Digitale transformatie in gezondheid sector

Download het e-book Nieuw venster
Ik ben actief in de gezondheidszorg en wil meer weten

Investeer in digitalisering

Toenemende vergrijzing, een stijging van het aantal chronische zieken, gezondheidskosten die de pan uit rijzen, gezondheidsmedewerkers die continu onder druk staan. De uitdagingen van gezondheidszorg zijn niet min.

Willen we die als sector het hoofd bieden, dan zullen we net zoals de rest van de samenleving volop moeten inzetten op verdere digitalisering. Slimme, digitale technologieën creëren namelijk ruimte voor het zorgpersoneel om de patiënten, bewoners, hulpbehoevenden en hun naasten centraal te plaatsen en de menselijke aandacht te geven die ze verdienen.

Bouwstenen

Een gegarandeerde, beveiligde en continue connectiviteit

Connectiviteitsoplossingen zoals fiber, SD-LAN/SD-WAN en 5G zorgen voor continuïteit voor uw organisatie. Dat is cruciaal binnen een gezondheidszorgsector die steeds meer digitaliseert. Hoe goed geconnecteerd is uw organisatie?

Optimaal samenwerken en informatie delen

Met de juiste Cloud- en Storage-oplossingen wordt samenwerken binnen én buiten uw organisatie een fluitje van een cent. Hoe makkelijk verloopt dat bij jullie?

Van slimme telefonie tot IoT

Digitale tools en technologieën helpen uw medewerkers. Zodat zij zich zoveel mogelijk kunnen focussen op de zorg. Hoe slim werken uw medewerkers al?

De patiënt staat centraal

De ervaringen van patiënten, bewoners en bezoekers staan meer en meer centraal. Hoe pakt uw organisatie dat aan?

Innovatieve oplossingen voor patiënten

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom investeren we als samenleving in een preventieve gezondheidszorg. Maar dat realiseren kan enkel met meer en slimmere technologieën. Hoe innovatief zijn jullie al?

Lees meer

E-Health en digitale gezondheid

Digitale gezondheid bestaat erin om de digitale technologieën ten dienste van artsen en patiënten op elkaar af te stemmen en ze tegelijk toegankelijker te maken.

In dit e-book krijgt u een overzicht van de mogelijkheden, de belangrijkste spelers en de uitdagingen voor de gezondheidssector.

Download het e-book Nieuw venster
Proximus wil een faciliterende rol spelen in de versnelling van de digitale transformatie en het stimuleren van innovatie in de gezondheidszorg, in het belang van artsen en patiënten.

Guillaume Boutin - CEO of the Proximus Group

author

Proximus - lange termijn partner van...

CHIREC, hypergeconnecteerde hospitaal

Altijd geconnecteerd. Altijd veilig.

Vulpia, digitaal voor senioren

Digitaal klaar voor de actieve bewoner.

ISPPC, slim communiceren

Voor zowel tijdelijke als langdurige hulp en verzorging.

Mobiele zorg bij Familiehulp

Samen houden we de gezondheidszorg recht.