×

Hoe inschrijven op MyProximus?

Hoe groot uw bedrijf of organisatie ook is, u kunt met MyProximus al uw vaste lijnen, uw gsm-vloot en uw ICT-toepassingen beheren. U kunt er ook uw verbruik en facturen analyseren en optimaliseren. We geven er tevens online bijstand voor al uw vragen.

Er zijn twee mogelijkheden om u in te schrijven op MyProximus:

• met volledige toegang en als eindverantwoordelijke = Digital Access Owner
  • met toegang tot bepaalde onderdelen = Delegate User

Digital Access Owner

Schrijf in op MyProximus als Digital Access Owner: u krijgt er dan een volledig overzicht op MyProximus-website (*):

Picture example Access Owner
  • U kunt er alle informatie bekijken én alle applicaties gebruiken. U kunt online bestellen, aankopen, facturen beheren, wijzigingen doorvoeren, …
  • U kunt Delegate Users aanwijzen en hun toegang tot onderdelen van MyProximus geven.
  • U bent het officiële en contractuele aanspreekpunt voor de MyProximus-account van uw onderneming(en).
  • U draagt de eindverantwoordelijkheid voor alle acties van uw Delegate Users op MyProximus en bent er voor aansprakelijk.
  • Er kan slechts één Digital Access Owner per bedrijf zijn.

Schrijf u in als Digital Access Owner

Meer informatie? Bekijk de video en lees onze tips hieronder.
(*) Als Digital Access Owner kunt u MyProximus gebruiken via de website maar nog niet via de app. Maar u kunt ondertussen de app wel gebruiken om uw persoonlijke abonnementen te beheren.

Houd uw klantnummer en het e-mailadres waarmee u zich wilt registreren bij de hand. Vergeet niet de voorwaarden aan te vinken en te bevestigen. In de komende dagen volgen er dan enkele e-mails om uw inschrijving te vervolledigen met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord.
Had u al een account in MyProximus, schrijf u dan opnieuw in, maar nu als Digital Access Owner.

Inschrijving gelukt? Log in op MyProximus. We raden u aan dit via de browser van uw computer of tablet te raadplegen. De MyProximus-app werkt niet voor toepassingen voor grote bedrijven.

Delegate User

Schrijf in op MyProximus als Delegate User: u krijgt er toegang tot bepaalde onderdelen van de MyProximus-website(*):

Picture example Delegate user

• U kunt er bepaalde informatie bekijken of bepaalde applicaties gebruiken. U kunt bv. online bestellen, facturen beheren of wijzigingen aan producten doorvoeren.
  • Er moet eerst een Digital Access Owner zijn vooraleer u zich kunt inschrijven als Delegate User. Hij of zij bepaalt tot welke onderdelen u toegang krijgt.
  • Er kunnen meerdere Delegate Users zijn.

(*) Als Delegate User kunt u MyProximus gebruiken via de website maar nog niet via de app. Maar u kunt ondertussen de app wel gebruiken om uw persoonlijke abonnementen te beheren.

Hoe uw inschrijving verloopt, hang af van de producten die u wilt beheren.

Delegate User voor vaste lijnen en vast internet

Houd uw klantnummer en het e-mailadres waarmee u zich wilt registreren bij de hand. Dit e-mailadres wordt uw gebruikersnaam voor MyProximus.

1. Schrijf u in met het e-mailadres van uw bedrijf, want dit wordt uw gebruikersnaam.
    Schrijf u in als Delegate User
  2. Kies een wachtwoord en vul de andere informatie in
  3. Klik op ‘Ik wens mijn vaste producten te beheren’ en geef uw klantnummer, factuurdatum en activatiecode op.
  4. Kies vervolgens de applicaties waartoe u toegang wenst en bevestig.
  5. Uw Digital Access Owner ontvangt een e-mail om uw inschrijving goed te keuren. Dit moet binnen 14 dagen gebeuren.
  6. Na die goedkeuring ontvangt u een e-mail 'Bevestig uw MyProximus-login'. Klik op de link in die e-mail. Geef uw wachtwoord op. U ziet het welkomscherm van MyProximus voor Delegate User.

Als dit voor u van toepassing is en mogelijk is, ontvangt u een e-mail om met dezelfde account als Delegate User de gsm-nummers en mobiel internet te beheren.

Delegate User voor gsm-nummers en mobiel internet
  1. Vraag aan uw Digital Access Owner om in te loggen op MyProximus.
  2. De Digital Access Owner kan in het onderdeel User Management een account Delegate User aan maken.
  3. De Digital Access Owner heeft hiervoor uw naam, uw e-mailadres en uw gsm-nummer nodig. Uw e-mailadres wordt uw gebruikersnaam.
  4. Eens de Ditigal Access Owner uw account heeft aangemaakt, ontvangt u een e-mail 'Bevestig uw MyProximus-login'. Klik op de link in die e-mail. Kies uw eigen wachtwoord. U ziet het welkomscherm van MyProximus voor Delegate User.

Als dit voor u van toepassing is en mogelijk is, ontvangt u een e-mail om met dezelfde account als Delegate User de vaste lijnen en vast internet te beheren.

Inschrijving gelukt? Log in op MyProximus. We raden u aan dit via de browser van uw computer of tablet te raadplegen. De MyProximus-app werkt niet voor toepassingen voor grote bedrijven.

Aanpassingen op de gsm van uw bedrijf?

Wilt u instellingen op uw bedrijfs-gsm veranderen, zoals voicemail, roaming-instellingen of extra data? Voor bedrijfs-gsm’s kunt u dit niet zelf doen in MyProximus. Neem daarom contact op met de Digital Access Owner of de beheerder van de gsm-vloot van uw bedrijf, die dit in MyProximus kan doen.

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!