epiccombo

Webpromo

INTERNET + MOBIEL pack met of zonder TV vanaf  € 39/maand gedurende 3 maanden

40 GB

+

Internet thuis

+

Met of zonder

Een geldig ID-document of itsme-account is vereist om je bestelling voort te zetten. 

Een vraag? Laat maar weten via Messenger: Proximus Epic

Ontvang gratis data shots via de Epic-app

Coole content en exclusieve wedstrijden op onze Instagram

Android TV decoder

Meer weten over onze decoder of een 2de bestellen?

Apple TV

Meer weten over Apple TV of er
één bestellen

Tarieven buiten bundel in België & EU*

 • Surfen: € 0,10/MB
 • Of nog cheaper? Bestel een extra data bundel via de Epic app.

*Zie voorwaarden voor de lijst of landen

Tarieven vanuit of naar het buitenland (buiten de EU)

Bellen, sms’en, mms’en en surfen

Bekijk de roaming en internationale tarieven

Epic combo « full TV experience »

Nationale promo: Promo geldig van 16/08/2021 t.e.m. 14/11/2021 voor elke nieuwe internetabonnee die voor Epic combo "full TV experience kiest". Niet compatibel met andere promoties, uitgezonderd de gecombineerde aanbieding smartphone + abonnement, het gecombineerd aanbod met Apple TV en de webdeal. Maandelijkse korting, waardoor je de eerste 3 maanden € 59/maand voor je Epic combo full TV experience betaalt. Nadien betaal je de gewone prijs. Je beschikt over 40 GB in België en onderweg binnen de EU om te surfen aan maximale snelheid met je Epic apps. Eens je 40 GB opgebruikt zijn, kan je onbeperkt verder surfen aan een verlaagde snelheid (maximum 512 Kbps) in België en binnen de EU. De algemene voorwaarden van de apps blijven/zijn van toepassing. Er kunnen limieten bestaan voor bepaalde apps.

Webpromo: Promo geldig van 16/08/2021 t.e.m. 14/11/2021 voor elke nieuwe internet abonnee die op www.proximus.be/epic voor Epic combo "full TV experience" kiest. De totale waarde van de promotie is € 30 (€ 10/maand gedurende 3 maanden), zelfs bij eventuele wijzigingen van de basisprijs van het pack. Promo is niet cumuleerbaar met andere promo’s behalve met de nationale promo van € 59/maand gedurende 3 maanden, het gecombineerd aanbod smartphone + abonnement en het gecombineerd aanbod met de Apple TV.

All Stars/All Stars & Sports: Aanbod geldig van 03/08/2020 tot 31/01/2022 inbegrepen, bij aankoop van de TV-optie All Stars aan € 29,99 per maand of bij aankoop van de TV-optie All Stars & Sports aan € 39,99 per maand. Enkel voor TV-klanten van Proximus. Niet compatibel met pack Flex Premium. Actie niet combineerbaar met andere promoties, behalve het Flex-voordeel van € 0,99 voor tv-opties. Korting slechts één keer van toepassing per klant en toegekend per schijf van € 5/maand gedurende 3 maand op de Proximus aanrekening.

Epic combo «light TV experience »

Nationale promo: Promo geldig van 16/08/2021 t.e.m. 14/11/2021 voor elke nieuwe internetabonnee die voor Epic combo "light TV experience" kiest. Niet compatibel met andere promoties, uitgezonderd de gecombineerde aanbieding smartphone + abonnement, het gecombineerd aanbod met Apple TV en de webdeal. Maandelijkse korting, waardoor je de eerste 3 maanden € 49/maand voor je Epic combo full TV experience betaalt. Nadien betaal je de gewone prijs. Je beschikt over 40 GB in België en onderweg binnen de EU om te surfen aan maximale snelheid met je Epic apps. Eens je 40 GB opgebruikt zijn, kan je onbeperkt verder surfen aan een verlaagde snelheid (maximum 512 Kbps) in België en binnen de EU. De algemene voorwaarden van de apps blijven/zijn van toepassing. Er kunnen limieten bestaan voor bepaalde apps.

Webpromo: Promo geldig van 16/08/2021 t.e.m. 14/11/2021 voor elke nieuwe internet abonnee die op www.proximus.be/epic voor Epic combo "light TV experience" kiest. De totale waarde van de promotie is € 30 (€ 10/maand gedurende 3 maanden), zelfs bij eventuele wijzigingen van de basisprijs van het pack. Promo is niet cumuleerbaar met andere promo’s behalve met de nationale promo van € 49/maand gedurende 3 maanden en het gecombineerd aanbod smartphone + abonnement.

