×
×

There’s no business like no-show business

Uw aanwezigheid wordt gewaardeerd

U bent uitgenodigd op een evenement waar uw aanwezigheid door ons als een eer wordt beschouwd. Als u dus beslist zich in te schrijven, geeft ons dat nog meer energie om er een onvergetelijk evenement van te maken. Voor u en alle andere gasten. Natuurlijk kunnen onverwachte gebeurtenissen u verhinderen om het evenement bij te wonen, zelfs na uw inschrijving. Geen probleem. We hopen u bij een andere gelegenheid te mogen ontmoeten. Maar wees zo beleefd ons te laten weten dat u niet kunt aanwezig zijn.

Elk jaar gaan miljoenen euro's verloren omdat mensen die zich inschrijven voor een evenement niet komen opdagen. Deze zogenaamde 'no-shows' zijn jammergenoeg talrijk en hun aantal neemt drastisch toe. Op Proximus-evenementen schommelt het aantal 'no-shows' rond het trieste gemiddelde van 30%. In de evenementensector in het algemeen is dat gemiddeld 40-50%.

Het hoeft geen betoog dat deze situatie leidt tot een verspilling van moeite, middelen, voedsel en drank. Jammer, want rondom ons proberen zoveel mensen te overleven met amper iets om te eten of te drinken.

Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid

Help ons onze maatschappelijke verantwoordelijkheid op te nemen en te besparen op energie en cateringkosten. Als u zich inschrijft voor een evenement, hopen we natuurlijk dat u ook effectief komt. Zo niet, geef ons alstublieft dan tijdig een seintje door een e-mail te sturen naar business@proximus.be met als vermelding bij welk evenement u niet aanwezig kunt zijn. Let’s keep events a fun business. Since 'there’s no business like no-show business'.

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!