Eerste stappen op MyProximus - 'Hoe inschrijven op MyProximus?'

MyProximus kan worden gebruikt door twee verschillende types gebruikers: Access Owners en Delegate Users.

1. Access Owner:

Eerst en vooral dient de onderneming een van zijn personeelsleden aan te stellen als verantwoordelijke: de Access Owner.

De Access Owner zal erkend worden als administrator van de MyProximus-account van de onderneming.

Als administrator mag hij het volgende beheren:

• Deze account
  • De andere gebruikers (Delegate Users) en hun toegangen
  • Inschrijving (Access Owner): doorloop de onderstaande stappen.

2. Delegate user:

Delegate Users hebben een beperkte toegang tot MyProximus en de beschikbare applicaties (bv. analyse van facturen). Deze beperking wordt vastgelegd door de Access Owner, die de aanvraag om Delegate User te worden moet goedkeuren.

• Inschrijving (Delegate User): doorloop stappen 8 en 10 van de inschrijving.

3. Schrijf u in in 10 stappen:

1. De onderneming stelt één Access Owner aan.
  2. Vul het aanvraagformulier voor Access Owners in.
  3. Vink het vakje 'Contractuele voorwaarden aanvaarden' aan.
  4. Verstuur het ingevulde formulier door op bevestigen te klikken.
  5. Verschaf telefonisch bijkomende informatie (u wordt opgebeld).
  6. Onderteken, scan en verstuur het document 'Contractuele overeenkomst' dat u per e-mail ontvangen hebt.
  7. Ontvangst per e-mail van de bevestiging van de creatie van de Access Owner.
  8. Creatie van andere toegangen (toegang tot MyProximus als Delegate User)
    1. Volg de registratieprocedure door eerst een login en een wachtwoord te kiezen en door de gevraagde informatie in te vullen.
    2. Op het volgende scherm vult u uw klantnummer in in de rubriek 'Ik wens mijn vaste producten te beheren'. Vervolgens kiest u op het volgende scherm de applicaties waartoe u toegang wenst.
    3. Uw Access Owner keurt uw inschrijving goed.
    4. Klik op de link in de e-mail 'Bevestig uw MyProximus-login' die naar uw mailadres werd gestuurd.
    5. Inschrijving voltooid.
  9. Creatie/goedkeuring van de aanvraag van de Delegate User door de Access Owner
  10. Log in op MyProximus als Access Owner/Delegate User
    Via onze site of download onze app.

Mobiele Delegate User-creatie

1. Volg de registratieprocedure door eerst een login en een wachtwoord te kiezen en door de gevraagde informatie in te vullen.
  2. Op het volgende scherm voert u uw gsm-nummer in in de rubriek 'U hebt enkel mobiele producten?'. Daarna klikt u op 'Zend mijn activatiecode'.
  3. Vervolgens dient u de code in te voeren die u via sms ontvangen hebt en de rest van de procedure te doorlopen om uw inschrijving te voltooien.
  4. Parallel hiermee zal uw Access Owner u toegang moeten geven tot de nodige applicaties.

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!