Shadow

Gratis maandelijks abonnement op Shadow aangeboden aan alle klanten die Epic combo "full TV experience" aankochten. Shadow zal niet verschijnen in het winkelmandje tijdens het bestelproces. Na de installatie van internet & TV zal de klant een gepersonaliseerde activatielink krijgen (via mail) waarmee hij een Shadow account kan aanmaken. De activatielink is geldig voor 31 dagen. Eén link per pack. Shadow zal de Epic combo 'full TV experience' klant herkennen en niets in rekening brengen.
Op dit moment bestaat er nog maar één soort Shadow-account, dus het is dit account dat geactiveerd zal worden als je een Epic combo neemt. Van zodra Shadow’s nieuwe account ‘Boost’ gelanceerd wordt, zal je naar zo’n ‘Boost’-account overgeschakeld worden. Later, wanneer ook het ‘Ultra’-account wordt gelanceerd, zullen klanten waarbij hun Epic combo "full TV experience" geïnstalleerd was vóór 1 april een e-mail krijgen van Shadow, waarbij hen de keuze wordt gegeven tussen upgraden naar een ‘Ultra’-account zonder meerkost of op het ‘Boost’-account blijven. Klanten waarbij de installatie van Epic combo "full TV experience" pas nà 1 april gebeurde, zullen standaard op het Boost-account blijven. Zolang de gebruiker een Epic combo "full TV experience"-klant blijft, blijft zijn Shadow abonnement gratis. Wanneer de gebruiker zijn Epic abonnement opzegt, zal ook het Shadow abonnement opgezegd worden.
In dat geval kan de gebruiker zijn eigen Shadow account heractiveren, met een nieuwe betalingsmethode via Shadow, binnen de 2 weken. In geval van inactiviteit* van het Shadow account zal het Shadow abonnement opgezegd worden.

*De klant moet Shadow installeren en twee keer connecteren in de eerste maand om een actieve gebruiker te worden. Een actieve gebruiker moet elke 3 maand minstens één connectie maken om zijn account actief te houden. Shadow zal reminders sturen wanneer de deadlines bijna bereikt zijn.

Gecombineerde aanbieding met Apple TV 4K

Voor elke klant (bestaand of nieuw) die voor Epic combo "full TV experience" kiest geldt de prijs van € 69 i.p.v. € 199,99 voor een Apple TV. Bij keuze voor Apple TV wordt géén gewone Proximus decoder meer geleverd. Contract van onbepaalde duur. Bij beëindiging van het abonnement binnen de 24 maanden is een restwaarde verschuldigd voor het toestel overeenkomstig de aflossingstabel in het contract. Dit geldt niet wanneer de klant overschakelt naar een Flex pack met minstens één mobiel abonnement. Na 24 maanden kan opgezegd worden zonder dat er nog een restwaarde voor het toestel verschuldigd is. Zolang de voorraad strekt. Compatibel met andere promoties, zoals een korting op het pack Epic combo "full TV experience", webpromotie, voorgaande en toekomstige ‘gecombineerde aanbiedingen’ van een pack met een toestel en de ‘gecombineerde aanbiedingen’ van een smartphone met mobiel abonnement. Betaling abonnement via domiciliëring. Betaling toestel met bankkaart. Info en voorwaarden op proximus.be/epic.

Mobiel 

 • Je tariefplan is geldig in België en onderweg (roaming) binnen de EU* (+IJsland, Liechtenstein en Noorwegen), uitgezonderd speciale nummers (voting, 0900, …) en diensten van derden, waarvoor het tarief wordt bepaald door de beheerder van dat nummer.  

 • Oproepen worden vanaf de 61ste seconde aangerekend per seconde. De 300 minuten inbegrepen in je bundel gelden voor oproepen naar mobiele en vaste nummers. Niet-verbruikte minuten en MB’s worden niet overgedragen naar de volgende maand. 

 • Epic apps : je beschikt over 40 GB in België en binnen de EU om te surfen aan maximale snelheid. Eens je 40GB opgebruikt, kan je onbeperkt verder surfen aan een verlaagde snelheid (maximum 512 Kbps) in België en binnen de EU.*  

*Duitsland, Oostenrijk, Bulgarije, Cyprus, Kroatië, Denemarken, Spanje (met inbegrip van de Canarische Eilanden), Estland, Finland, Frankrijk (met inbegrip van Frans-Guyana, Martinique, Guadeloupe, Mayotte en La Réunion), Groot-Brittannië, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Noorwegen, Nederland, Polen, Portugal (met inbegrip van de Azoren en Madeira), Tsjechië, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Zweden 

 • Ander dataverbruik: Je internetconnectie wordt stopgezet wanneer je je 4GB hebt opgebruikt en het dataverbruik oploopt tot €60 buiten bundel, tot de start van de volgende facturatiecyclus. Je kan je dataverbruik realtime checken via de Epic app. We informeren je ook via sms wanneer je bundel is opgebruikt en wanneer je de €60 limiet bijna bereikt.Via de Epic app kan je ook databundels bijkopen. 

