Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Zorgsector

Download e-book
Overal toegang tot gegevens: onmisbaar voor de digitale gezondheidszorg

Overal toegang tot gegevens: onmisbaar voor de digitale gezondheidszorg

Mobiele apps die bepaalde gezondheidsparameters monitoren, maken niet alleen het leven van de patiënt gemakkelijker. Ze bieden ook toegang tot alle gegevens via wifi of het mobiele netwerk, zelfs binnen in het ziekenhuis.

Slim samenwerken met collaboration tools

Snelle communicatie tussen teams en de patiënt is essentieel in de gezondheidssector. Profiteer van een hele reeks diensten die de samenwerking verbeteren: call center, afsprakenbeheer, digitaal uitgeruste operatiezalen, enz.

 

Eén telefoontje kan levens redden!

Dankzij Fixed Mobile Unification (FMU), is elke medewerker altijd bereikbaar op zijn professionele nummer en op het toestel van zijn keuze: vast of mobiel.

 
De patiënt voelt zich thuis in het ziekenhuis

De patiënt voelt zich thuis in het ziekenhuis

De patiënt wil surfen, telefoneren, z’n favoriete tv-programma’s bekijken of belangrijke informatie over zijn ziekenhuisverblijf raadplegen? Dat kan allemaal dankzij onze professionele entertainmentoplossingen.

 

Realtime zorg via verbonden objecten

Geconnecteerde dingen voor een real-time geneeskunde

Zijn de koelruimtes op de juiste temperatuur? Wanneer dienen de afvalcontainers geleegd te worden? Dat en veel meer kan gemonitord worden met sensoren die de info in realtime doorsturen via het IoT-netwerk van Proximus.

 

Meer data voor een betere diagnose

Met de komst van nieuwe toepassingen worden ook meer en meer gegevens gegenereerd. Evolutieve gegevens vormen de basis voor een juistere diagnose. Al die gegevens moeten opgeslagen worden en gemakkelijk te raadplegen zijn.

 
Patiënten informeren en opvolgen

Patiënten informeren en opvolgen

Multimedia, medische beeldvorming en onlinetools verbeteren de samenwerking tussen zorgverleners onderling en met hun patiënten. Om die stroom van gegevens te absorberen, is er een snel en betrouwbaar netwerk nodig: fiber.

 

Waarom voor ons als partner kiezen?

Bouw nieuwe relaties met uw patiënten

We kennen de behoeften van organisaties uit de gezondheidssector door en door, meer bepaald: de modernisatie van de digitale gezondheidsdossiers, de toepassing van digitale strategieën en de optimalisatie van de technologische infrastructuur.

We hebben de tools en de competenties om u te helpen met de transformatie van de IT-systemen, de keuze van IT-technologie en met de support en implementatie van oplossingen voor de behandelingen van patiënten.

Contacteer mijNieuw venster

Meer weten?

Download digitale gezondheid white paper

Download white paperNieuw venster

Klantenverhalen

Fixed Mobile Unification bij de intercommunale ISPPC

ISPPC is een intercommunale in de gezondheidszorg die ziekenhuizen, poliklinieken, rusthuizen, crèches en jeugdzorgcentra beheert. Om de mobiliteit en de communicatie te optimaliseren, heeft de intercommunale de vaste en mobiele netwerken samengevoegd met een nationale dekking.

Speciaal TV-platform voor senioren

Digitale televisie is steeds meer een interactief communicatiekanaal en toegangspoort tot de buitenwereld. Om het toegankelijker te maken voor senioren, heeft Proximus een specifiek tv-platform ontwikkeld.

End-to-end oplossing voor digitale transformatie in de gezondheidssector

EpiCURA is een ziekenhuisnetwerk in de regio Bergen-Borinage en Aat. De organisatie telt 806 bedden, 2.750 werknemers en 450 artsen verspreid over 3 ziekenhuiscentra en 7 satellietlocaties. De digitale transformatie van de gezondheidszorg past binnen een integrale patiëntgerichte strategie.

Data beveiliging in de gezondheidssector

De digitalisering van onze gezondheidszorg leidt ertoe dat ziekenhuizen een steeds grotere hoeveelheid aan medische data moeten verwerken en bewaren. Sinds de inwerkingtreding van de Europese privacyregelgeving GDPR, moeten zij strikter toezien op de beveiliging van die data.

 

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!