaleis

Schijnpoortweg 119
2170 Merksem

Contact

Wanneer je vragen hebt, kan je bellen naar 070/345 345 (€ 0,30/min.) op werkdagen van 9u - 12u30 en 13u30 - 18u) of online contact nemen via het contactformulier.

Marktrock Indoor Proximus Customers Days

Vragen en antwoorden

Wie kan tickets kopen?

Iedereen kan tickets kopen voor dit concert. Tickets kosten € 25, € 27,50, € 30 en € 35. Maar de Proximus-klanten genieten van een extra korting van € 12,50/ticket.

Is er opvang voor kinderen voorzien?

Neen, er wordt geen opvang voor kinderen voorzien.

Hoe geraak ik naar het Sportpaleis?

Alle concrete info staat op de site van het Sportpaleis: http://www.sportpaleis.be/nl/mobiliteit.
Je kan er parkeren in de parking, maar je kan ook gratis het openbaar vervoer nemen (tram en bus) in Antwerpen.

Om hoe laat gaan de deuren open?

Alle bezoekers komen het Sportpaleis binnen via de hoofdingang. De hoofdingang en de toegangen tot de zaal zelf blijven gedurende de volledige duur van het festival open. Tussen 16u en 23u kan iedereen dus naar believen binnen- en buitengaan.
Opgelet! Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via aangepaste ingangen aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen.

Kan ik gaan en staan waar ik wil?

Alle zitplaatsen zijn genummerd, dus je kan enkel gaan zitten op de plaats die vermeld staat op je ticket. Als je een staanplaats op het middenplein hebt gekocht, kan je gaan staan waar je wil.

Om het binnengaan in de zaal zelf vlot te laten verlopen en de controle te vereenvoudigen, dringen we erop aan dat iedere bezoeker zijn/haar eigen toegangskaart in de hand heeft. Hierdoor kan het scannen van je ticket vlot verlopen. Er staan overal medewerkers om je naar je plaats te begeleiden.

Kan ik iets drinken of eten tijdens de optredens?

Tussen elk optreden is minstens een half uur pauze voorzien en kan je de zaal verlaten, maar als je wil, kan je de zaal ook verlaten tijdens een optreden.
In de foodcorner ‘Eat&Greet’ op het gelijkvloers of in de foyers op de eerste en tweede verdieping kan je terecht voor drankjes, frietjes en gefrituurde snacks.
We zullen jullie verrassen met muziek, gezellige plekjes voor een babbel met vrienden en leuke verkoopstands. Openingsuren van 16u tot 24u.

Kan ik in het Sportpaleis met een kredietkaart betalen?

Je kan in het Sportpaleis niet met een betaal- of kredietkaart betalen. Er staat wel een automaat buiten het Sportpaleis.
Je kan wel vooraf online drankjetons bestellen. Bovendien betaal je dan minder voor je drank. Deze jetons zijn alleen in het Sportpaleis en de Lotto Arena geldig en kunnen dus niet worden gebruikt in andere zalen: http://www.sportpaleis.be/nl/jetons.

Moet ik na een optreden de zaal verlaten?

Neen, tijdens de pauzes mag je gerust in de zaal blijven. Je kan daar dan één van onze verrassingsoptredens meepikken.

Kan ik mijn spullen ergens achterlaten?

In het Sportpaleis zijn lockers beschikbaar waarin je waardevolle spullen veilig kunt bewaren. Alleen jij hebt een sleutel van zo’n handig kastje, om er bijvoorbeeld je handtas, rugzak of zelfs helm op te bergen. Zowel voor, tijdens als na het evenement kan je vrij gebruikmaken van je locker. Lockers kosten € 5 + € 5 waarborg voor sleuteltje.

Het is verboden de zaal te betreden met flessen, blikjes, alcohol, geluidsopnametoestellen, film- en fotocamera’s, vuurwerk en voorwerpen die een gevaar voor de veiligheid kunnen opleveren. Betreding van de zaal impliceert instemming met mogelijke aftasting.

Biedt het Sportpaleis oordopjes aan?

Aan de toiletten vind je oordopjesautomaten. Je betaalt € 2 per set aan de oordopjesautomaat, maar je kan je geld terugkrijgen wanneer je je oordopjes na afloop inlevert aan de onthaalbalie. Ondervind je hinder van het door de artiest bepaalde geluidsniveau, bescherm dan je gehoor zodat je nu en later in optimale omstandigheden van evenementen kunt blijven genieten.

Is er een geldautomaat in de buurt van het Sportpaleis?

Net naast de hoofdingang van het Antwerps Sportpaleis bevindt zich een geldautomaat. Opgelet: je kan geen geld afhalen binnen in het Sportpaleis zelf.

Mag ik roken in het Sportpaleis?

In het Sportpaleis geldt een ABSOLUUT ROOKVERBOD. Er zijn geen aparte rookruimten. Wie wil roken, kan dit buiten aan de hoofdingang. Je hebt wel je toegangskaart nodig om buiten en terug binnen te geraken.

Voorwaarden

* Maximaal 6 tickets per klantennummer. Als Proximus-klant moet je je klantennummer ingeven om je bestelling te kunnen plaatsen. Je vindt je klantennummer bovenaan op je laatste factuur van Proximus. Klanten met een gsm-formule kunnen eveneens hun gsm-nummer invullen (bv. 32475123456). Aanbieding geldig voor Proximus-privéklanten, zelfstandigen en kleine bedrijven zolang de voorraad strekt.

Contact

Onze medewerkers staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

Contact