Hypergeconvergeerde infrastructuur

Vereenvoudig uw IT-infrastructuur

  • Voordeliger dan een traditioneel IT-netwerk
  • Eenvoudig schaalbare opslag- en rekencapaciteit
  • Verbeterde monitoring via één platform

Wat is een hypergeconvergeerde infrastructuur?

Hyperconverged infrastructuur (HCI) is een oplossing voor organisaties die hun IT-infrastructuur willen vereenvoudigen en tegelijkertijd de operationele kosten willen verlagen.

In tegenstelling tot traditionele datacenters, die afzonderlijke silo's hebben voor opslag, rekenkracht en netwerken, elk met hun eigen softwaresysteem, bestaat een hyperconverged infrastructuur uit een volledig geïntegreerd hardwarepakket en een enkele softwarelaag.

Enkele HCI-toepassingen

VDI (Virtual Desktop Infrastructure)

Met Virtual Desktop Infrastructure draait de desktop van een gebruiker niet op een lokale computer, maar op de server. Dankzij een schaalbare HCI kan je beter de werklasten ondersteunen.

Disaster recovery

Beheer de back-up van uw opslagsystemen centraal. Spiegel eenvoudig uw data naar een andere locatie. Zo garandeert u dat uw gegevens altijd veilig en beschikbaar zijn, zelfs in het geval van overmacht.

Edge computing

Stroomlijn het dataverkeer van IoT-toestellen. Verwerk de data ter plaatse en bied lokale data-analyses aan in real-time, zonder eerst contact het datacenter te moeten maken.

Hybrid cloud

Of u nu al een hybrid cloud gebruikt of overweegt over te stappen, de hyperconverged infrastructuur (HCI) is perfect geschikt. De nodes maken het gemakkelijk om uw IT-omgeving aan te passen en bieden optimale compatibiliteit.

Ons aanbod

In samenwerking met onze gespecialiseerde partners kiezen we gezamenlijk de beste oplossing voor uw onderneming.

Geconvergeerde infrastructuur

FlexPod
FlexPod werd gezamenlijk ontwikkeld door NetApp en Cisco en is een flexibel infrastructuurplatform met vooraf gedimensioneerde storage-, networking en servercomponenten.

Vblock
Vblock van Dell/EMC integreert krachtige storage en gegevensbescherming. Het helpt u uw IT-infrastructuur snel te moderniseren en te vereenvoudigen.

VSPEX
Met VSPEX van Dell/EMC kan uw bedrijf klein beginnen en makkelijk opschalen wanneer nodig.

Hyperconvergeerde infrastructuur

Hyperflex
Het Cisco Hyperflex systeem integreert computer-, netwerk- en storagesystemen. Hierdoor wordt efficiëntie verhoogt en is gecentraliseerd beheer mogelijk.

Download de brochure (.pdf) Nieuw venster

VxRail
In plaats van servers, storage systemen en een hypervisor afzonderlijk aan te schaffen, biedt VxRail van Dell/EMC al deze componenten aan in één pakket.

Partners