Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Een digitaler België

Think possible

Met de juiste innovatieve technologieën tilt u uw bedrijf naar een hoger niveau en benut u een enorm potentieel. Doe zoals veel Belgische bedrijven, help uw bedrijf digitaal hogerop met Proximus om zo samen België op de digitale kaart te zetten.

Uw digitale transformatie mogelijk maken

Fiber. Hier gebruiken ze het al

Sommige van België’s oudste abdijen zijn helemaal mee met hun tijd. Ze digitaliseren hun processen en gebruiken het fibernetwerk. En uw organisatie?

5G. Hier zien ze al de mogelijkheden

Dankzij 5G zullen mens, machine en sites nog beter met elkaar verbonden zijn en efficiënter samenwerken. Bereidt uw organisatie zich al voor?

Cybersecurity. Hier kiezen ze er al voor

Mobiele zorgverleners in België vertrouwen meer en meer op innovatieve cybersecurity. Zo creëren ze ook digitaal een veilige omgeving. En uw organisatie?

Ontdek de verhalen

Rochefort

Rochefort gebruikt fiber om de kwaliteit van haar trappistenbier te verhogen en haar productie vanop afstand aan te sturen. Ontdek hoe ze dat doen!

Dure apparatuur buiten, mobiele app binnen

Steeds meer organisaties vervangen dure toestellen door mobiele oplossingen. Zo doet Kind en Gezin tegenwoordig oogonderzoeken met een iPhone-app.

Meer info

5G: veel meer dan een evolutie van 4G

5G is een feit en zal in fasen worden uitgerold over het hele Belgische grondgebied voor zowel eindgebruikers als ondernemingen. In afwachting van de tijdelijke 5G-licenties, hebben we de infrastructuur nu alvast in de startblokken gezet.

Meer info

logo 5G

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!