epiccombo fiber

Promo

Kies jouw pack vanaf € 49 /maand
gedurende 1 jaar

40 GB

+

Internet thuis

+

Met of zonder

Een vraag? Laat maar weten via Messenger: Proximus Epic

Ontvang gratis data shots via de Epic-app

Coole content en exclusieve wedstrijden op onze Instagram

Android TV decoder

Meer weten over onze decoder of een 2de bestellen?

Apple TV

Meer weten over Apple TV of er
één bestellen

Epic combo fiber «full TV experience »

Gezamenlijk aanbod: geldig van 01/07/2021 t.e.m. 15/08/2021 voor elke nieuwe internetabonnee die voor Epic combo fiber “full TV experience” kiest en van wie het installatieadres in aanmerking komt voor fiber. Contract van onbepaalde duur. Bij beëindiging binnen de 24 maanden is een restwaarde verschuldigd voor het toestel overeenkomstig de aflossingstabel (PDF, 430 KB) in het contract. Zolang de voorraad strekt. Niet compatibel met andere promoties, uitgezonderd de gecombineerde aanbieding smartphone + abonnement en het gecombineerd aanbod met Apple TV. Betaling abonnement via domiciliëring. Betaling toestel met bankkaart. Proximus behoudt zich het recht voor de actie te verlengen.

Web promo: geldig van 01/07/2021 t.e.m. 15/08/2021 voor elke nieuwe internetabonnee die voor Epic combo fiber “full TV experience” kiest en van wie het installatieadres in aanmerking komt voor fiber. Maandelijkse korting, waardoor je de eerste 12 maanden € 59/maand betaalt. Nadien betaal je de gewone prijs. Niet compatibel met andere promoties, uitgezonderd de gecombineerde aanbieding smartphone + abonnement en het gecombineerd aanbod met AppleTV. Proximus behoudt zich het recht voor de actie te verlengen.

Epic combo fiber «light TV experience »

Web promo: geldig van 01/07/2021 t.e.m. 15/08/2021 voor elke nieuwe internetabonnee die voor Epic combo fiber “light TV experience” kiest en van wie het installatieadres in aanmerking komt voor fiber. Maandelijkse korting, waardoor je de eerste 12 maanden € 49/maand betaalt. Nadien betaal je de gewone prijs. Promo is niet cumuleerbaar met andere promo’s behalve met het gecombineerd aanbod smartphone + abonnement. Proximus behoudt zich het recht voor de actie te verlengen.

Shadow

Gratis maandelijks abonnement op Shadow aangeboden aan alle klanten die Epic combo fiber “full TV experience” aankochten. Shadow zal niet verschijnen in het winkelmandje tijdens het bestelproces. Na de installatie van internet fiber & TV zal de klant een gepersonaliseerde activatielink krijgen (via e-mail) waarmee hij een Shadow account kan aanmaken. De activatielink is geldig voor 31 dagen. Eén link per pack. Shadow zal de Epic combo Fiber “full TV experience” klant herkennen en niets in rekening brengen.

Op dit moment bestaat er nog maar één soort Shadow-account, dus het is dit account dat geactiveerd zal worden als je een Epic combo fiber “full TV experience” neemt. Van zodra Shadow’s nieuwe account ‘Boost’ gelanceerd wordt, zal je naar zo’n ‘Boost’-account overgeschakeld worden. Later, wanneer ook het ‘Ultra’-account wordt gelanceerd, zullen klanten waarbij hun Epic combo fiber “full TV experience” geïnstalleerd was vóór 01/04/2020 een e-mail krijgen van Shadow, waarbij hen de keuze wordt gegeven tussen upgraden naar een ‘Ultra’-account zonder meerkost of op het ‘Boost’-account blijven. Klanten waarbij de installatie van Epic combo fiber “full TV experience” pas nà 01/04/2020 gebeurde, zullen standaard op het Boost-account blijven.

