×

MyProximus

Invoice Insights gebruiken

Leer hoe u Invoice Insights kunt gebruiken om snel en eenvoudig uw mobiele facturen te beheren.

Toegang tot Invoice Insights

Invoice Insights op MyProximus
Invoice Insights is beschikbaar op MyProximus:

Log in op MyProximus om uw producten te bekijken.

Bekijk uw producten

U vindt Invoice Insights nu:

• door te klikken op het menu Uitgaven en Invoice Insights te selecteren.
  • door te klikken op Ga naar Invoice Insights op de homepage.

Abonnementen

Abonnementen in het menu Beheer.

U hebt altijd gratis toegang tot Invoice Insights Essential, waarin u alle basisfuncties vindt om uw facturen te beheren.

Voor meer geavanceerde functies zoals kostenplaatsbeheer, reporting, raw data export enz., kunt u voor onze Plus of Advanced oplossingen kiezen.

Om uw huidig abonnement of onze andere oplossingen te bekijken, open Invoice Insights in MyProximus:

1. Klik op Beheer.
  2. Klik op Abonnementen.

U krijgt nu uw huidig abonnement en een overzicht en beschrijving van alle andere oplossingen te zien:

Essential

Met Essential krijgt u snel en eenvoudig inzicht in uw onlinefacturen. Maandelijks krijgt u een overzicht van de ontvangen facturen. U kunt door deze facturen bladeren en flexibel inzoomen op de gegevens van één factuur. Invoice Insights Essential is het minimum abonnement waartoe u toegang heeft.

Plus

Met Plus kunt u gemakkelijk anomalieën opsporen en rapporteren via snelle dashboards en het beheer van referenties en kostenplaatsen.

Plus Raw Data

Bovenop alle functies van Invoice Insights Plus kunt u met Invoice Insights Plus Raw Data al uw factuurgegevens downloaden in CSV, met inbegrip van uw referenties en kostenplaatsen.

Advanced

Met Advanced analyseert u uw uitgaven, optimaliseert uw kosten en krijgt u budgetprognoses via personaliseerbare rapporten over verschillende maanden. Uw rapporten kunnen worden aangevuld met referenties en kostenplaatsen, die u gemakkelijk gegroepeerd kunt beheren.

Advanced Raw Data

Bovenop alle functies van Invoice Insights Advanced kunt u met Invoice Insights Raw Data al uw factuurgegevens downloaden in CSV, met inbegrip van uw referenties en kostenplaatsen.

Factuuroverzicht

Factuuroverzicht

Overzicht van uw facturen:

1. Selecteer uw taal in de rechterbovenhoek. Bepaalde informatie wordt niet weergegeven in de geselecteerde taal, omdat deze afhankelijk is van de taal die u voor uw facturen hebt gekozen.
  2. Klik op een maand in de grafiek om alle facturen voor deze maand weer te geven, bv. ‘O’ om alle facturen van Oktober weer te geven.
  3. Onderaan de pagina ziet u een overzicht van alle facturen voor de gekozen maand.
  4. Klik op het Pijl '>' icoon icoon naast uw factuur om de details van deze factuur te bekijken.
  5. Zoek naar een specifieke factuur in het zoekveld door een klantenrekening of factuurnummer in te geven.

Factuurdetails

Factuurdetails

Als u op de pijl naast een specifieke factuur in het factuuroverzicht geklikt hebt, dan krijgt u de details van deze factuur te zien. Klik op elke tegel om meer details te zien.

