Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

MyProximus

Hoe registreren voor MyProximus Mobile

Duid een SPOC aan om te registreren en toegang te krijgen tot MyProximus Mobile - My Business. Voor toegang tot MyProximus Mobile - My Personal Mobile om uw eigen nummer te beheren, hoeft u alleen de aangeduide stappen te volgen.

U wilt toegang krijgen tot uw bedrijfsaccount via My Business

Duid een SPOC aan voor uw organisatie om toegang te krijgen tot My Business in MyProximus Mobile. Heeft uw organisatie al een SPOC? Dan kunt u een aanvraag doen bij uw SPOC om toegang te krijgen tot specifieke applicaties op MyProximus Mobile - My Business.

Uw organisatie heeft nog geen SPOC en dus geen toegang tot MyProximus Mobile

Om uw organisatie te registreren en toegang te krijgen tot uw bedrijfsaccount via My Business, moet u een Single Point of Contact (SPOC) aanduiden. Deze SPOC is het juridische aanspreekpunt voor het MyProximus Mobile-platform van uw organisatie. Zij of hij beheert de toegangsaanvragen voor MyProximus Mobile binnen uw organisatie.

 ​Registreer uw organisatie en word SPOC

Vul het document in en bezorg het aan uw Customer Support Officer Mobile of het MyProximus Team:

U wordt dan snel gecontacteerd om het proces af te ronden.

Uw organisatie heeft een SPOC die de toegangsrechten beheert tot het MyProximus-platform van uw organisatie

Als uw organisatie een SPOC heeft, kunt u hem of haar contacteren om toegang te vragen tot de applicaties op MyProximus Mobile - My Business.

U wilt toegang krijgen tot My Personal Mobile

Om toegang te krijgen tot My Personal Mobile om uw persoonlijk nummer te beheren, volgt u deze stappen:

1. Ga naar het registratiescherm

2. Vul uw gegevens in

3. Klik op de link Zend mij de activatiecode. Wanneer u  op uw toestel geen sms’en kunt ontvangen dient u uw pukcode in te geven via de link Ik kan geen sms ontvangen op dit toestel

4. Als u de code hebt ingevoerd, ontvangt u een bevestiging dat we een e-mail gestuurd hebben om uw e-mailadres te controleren.

5. U dient op de link in de e-mail te klikken waardoor u de inschrijving voltooid

U wordt dan automatisch doorgestuurd naar de loginpagina waarop uw logingegevens al ingevuld zijn. Log in door uw wachtwoord in te vullen en klik op 'Log in'. U bent nu geregistreerd en hebt meteen de klok rond toegang tot MyProximus Mobile, zowel in België als in het buitenland.

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!