 • Je tariefplan is niet geldig buiten de EU, je zal dus betalen per MB die je verbruikt. Ook je belminuten en sms’en betaal je hier per stuk. De tarieven verschillen per land en kan je hier raadplegen 

 • De algemene voorwaarden van de apps blijven van toepassing. Voor sommige apps kunnen beperkingen bestaan. Voor meer info, zie www.proximus.be/support

 • Proximus behoudt zich het recht voor om het aanbod te wijzigen, rekening houdend met een opzegtermijn van 2 maanden.  

 • Algemene voorwaarden Proximus

Internet 

 • Wi-Fi Hotspots en Smart Wi-Fi: inschrijving en aanvaarding van de algemene voorwaarden. Activering van Smart Wi-Fi via de MyProximus-app > netwerk 

 • Onbeperkt vast internetvolume: na gebruik van 3 TB, wordt je internetsnelheid beperkt tot het einde van de volgende maand, tenzij activering van je gratis 300 GB extra volume via MyProximus. Meer info: proximus.be/internetpolicy

 • Snelheid van het vaste internet: de maximale snelheid is theoretisch en wordt niet door alle klanten behaald. De downloadsnelheid thuis hangt o.a. af van: afstand aansluitpunt-centrale, beschikbaarheid VDSL, computerinstallatie, interne bekabeling. Deze moeten optimaal zijn om de maximale snelheid te bereiken. Check je snelheid: proximus.be/internetsnelheid.  

 • Installatie door technicus (t.w.v. € 59) inbegrepen voor de nieuwe Epic klanten. 

TV 

 • TV Replay, TV Replay+: gratis voor alle bestaande Familus, Epic combo ‘full experience’ of Tuttimus-klanten. De beschikbaarheid van programma’s via TV Replay hangt af van de televisiezenders en de toelatingen die deze al dan niet hebben om het genoemde programma te exploiteren. Ook beschikbaar op computer, tablet en smartphone via de app Proximus Pickx. De lijst van de beschikbare zenders in TV Replay en de bijzondere algemene voorwaarden, staan te lezen op www.proximus.be/tvreplay

 • Proximus Pickx app: aanbieding geldig in België voor alle klanten van Proximus TV die een MyProximus-account hebben en een aansluiting op het vasteof mobiele internetnetwerk van Proximus, . De tv-gids van Proximus is echter toegankelijk voor alle internetgebruikers in België. 

 • Proximus Pickx: 
  Voor meer info over de beschikbaarheid van Proximus Pickx, het hd-bereik, de mogelijkheid om meerdere televisietoestellen aan te sluiten en het aanbod aan zenders volgens de regio’s: www.proximus.be/tv

Gaming  

Voor alle info en voorwaarden rond Shadow, zie www.proximus.be/shadow

Heb je een app ontwikkeld die valt binnen de categorie social media, muziek of video? En zou je graag deel uit maken van het Epic offer zodat onze abonnees jouw app kunnen gebruiken zonder mobiele data te verbruiken? Vul dan het formulier hieronder in en we behandelen jouw aanvraag zo snel mogelijk!

Wat zit in het Epic combo pack?

Epic combo heeft alles wat je nodig hebt om steeds en overal verbonden te zijn: 

 • Eindeloze data voor je apps + belminuten
 • Internet thuis
 • Tv overal via de Pickx-app en web 

 • Onbeperkte data voor je apps + belminuten
  Met Epic combo blijf je steeds verbonden en kan je onbeperkt genieten van je video-, music- en social-apps! Bovenop de eindeloze data voor je apps, kan je genieten van 4 GB extra voor je andere activiteiten, onbeperkt belminuten en onbeperkt sms’en.
 • Internet thuis
  Voorzie je huis of appartement van een onbeperkte en razendsnelle internetverbinding! Je beschikt over snelheden van 100 Mbps om te downloaden en 20 Mbps om te uploaden. Geniet ook van een gratis installatie door een Proximus technicus en bespaar € 59!
 • Tv overal via de Pickx-app
  Met Epic combo kan je ook zonder decoder van je lievelingsprogramma’s genieten! Dankzij de Pickx-app kan je tv kijken op je smartphone en tablet. Tv kijken kan je ook op je laptop door te surfen naar www.proximustv.be of op je tv-scherm met behulp van een Chromecast of de HDMI-kabel.