×
×

Publieke sector

Contacteer mij

Altijd dicht bij de publieke sector

Een uitstekende service garanderen, kosten onder controle houden en voldoen aan verschillende eisen: de publieke sector staat onder druk! En we mogen de realiteit niet uit het oog verliezen: we moeten steeds meer doen met steeds minder middelen.

In die context is het belangrijk om steeds de juiste keuzes te maken en goede tools te gebruiken. Dat geldt ook voor uw telecom- en ICT-oplossingen.

In dit digitaal tijdperk moeten organisaties, net als burgers, altijd geconnecteerd zijn. ICT-oplossingen ontwikkelen zich aan het ritme van de behoeften van de publieke sector en bieden dus echte antwoorden op politieke, economische en maatschappelijke eisen. De boom van big data, het internet der dingen, de beveiliging van gegevens … vormen allemaal innoverende en veelbelovende opportuniteiten.

Dankzij een sectorale aanpak op de overheid, genieten alle internationale, nationale, regionale en lokale entiteiten een persoonlijke aanpak bij Proximus. Uw persoonlijke accountmanager vormt op elk moment het eerste aanspreekpunt. Daarnaast streven wij naar een grotere nabijheid door deelname aan alle grote evenementen en studiedagen. Wij focussen op sector-eigen behoeften, en zoeken samen met gebruikers en beslissingsnemers naar de juiste oplossing. Een langetermijnrelatie blijft onze prioriteit.

Internationale, nationale en regionale overheden

Performante diensten en gemotiveerde medewerkers staan garant voor een moderne dienstverlening, vandaag zowel als morgen.

Snel, adequaat en volledig zijn, is een must voor elke overheidsinstantie. En ICT vormt een onmisbare bondgenoot. Burgers en bedrijven verwachten een doorgedreven digitalisering van de verschillende overheidsdiensten, die 24 op 7 bereikbaar moeten zijn.

Voor internationale en diplomatieke instellingen (NAVO, Europese Commissie, ambassades ...) is een permanente en beveiligde verbinding meer dan ooit een noodzaak. Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing voor uw instelling. U kunt rekenen op de expertise en know-how van een betrouwbare partner.

Als werkgever moet u een aantrekkelijk pakket van communicatiemiddelen en andere voordelen bieden om medewerkers aan te trekken en te motiveren.

Administraties werken op afstand, beschikken over smartphones en tablets, verlenen op een veilige manier toegang tot noodzakelijke informatie en sociale media, ...

Op zoek naar op maat ontwikkelde oplossingen inzake infrastructuur, netwerk, mobiliteit, veiligheid, samenwerking en cloud?

Wij helpen u vernieuwen en optimaliseren met een realistisch budget.

De overheid heeft al verschillende raamakkoorden afgesloten. Ook u kunt hier misschien gebruik van maken. Uw accountmanager helpt u graag verder.

Klantenverhalen

ISPPC - Vaste en mobile fonie combineren

ISPPC zit in de gezondheidszorg. Hun vraag? Alle 77 sites beter laten communiceren. De juiste oplossing? Alle vaste en mobiele communicatie samenvoegen. Zo kunnen artsen de hulpdiensten efficiënter inzetten.

Lees meer

Anima Care - senioren en connectiviteit gaan samen

Voor Anima Care is connectiviteit een must gezien zijn resoluut moderne en evolutieve benadering. De uitdaging bestaat erin om de bewoners een maximaal welzijn te bieden en zoveel mogelijk taken van de 1.350 personeelsleden te automatiseren en te digitaliseren.

Lees meer
Kannal Z

Nieuwe KanaalZ reeks

Kanaal Z biedt de unieke kans om een blik te werpen op de digitalisering van de Belgische bedrijven. IoT, artificiële intelligentie, smart data – het zijn geen sprookjes meer.

Lees meer

Steden en gemeenten

Een geconnecteerde stad gebruikt ICT om het leven van haar burgers, bedrijven, bezoekers en medewerkers te verbeteren en zo de stad aantrekkelijker te maken.
Wij kunnen u vanaf vandaag helpen bij de voorbereiding van de toekomst van uw gemeente door van uw stad een slimme en geconnecteerde stad te maken. Bouw ze met alle mensen die er wonen en werken.

Wij staan dicht bij u, en nemen deel aan grote evenementen en workshops in uw omgeving. Wij maken er een erezaak van om onze kennis van uw behoeften te verbeteren en te werken met gebruikers en beslissers. U kunt steeds rekenen op uw accountmanager, uw belangrijkste aanspreekpunt.

Stap de toekomst in en wordt een duurzame en geconnecteerde stad!

Gunstige intekenvoorwaarden

Uw entiteit kan hoogst waarschijnlijk intekenen op gunstige voorwaarden van bestaande globale marktbevragingen. Deze raamakkoorden voor levering van producten en diensten zijn ons bekend. Proximus is in diverse trajecten weerhouden als leverancier. Vraag daarom steeds naar deze mogelijkheden. Uw accountmanager helpt u daarbij graag verder.

ICT diensten voor de Vlaamse overheid

De Vlaamse overheid gunde de raamovereenkomsten voor “Exploitatiegebonden ICT-diensten 2015” en "Ontwikkelingsprojecten" aan HB-plus. HB-plus levert de volgende 7 jaar een waaier aan ICT-diensten aan de Vlaamse overheid én de provinciale en lokale besturen. De raamovereenkomsten gingen in op 10 april 2014, met een transitieperiode tot einde januari 2015.
Vanaf 1 februari 2015 worden alle diensten geleverd in overeenstemming met de nieuwe afspraken. HB-plus is een tijdelijke handelsvennootschap met als deelgenoten DXC Technology en Proximus.

IT as a service

Via de raamovereenkomst worden werkplek- en datacenterdiensten aangeboden volgens een doorgedreven “IT as a service” model. Dit kan op projectmatige basis, of via de afname van de oplossingen uit een productcatalogus. Als overheid zal u enkel betalen voor de daadwerkelijk afgenomen capaciteit en dienstverlening. Door de flexibiliteit in afname van diensten tegen vaste eenheidsprijzen, kunt u besparen op exploitatiekosten. Dit laat meer ruimte voor investeringen in innovatie.

Offertes voor projecten - uw aanvragen via HB-plus

Vanaf 1 juli 2014 is het voor de entiteiten binnen de Vlaamse overheid én de lokale besturen mogelijk om via de dienst "Projecten" van HB-plus, en dit binnen de “raamovereenkomst Exploitatiegebonden ICT-diensten”, een projectvoorstel aan te vragen om grotere wijzigingen te laten uitvoeren aan netwerkdiensten, werkplekdiensten en datacenterdiensten (incl. bedrijfstoepassingen of de hiervoor gebruikte omgevingen).

Info en aanvraag projecten

Vraag meer uitleg aan uw accountmanager of contacteer HB-plus via info@hbplus.be. Neem zeker een kijkje op de website www.hbplus.be.

Wilt u nog meer informatie voor overheden? Bezoek onze Ictnews-website of het PubliLink-portaal.

Klantenverhalen

Op zoek naar de beste route in Hasselt

Op 16 april lanceerde de stad Hasselt een ambitieus nieuw verkeersmanagementsysteem.

Lees meer

Wifi in basischool De Linde

Wifi van de kelder tot de zolder.

Lees meer

Carnaval van Binche

Politie krijgt extra paar ogen via een netwerk van veertien camera’s.

Lees meer

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!

Contacteer ons