Apple

iPhone 6 64GB Silver

★★★★★
★★★★★
0 mening(en)

Over het toestel

Innovatief naadloos design

Je merkt het meteen als je ’m oppakt: iPhone 6 ligt heerlijk in de hand. Alles is vervaardigd uit mooi geanodiseerd aluminium, roestvrij staal en glas dat aanvoelt als één ononderbroken oppervlak. De volumeknoppen zijn iets langer gemaakt, zodat ze moeiteloos te vinden zijn zonder dat je hoeft te kijken. Verder heeft de knop voor de sluimer/waakstand een nieuwe plek aan de zijkant gekregen.

De grootte van het nieuwe Retina HD-display met hogere resolutie geeft een verbeterd contrast, “dual-domain”-pixels voor zeer nauwkeurige kleuren, een bredere kijkhoek, en een verbeterde polarisator. De swipe-bewegingen in iOS zijn overal vloeiender geworden zodat je je iPhone 6 gemakkelijk met één hand kunt gebruiken. Met nieuwe voorzieningen als Bereikbaarheid kun je het scherm bovendien op verschillende manieren bedienen. En om eenvoudig te navigeren in Safari en Mail, swipe je van links naar rechts over het scherm om terug te gaan, of van rechts naar links om vooruit te gaan. Voor een grotere weergave van al je symbolen kies je ‘Weergavezoom’.

Ongekend krachtig en uiterst efficiënt

iPhone 6 is voorzien van een A8-chip, de krachtigste chip ooit, op basis van een nieuwe 64 bits architectuur van desktopklasse. De ongelooflijke kracht wordt versterkt door een M8-bewegings-coprocessor die je activiteiten efficiënt meet via geavanceerde sensoren, inclusief een nieuwe barometer. Omdat de A8-chip is ontworpen vanuit het oogpunt van energiezuinigheid, kan hij langer betere prestaties leveren, zodat je intensieve games kunt spelen of video’s kunt bekijken met hogere framesnelheden dan ooit tevoren.

Geavanceerde camera- en videomogelijkheden

De iSight-camera in iPhone 6 is voorzien van door Apple ontworpen videocodering en een beeldsignaalprocessor, ingebouwd in de A8-chip. Deze ondersteunen geavanceerde camera- en videomogelijkheden, zoals nieuwe Focus Pixels, betere gezichtsherkenning en belichtingsregeling en continue autofocus en een betere ruisonderdrukking. Met de nieuwe burst-modus kun je tien foto’s per seconde maken. De iSight-camera kan je ook gebruiken voor het maken van 1080p HD-video’s bij 60 bps, het opnemen van slowmotion video’s en het maken van timelapse-video’s. De continue autofocus zorgt ervoor dat er doorlopend wordt scherp gesteld tijdens je opname. En de videobeeldstabilisatie houdt alles trillingvrij.

M8-coprocessor: Technologie die je verder brengt

Als je in beweging bent, meet de M8-bewegingscoprocessor continu de gegevens van de versnellingsmeter, het kompas, de gyroscoop en de nieuwe barometer. Hierdoor wordt de A8-chip werk uit handen genomen zodat die nog energiezuiniger kan functioneren. En die sensoren doen nu nog meer, zoals stappen, afstanden en hoogteverschillen meten. De barometer meet de luchtdruk en bepaalt zo je relatieve hoogte. Dus terwijl je in beweging bent, kun je zien op welke hoogte je je bevindt. De versnellingsmeter kan afstanden meten terwijl je wandelt en hardloopt. En door de gps te gebruiken om je beweging te kalibreren, kan de sensor nu nog nauwkeuriger je snelheid bepalen. De M8-bewegingscoprocessor werkt ook samen met de gyroscoop om te weten wanneer je in de auto rijdt. En hij komt in actie als je panoramafoto’s neemt of een game speelt die reageert op bewegingen.

Vergelijkbare toestellen

 

Prijs BTW inbegrepen, Auvibelbijdrage en Recupelbijdrage van € 0,05 inbegrepen.

Hulp nodig?

Kunnen we helpen?

Samen gaan we op zoek naar het ideale product voor jou