Vragen?

IT Security oplossingen

Beveilig uw infrastructuur en werkplekken

Beveiligde infrastructuur

Een betrouwbare onderneming begint met een beveiligd netwerk. Beveilig uw netwerk en infrastructuur tegen geavanceerde aanvallen en voorkom dat de applicaties en websites van uw bedrijf onbereikbaar worden.

Bescherm uw infrastructuur eenvoudig met de onderstaande plug-and-play-securityoplossingen van Proximus. Of contacteer onze experts voor een securitystrategie op maat.

Next Generation Firewall voor Explore en Fiber Max

Next Generation Firewall

  • Beste firewall, altijd up-to-date
  • Cloudportal voor zelfbeheer
  • As-a-service
  • Geavanceerde beveiliging via URL-filtering, antimalware, sandboxing, enz.

Software Defined WAN (SD-WAN)-beveiliging

Software Defined WAN

Volledig geïntegreerde en gecentraliseerde beveiliging van uw SD-WAN-netwerk.

Beveiliging tegen DDoS-aanvallen

Beveiliging tegen DDoS-aanvallen

Met de DDoS-oplossingen van Proximus houdt u de website en applicaties van uw organisatie altijd bereikbaar, ook tijdens een DDoS-aanval.

Beveiligde hybride cloud

Beveiligde hybride cloud

Hybridecloudbeveiliging is een gedeelde verantwoordelijkheid: uw serviceprovider beveiligt de onderliggende infrastructuur en u beveiligt uw gegevens. Oplossingen: Application protection, Firewall in the cloud, Hybrid security, Virtual firewall, DDoS protection,...

Beveiliging van uw infrastructuur op maat

Beveiliging van uw infrastructuur op maat

Naast plug-and-play-oplossingen biedt Proximus ook infrastructuurbeveiligingsoplossingen die volledig op de noden van uw organisatie zijn afgestemd.

Beveiligde werkplek

Bescherm uw toestellen en gegevens tegen beveiligingsrisico's zoals ransomware, DDoS en phishing. Voorkom dat informatie wordt gelekt die cruciaal is om de organisatie draaiende te houden. Ook als uw medewerkers thuiswerken.

Bescherm uw medewerkers en werkplekken eenvoudig met de onderstaande plug-and-play-securityoplossingen van Proximus. Of contacteer onze experts voor een securitystrategie op maat.

Beveilig uw digitale werkplek

Beveilig uw digitale werkplek

Wees zeker van een veilige en productieve mobiele vloot en houd uw kosten onder controle. 

Oplossingen: Enterprise Mobility Management (EMM), Endpoint Protection, Single Sign On (SSO), Unified Endpoint Management, Mobile Threat Protection, enz. 

Beveilig uw e-mailverkeer

Beveilig uw e-mailverkeer

Voorkom phishing en spam en bescherm uw vertrouwelijke bedrijfsinformatie tegen malware en opzettelijke of onopzettelijke lekken.

Download de Cloud Mail Security-brochure (.pdf)Nieuw venster

Beveilig de digitale identiteit

Beveilig de digitale identiteit

Beheer en beveilig de digitale identiteit van uw medewerkers met de Identity Governance and Administration (IGA)- en Privileged Access Management (PAM)-oplossingen van Proximus.

Werkplekbeveiliging op maat

Infrastructuurbeveiliging op maat

Naast plug-and-play-oplossingen biedt Proximus ook werkplekbeveiligingsoplossingen die volledig op de noden van uw organisatie zijn afgestemd.

Wat onze klanten vertellen

Alle toepassingen draaien binnen een afgeschermde container, wat resulteert in een performant en veilig toestel.

Pascal Rooms, ICT-coördinator bij de NMBS

Lees het klantenverhaal

We kiezen bewust voor smartphones as-a-service. We focussen op wat we met ons hart doen. Het beheer van smartphones hoort daar niet bij.

Griselda Symons, Directeur ICT-beleid bij Familiehulp

Lees het klantenverhaal

Veiliger werken, via de beveiliging van de endpoints, en eenvoudiger in beheer, dankzij de software defined opzet van het netwerk.

Bram Deprettere, IT-manager bij Vandelanotte

Lees het klantenverhaal

Voor projecten voor de overheid en internationale organisaties kunnen we de veiligheid van vertrouwelijke informatie garanderen.

Tom Van den Abeele, IT Manager bij B2Ai

Lees het klantenverhaal

Het mobile security platform beschermt niet enkel tegen gegevenslekken: het scheidt bedrijfsgegevens ook van privégegevens.

David Bourriez, IT-expert bij Kind en Gezin

Lees het klantenverhaal

Deze security-as-a-service aanpak komt iedereen ten goede. [...] Het eindresultaat is beter dan wanneer je de oefening alleen uitvoert.

Marc Vandersmissen, IT Manager at FPS Finance and Ivan Verborgh, IT Manager bij FPS Justice

Lees het klantenverhaal

Partners

Samen sterker tegen cybercriminaliteit

Daarom kiest Proximus voor producten en diensten van toonaangevende leveranciers en werken we nauw samen met de Proximus Accelerators. Samen met u kiezen we voor uw organisatie de partners en technologie die het beste aansluit bij uw specifieke wensen en eisen. Proximus maakt deel uit van verschillende organisaties, zoals bijvoorbeeld de Cyber Security Coalition, waar het uitwisselen van kennis over cybersecurity kennis centraal staat. Zo kunt u steeds rekenen op de meest actuele informatie en de juiste dienstverlening van onze security professionals.