×
×

Een andere manier van verlonen

Contacteer mij

Een andere manier van verlonen

De maatschappij verandert snel en dit bepaalt de manier waarop u als bedrijf met uw medewerkers omgaat en andersom. Door nieuwe regelgeving en een hoge fiscale druk op verloning ontstaan er uitdagingen voor uw bedrijf:

  • Verbeteren van de work-life balance van uw medewerkers en flexibel werken
  • Financiële win-winsituaties voor werkgever en medewerkers
  • Overtuigende HR branding om de goede medewerkers te houden en nieuwe aan te trekken

Uw noden

Verlonen via extra fiscale voordelen

Met Packs for Employees kiest u voor uw medewerkers voor een alternatieve beloning in de vorm van een geheel of gedeeltelijke betaling van hun privé-internetabonnement. Voor een paar euro’s neemt uw werknemer er Proximus TV of vaste en mobiele telefonie bij in de vorm van Pack. Via een voordelige fiscale regeling van voordeel van alle aard is dat ook voor u als werkgever financieel heel aantrekkelijk.

Werken waar u maar wilt

Eén gsm voor privé en professioneel gebruik

Met Mobile for Employees betalen uw werknemers extra voordelige tarieven omdat de professionele prijzen gemiddeld lager liggen dan die van de particuliere abonnementen. Dankzij de inbegrepen Budget Manager kunt u privé en professioneel gebruik splitsen en elk zijn deel laten betalen.

Werken waar u maar wilt

Trendy toestellen

Met Device For Employees kunnen uw medewerkers kiezen uit een lijst van door u geselecteerde tablets en smartphones tegen interessante prijzen. In overleg met de IT-afdeling bepaalt u welke toestellen er op het netwerk komen en welke niet. Veiligheid speelt hier natuurlijk een belangrijke rol.

Werken waar u maar wilt

Cadeau voor het gezin

Naast Pack for Employees, Mobile for Employees en Device for Employees, is er ook het Employee Affinity Program. Met de aanbiedingen van dit programma genieten u en uw gezin nog meer kortingen op de privé-oplossingen van Proximus.

Werken waar u maar wilt

Klantenverhalen

VDAB

Nu VDAB steeds meer jobbeurzen en leerwerkplekken organiseert, worden zijn medewerkers steeds mobieler. Maar ook het aantal thuiswerkers neemt toe. VDAB kiest voor maximale bereikbaarheid.

Lees meer

RVJ-ONVA

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!