Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Een digitaler België

Zijn Belgische bedrijven digitaal genoeg? De recentste Digital Economy and Society Index (DESI) zet België op plaats 9. Er is een enorm digitaal potentieel... en uw bedrijf kan daarvan profiteren. In een snel evoluerende markt wint u met de juiste digitale tools op het vlak van snelheid, efficiëntie, flexibiliteit en veiligheid.

Uw digitale transformatie mogelijk maken

Sneller met fiber

Fiber biedt uw bedrijf heel wat voordelen. U surft tot drie keer sneller, kunt rekenen op een feilloze kwaliteit tijdens videocalls en geniet van een verbinding die het toenemende dataverkeer op lange termijn ondersteunt.

De mobiele netwerken van morgen

Een betrouwbaar mobiel netwerk is onmisbaar voor bedrijven. Dankzij 4G en 4,5G blijft u altijd verbonden met uw klanten en werknemers. En met 5G gaat het nog eens 100 tot 220 keer sneller. Een nieuwe wereld van geconnecteerde toestellen en revolutionaire toepassingen gaat voor u open, zoals realtime tracking van uw bedrijfsactiviteiten.

We see you Belgium, accelerate

Hoe groot uw onderneming ook is, met de Proximus Accelerators versnelt u veilig richting het Digitale Tijdperk. Het zijn specialisten in geavanceerde IT-domeinen (integratie, beveiliging, etc.) die u oplossingen op maat voor de digitale transformatie van uw bedrijf bieden. Zo bent u altijd net dat tikkeltje sneller...

Waar staat u in uw digitalisering?

Blijf digitaal in topconditie.

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!