Zolang de gebruiker een Epic combo fiber “full TV experience”-klant blijft, blijft zijn Shadow abonnement gratis. Wanneer de gebruiker zijn Epic fiber abonnement opzegt, zal ook het Shadow abonnement opgezegd worden. In dat geval kan de gebruiker zijn eigen Shadow account heractiveren, met een nieuwe betalingsmethode via Shadow, binnen de 2 weken. In geval van inactiviteit* van het Shadow account zal het Shadow abonnement opgezegd worden.

*De klant moet Shadow installeren en twee keer connecteren in de eerste maand om een actieve gebruiker te worden. Een actieve gebruiker moet elke 3 maand minstens één connectie maken om zijn account actief te houden. Shadow zal reminders sturen wanneer de deadlines bijna bereikt zijn.

Installatie

Gratis installatie door een technieker (ter waarde van € 350) inbegrepen voor elke activering van een Epic combo fiber “light TV experience” of “full TV experience”.

Gecombineerde aanbieding met Apple TV 4K

Voor elke klant (bestaand of nieuw) die voor Epic combo full TV experience kiest geldt de prijs van € 69 i.p.v. € 199,99 voor een Apple TV. Bij keuze voor Apple TV wordt géén gewone Proximus decoder meer geleverd. Contract van onbepaalde duur. Bij beëindiging van het abonnement binnen de 24 maanden is een restwaarde verschuldigd voor het toestel overeenkomstig de aflossingstabel in het contract. Dit geldt niet wanneer de klant overschakelt naar een Flex pack met minstens één mobiel abonnement. Na 24 maanden kan opgezegd worden zonder dat er nog een restwaarde voor het toestel verschuldigd is. Zolang de voorraad strekt. Compatibel met andere promoties, zoals een korting op het pack Epic combo full TV experience, webpromotie, voorgaande en toekomstige ‘gecombineerde aanbiedingen’ van een pack met een toestel en de ‘gecombineerde aanbiedingen’ van een smartphone met mobiel abonnement. Betaling abonnement via domiciliëring. Betaling toestel met bankkaart. Info en voorwaarden op proximus.be/epic.

Mobiel 

 • Je tariefplan is geldig in België en onderweg (roaming) binnen de EU* (+ IJsland, Liechtenstein en Noorwegen), uitgezonderd speciale nummers (voting, 0900, enz.) en diensten van derden, waarvoor het tarief wordt bepaald door de beheerder van dat nummer.  
 • Oproepen worden vanaf de 61ste seconde aangerekend per seconde. De 300 minuten inbegrepen in je bundel gelden voor oproepen naar mobiele en vaste nummers. Niet-verbruikte minuten en MB’s worden niet overgedragen naar de volgende maand. 
 • Apps Epic: je beschikt over 40 GB in België en binnen de EU* om te surfen aan maximale snelheid. Eens je 40GB opgebruikt, kan je onbeperkt verder surfen aan een verlaagde snelheid (maximum 512 Kbps) in België en onderweg binnen de EU*.  

*Duitsland, Oostenrijk, Bulgarije, Cyprus, Kroatië, Denemarken, Spanje (met inbegrip van de Canarische Eilanden), Estland, Finland, Frankrijk (met inbegrip van Frans-Guyana, Martinique, Guadeloupe, Mayotte en La Réunion), Groot-Brittannië, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Noorwegen, Nederland, Polen, Portugal (met inbegrip van de Azoren en Madeira), Tsjechië, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Zweden 

 • Ander dataverbruik: je internetconnectie wordt stopgezet wanneer je je 4 GB hebt opgebruikt en het dataverbruik oploopt tot € 60 buiten bundel, tot de start van de volgende facturatiecyclus. Je kan je dataverbruik realtime checken via de Epic app. We informeren je ook via sms wanneer je bundel is opgebruikt en wanneer je de € 60 limiet bijna bereikt. Via de Epic app kan je ook databundels bijkopen. 
 • Je tariefplan is niet geldig buiten de EU, je zal dus betalen per MB die je verbruikt. Ook je belminuten en sms’en betaal je hier per stuk. De tarieven verschillen per land en kan je hier raadplegen.
 • De algemene voorwaarden van de apps blijven van toepassing. Voor sommige apps kunnen beperkingen bestaan. Voor meer info, zie www.proximus.be/support.
 • Proximus behoudt zich het recht voor om het aanbod te wijzigen, rekening houdend met een opzegtermijn van 2 maanden.
 • Zie de algemene voorwaarden Proximus voor meer info.