1. Bekijk hoe de totale kosten van uw factuur verdeeld zijn:
    • Abonnementen en bundels: toont uw maandelijks weerkerende kosten.
    • Verbruikskosten: toont uw verbruikskosten voor bel-, sms- en dataverkeer.
    • Andere kosten en tegoeden: toont éénmalige kosten en tegoeden zoals indienststellingen of commerciële tegoeden.
    • Kortingen: toont alle kortingen.
  2. Download uw factuur als:
    • PDF factuur: als een PDF bestand dat u kunt openen met Adobe Acrobat Reader.
    • Raw data export: als een CSV bestand dat u kunt openen met Microsoft Excel (alleen beschikbaar voor Plus en Avanced abonnementen met de optie raw data export).
  3. Bekijk de nettokosten:
    • Overzicht mobiele nummers: toont de nettokosten per mobiel nummer. Om eenvoudig te kunnen zien welke mobiele nummers het meest verbruiken, klikt u op het pijltje naast Bedrag om de bedragen te sorteren van hoog naar laag.
    • Overzicht andere assets: toont de nettokosten die niet toegewezen zijn aan een specifiek mobiel nummer.
  4. Bekijk standaard rapporten met totalen of top 10's. Klik op het  Vraagteken '?' icoon icoon voor meer details van elk rapport.
  5. Tegelbeheer: In de Plus en Advanced versie kunt u zelf de tegels op de factuurdetails pagina aanpassen en tegels tonen voor internationaal verbruik, premium diensten & mobiele betalingen, standaard rapporten, enz.

Beheer

Beheer

Hier kunt u uw klantenrekeningen, kostenplaatsen, assets, referenties en abonnementen beheren.

1. Klantenrekeningbeheer: toont een lijst van uw klantenrekeningen en de datum van de laatst ontvangen factuur voor elke klantenrekening. Klik op het Meer '...' icoon icoon in de rechterbovenhoek om te exporteren naar Microsoft Excel.
  2. Kostenplaatsbeheer: hier kunt u kostenplaatsen toevoegen, aanpassen of verwijderen (alleen beschikbaar voor Plus en Advanced abonnementen). In de lijst van kostenplaatsen, klik op het aantal assets naast een kostenplaats om meer details te zien. U krijgt nu een lijst van assets te zien die aan deze kostenplaats zijn toegewezen. Klik op de Meer '...' icoon en Pijl '>" icoon iconen om assets aan te passen. Wanneer de wijzigingen gebeurd zijn, dan moet u de assets linken onder Assetbeheer.
  3. Referentiebeheer: hier kunt u referenties aanmaken voor uw werknemers (naam, e-mailadres, personeelnummer, gebruikersnaam, enz.) door op het Meer '...' icon icoon te klikken (alleen beschikbaar voor Plus en Advanced abonnementen). Wanneer de wijzigingen gebeurd zijn, dan moet u de assets linken onder Assetbeheer.
  4. Assetbeheer: hier kunt u referenties en kostenplaatsen linken aan assets (alleen beschikbaar voor Plus en Advanced abonnementen). Klik op de Meer '...' icoon en Pijl '>' icoon iconen om assets aan te passen.
  5. Referentie upload: hier kunt u een CSV bestand downloaden waarin u uw referenties en kostenplaatsen voor assets kunt aanpassen (alleen beschikbaar voor Advanced abonnementen). Eens u het bestand hebt aangepast, kunt u het opnieuw uploaden om meerdere assets gelijktijdig aan te passen.
  6. Abonnementen: zie hiervoor het hoofdstuk Abonnementen hierboven.
  7. Help: biedt ondersteuning voor basisfuncties en uitleg voor alle symbolen die in Invoice Insights gebruikt worden. Als bepaalde tegels niet duidelijk zijn, dan kunt u altijd op het Vraagteken '?' icoon icoon klikken voor meer uitleg in de verschillende schermen.

Reporting

Reporting

Hier kunt u geavanceerde rapporten over meerdere maanden weergeven (alleen beschikbaar voor Advanced abonnementen).

1. Enkele tegels met rapporten worden standaard toegevoegd aan uw reporting scherm. Klik op het Vraagteken '?' icoon icoon om een beschrijving van elk rapport te zien.
  2. Tegelbeheer: hier kunt u kiezen welke tegels er weergegeven worden in uw reporting scherm.

Wat is niet inbegrepen in Invoice Insights?

• Een overzicht van de historiek van uw betalingen en uw openstaand saldo vindt u in Facturen mobiele diensten.
  • Toestelbeheer is een aparte functie die geen deel uitmaakt van het factureringsdomein. Toestelbeheer vindt u in de Mobile asset management applicatie.
  • U kunt simkaarten activeren of deactiveren, uw tariefplan en opties wijzigen of uw simkaartinformatie online tonen in de Configuraties en opties applicatie.
  • De Mobiele Uitgaven en Mobile dataverbruik applicaties geven uw verbruik in real-time weer.

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!