MyProximus app

Uw abonnementen beheren

Uw werk-gsm-nummer beheren

Uw werkgever betaalt helemaal of gedeeltelijk uw gsm-abonnement? U kunt uw verbruik opvolgen met de MyProximus-app, maar houd rekening met enkele specifieke situaties.

Verbruik raadplegen

Sommige bedrijven maken gebruik van een ‘shared bundle’, waarbij het dataverbruik verdeeld wordt onder alle werknemers binnen het bedrijf.

Is dat voor u het geval, en hebt u eigen databundel opgebruikt, dan hebt u mogelijk nog recht op een deel van de shared bundle van uw werkgever. De MyProximus-app houdt hier echter geen rekening mee bij de berekening van uw verbruik of toegestane datavolume. Raadpleeg uw werkgever over het eventueel gebruik van een shared bundle.

Bij het afsluiten van de maand, worden uw eigen data en die van de shared bundle correct verrekend op de factuur. Houd er rekening mee dat het bedrag van uw verbruik pas exact is bij het opstellen van de factuur, wanneer we kortingen, promoties, shared bundle, enz. verrekenen.

Productopties bestellen

Als u een extra optie wilt bestellen voor uw professioneel nummer, contacteer dan de verantwoordelijke binnen uw bedrijf.

Betalingen uitvoeren & prepaid herladen

Het betalen van facturen wordt door de MyProximus-app niet ondersteund voor professionele gebruikers. Als uw werkgever gedeeltelijk uw gsm-abonnement betaalt, bespreek dan met uw werkgever hoe de betaling verloopt.

U kunt uw professioneel abonnement niet herladen, maar herladen is wel mogelijk voor andere prepaid-gsm-nummers. Deze kosten zijn voor uw eigen rekening en niet die van uw werkgever.

Uw privé-abonnement beheren

U wilt, naast uw professioneel gsm-nummer, uw vaste of mobiele producten thuis met de MyProximus-app beheren? Voeg ze in enkele stappen toe in de MyProximus-app:

1. Nog geen MyProximus-account voor uw privé-abonnement? Schrijf u in voor MyProximus.
  2. Open de MyProximus-app en klik links bovenaan op het icoon naast uw gebruikersnaam.
  3. Klik op het + icoon om een gebruikersprofiel toe te voegen.
  4. Vul de MyProximus-gebruikersnaam en –wachtwoord van uw privéabonnement in.
  5. Klik op Inloggen.

Klaar! U kunt nu eenvoudig tussen uw professionele en privé-abonnementen schakelen door op het icoon links bovenaan naast uw gebruikersnaam te klikken en een ander gebruikersprofiel te selecteren.

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!