Internet

 • Wi-Fi Hotspots en Smart Wi-Fi: inschrijving en aanvaarding van de algemene voorwaarden. Activering van Smart Wi-Fi via de MyProximus-app > netwerk.
 • Onbeperkt vast internet volume: voor persoonlijk gebruik, cf. de algemene voorwaarden. Na gebruik van 3 TB, wordt je snelheid beperkt tot het einde van de maand, tenzij activering van je gratis 300 GB extra volume activeert via MyProximus. Meer info: www.proximus.be/internetpolicy.
 • Snelheid van het vaste internet: de werkelijke ervaarde snelheid is afhankelijk van het computersysteem, maar ook in uitzonderlijke gevallen, van het algemene gebruik. Als je wifi gebruikt, kan je surfsnelheid ook lager zijn. Om de surfsnelheid bij jou thuis te kennen: proximus.be/internetspeed.
 • Optie Fiber Boost 1 GIGA: alleen compatibel met Epic combo Fiber “full TV experience”.
 • Gratis installatie door een technieker (ter waarde van € 350) inbegrepen voor elke activering van een Epic combo Fiber “light TV experience” of “full TV experience”.

TV

 • Proximus Pickx: voor meer info over de beschikbaarheid van Proximus Pickx, het hd-bereik, de mogelijkheid om meerdere televisietoestellen aan te sluiten en het aanbod aan zenders volgens de regio’s: www.proximus.be/tv.
 • TV Replay, TV Replay+: sinds 01/06/2015 is TV Replay gratis voor alle bestaande Epic combo Fiber “full TV experience”-klanten. De beschikbaarheid van programma’s via TV Replay hangt af van de televisiezenders en de toelatingen die deze al dan niet hebben om het genoemde programma te exploiteren. Ook beschikbaar op computer, tablet en smartphone via de app Proximus Pickx. De lijst van de beschikbare zenders in TV Replay op Proximus Pick xen de app Proximus Pickx, en de bijzondere algemene voorwaarden, staan te lezen op www.proximus.be/tvreplay. TV Replay is niet beschikbaar voor Scarlet-klanten. 
 • App Proximus Pickx: aanbieding geldig in België voor alle klanten van Proximus Pickx die een MyProximus-account hebben en een aansluiting op het vasteof mobiele internetnetwerk van Proximus, in Wi-Fi- of 3G/4G, via terminals zoals tablets, compatibele smartphones en laptops. De tv-gids van Proximus is echter toegankelijk voor alle internetgebruikers in België. 

Gaming  

Heb je een app ontwikkeld die valt binnen de categorie social media, muziek of video? En zou je graag deel uit maken van het Epic offer zodat onze abonnees jouw app kunnen gebruiken zonder mobiele data te verbruiken? Vul dan het formulier hieronder in en we behandelen jouw aanvraag zo snel mogelijk!

Fiber wordt momenteel ingezet in verschillende grote steden in België, namelijk Aalst, Anderlecht, Antwerpen-Diamant, Antwerpen-Oost, Antwerpen-West, Brugge, Brussel-Anspach, Charleroi, Deurne, Elsene, Etterbeek, Evere, Gent, Hasselt, Knokke-Heist, Kortrijk, Leuven, Luik, Mechelen, Molenbeek-Koekelberg, Mons, Namen, Oostende, Roeselare, Schaarbeek, Sint Niklaas, Ukkel en Vilvoorde

Het doel is om een supersnel en stabiel netwerk te bieden dat in staat is om het dataverkeer dat de komende jaren zal blijven groeien, gemakkelijk te absorberen. Andere steden zullen volgen. Fiber wordt ook ingezet in industriegebieden of industriële gebouwen, evenals in alle nieuwe ontwikkelingen.

Komt er fiber naar mijn stad?

Kom langs, we geven graag meer info

Contacteer ons

Proximus Shop

Fiber infopunt

(met of zonder afspraak)