ThinkThings 2021

Innovatie door co-creatie

Laten we samen uw ideeën vormgeven

Join the Next Normal

Innovatie is de vrucht van nieuwe combinaties

Co-creatie is de vrucht van nieuwe ontmoetingen. Ideeën, technologieën en expertises combineren is de beste manier om innovatieve oplossingen te vinden voor de uitdagingen van morgen. Of ze nu technologisch of strategisch zijn, open partnerschappen zijn vandaag de sleutel tot waarde creatie.

Wilt u ook co-creëren?

ThinkThings 2021

Het succesrecept voor innovatie? Denkers en doeners samenzetten, en mixen met wilde ideeën en nieuwe technologie. En dat maakt co-creatie zo belangrijk.

Op donderdag 25 november, tijdens ThinkThings 2021, vertellen Belgische bedrijven hoe ze in co-creatie met partners en experten hun organisatie boosten door IoT, analytics, 5G en AI op maat in te zetten.

Laat u inspireren door interessante panelgesprekken, keynotes en succesverhalen.

Co-creatie

Innovatie dankzij verschillende manieren van co-creatie

Technologische toppers

Wat hebben drones, AI en 5G met landbouw te maken? Alles. Want in samenwerking met Robovision en ILVO streven we naar duurzame onkruidbestrijding. Een mooi voorbeeld van samenwerking met lokale partners.

Digitale doeners

De digitale doeners vormen een ICT-geheel van filialen en lokale partners. Het zijn experten die gaan voor innovatie. Ja, ook in uw bedrijf. Zo ontwikkelden Schréder en Codit samen het online smart verlichting platform Exedra.

Krachten bundelen om te innoveren

Danzij strategische samenwerkingen waarbij ieder zijn sterke punten heeft. Zoals voor smart sustainable buildings: hier bundelen we onze technologische expertise, de knowhow van BESIX en Belgische start-up i.Leco om Aug.e te creëren, een belangrijke speler in de energie transitie.

Straffe netwerk partners

Bent u klaar om de Belgische economie en innovatie wat te boosten? Wij ook. Door samen met partners de netwerken van de toekomst te bouwen. Dankzij partnerships met Eurofiber en Deltafiber wordt bijvoorbeeld de uitrol van fiber versneld.

Co-creëren, samen met uw bedrijf

Innovatie? Ja, in co-creatie met u! Door u te begeleiden vanaf het idee tot de uiteindelijke realisatie.Via ons 5G-innovatieplatform ontwikkelen we uw innovatieve 5G-plannen samen. Een voorbeeld? De 3D-visualisatie van bouwprojecten samen met Mr. Watts en Hooyberghs.

One magazine

Meer inspiratie over collaboratieve innovatie projecten?