×
×

Contacteer ons

Proximus ICT Academy - Evere

Rue Carli 2 / Carlistraat 2
B-1140 Brussels
Tel.: +32 (0)2 202 26 80 / 0800 92 818 (België)
Fax: +32 (0)2 207 86 80
E-mail: info@proximusictacademy.be

Vragen?

Contacteer ons, we helpen u graag verder. We zullen u advies geven en u assisteren om de gepaste opleiding te kiezen voor u en uw werkenemers.

Michel Gigot

Tel.: +32 (0)2 202 26 80
Mobile: +32 (0)495 59 22 55
Fax: +32 (0)2 207 86 80

E-mail: michel.gigot@proximus.com

Praktische info

Lokaties

De Proximus ICT Academy organiseert opleidingen in:

Evere

Proximus ICT Academy
Carlistraat 2 / Rue Carli 2
B-1140 Brussel
Tel.: +32 (0)2 202 26 80
Fax: +32 (0)2 207 86 80
E-mail: info@proximusictacademy.be

Luxembourg

Telindus Training Institute
Rue des Mines 2
L-4244 Esch sur Alzette
Luxembourg

Agenda

Tenzij anders vermeld in uw bevestiging, begint uw cursus om 9.00 en eindigt om 17.00. Een warm middagmaal is voorzien.

 • 08u30 - Onthaal. Koffie en ontbijt in de "coffee-corner"
 • 09u00 - Begin van de opleiding
 • 10u30 - Pauze (15 minuten)
 • 12u00 - Middagmaal. (vegetarische schotel mogelijk)
 • 13u00 - Hervatting opleiding
 • 14u45 - Pauze (15 minuten)
 • 17u00 - Einde van de opleiding

Cisco opleiding: Cisco e-kits

Cisco

Cisco beveelt ten stelligste aan dat we voor u deze e-kit bestellen in plaats van een papieren kit. Laat ons echter weten of u niettemin een papieren kit verkiest. Een e-kit heeft meer dan één voordeel ten opzichte van een papieren kit.

We sturen de e-kit twee werkdagen vóór het begin van de cursus naar het e-mailadres dat u bij uw inschrijving opgegeven hebt. U kunt de e-kit raadplegen op de pc's in de klaslokalen, maar we geven u toch de raad uw eigen toestel mee te brengen om niet te hoeven swappen tussen de labs en de e-kit.

Voordelen
 • U kunt de e-kit makkelijk met u meenemen of altijd bij de hand hebben, zelfs wanneer u niet online bent, door gebruik te maken van de e-reader die beschikbaar is voor Windows, iOS en Android
 • U hebt er overal toegang toe wanneer u online bent
 • U kunt probleemloos opzoekingen doen
 • U kunt notities nemen
 • U kunt stukken tekst highlighten

Algemene informatie

Vlaanderen

KMO-portefeuille

De kmo-portefeuille is een steunmaatregel bedoeld voor kmo's en vrije beroepen. De subsidie is toegankelijk via een laagdrempelige en interactieve webtoepassing.

Deze subsidiemaatregel vereenvoudigt en vervangt de vroegere BEA-subsidie (ook bekend onder de naam ondernemerschapsportefeuille) en de vroegere advies- en opleidingscheques.

Proximus ICT Academy is erkend voor de pijler opleiding. De erkenning geldt voor zowel voor opleidingen in open kalender als voor op maat uitgewerkte trainingen. Het maximaal subsidiabel bedrag van de pijler opleiding beperkt tot 90 euro per opleidingsuur. Bij een subsidieaanvraag voor opleiding zal opgegeven moeten worden hoeveel uren opleiding zullen gevolgd worden. De subsidie wordt dan automatisch beperkt tot maximaal 45 euro per opleidingsuur.

De KMO-portefeuille biedt per jaar (één subsidieplafond en één steunpercentage):

 • Kleine ondernemingen: steunpercentage 40% (plafond 10.000€)
 • Middelgrote ondernemingen: steunpercentage 30% (plafond 15.000€)
 • Dienstverleners die erkend zijn voor de pijler opleiding behouden ook na 1 april 2016 hun lopende erkenning voor opleiding.

Procedure

 • Klant doet bestelling (inschrijving of opdrachtbevestiging)
 • Klant doet aanvraag subsidie (via de webtoepassing), ten laatste 14 dagen na start opleiding
 • Proximus ICT Academy bevestigt binnen de 14 dagen na de aanvraag (via de webtoepassing)
 • Klant stort zijn eigen aandeel in de portefeuille binnen de 30 dagen na onze bevestiging
 • Overheid stort 30% of 40% bij
 • Klant betaalt Proximus ICT Academy via de webtoepassing.

Het erkenningsnummer Proximus ICT Academy is DV.O201500 (Goedgekeurd van 28/11/2014 tot 29/11/2019).).

Het Brussels hoofdstedelijk gewest

Het Brusselse Hoofdstedelijk Gewest biedt eveneens steun aan voor opleidingen.

Over ons

ICT-trainingen op maat van uw businessbehoeften

De Proximus ICT Academy is een aanbieder van ICT-trainingen, met een ruim gamma, gaande van algemene ICT-cursussen tot constructeur trainingen en lessen in IT-management.

Het voormalige Telindus High-Tech Institute werd meer dan 25 jaar geleden opgericht. Als eerbetoon aan de stichter van Telindus werd het omgedoopt tot John Cordier Academy. Toen Telindus in januari 2006 werd overgenomen door de Proximus Groep werd de John Cordier Academy een subdivisie van de Proximus Groep. De John Cordier Academy werd omgedoopd naar de Proximus ICT Academy.

In de loop der jaren heeft de Proximus ICT Academy Academy een stevige reputatie opgebouwd. De kwalificaties en de achtergrond van onze lesgevers staan er borg voor dat u eersteklasopleidingen krijgt die uiterst relevant zijn voor het bedrijfsleven. De Proximus ICT Academy kan referenties in alle openbare en privésectoren voorleggen.

Erkend door vooraanstaande leveranciers

De Proximus ICT Academy is erkend trainingpartner van heel wat vooraanstaande bedrijven zoals Cisco, VMWare, Check Point. Dankzij deze constructeurspecifieke training blijft uw investering niet alleen operationeel, maar kunt u ze ook ten volle gebruiken om de productiviteit en de efficiëntie te maximaliseren.

Ontwikkeling van eigen opleidingen

De Proximus ICT Academy ontwikkelt ook eigen opleidingsprogramma's en dit is uniek op de markt. Het Proximus ICT Academy-cursuspakket wordt permanent geüpdatet door Proximus ICT Academy-instructeurs en omvat een ruime waaier thema's, onder meer (draadloze) netwerken, beveiliging, IP-telefonie, Linux, projectmanagement, ITIL, risicobeheer, beheer van informatiebeveiliging en dies meer. De ontwikkelde cursussen bevatten naast theorie ook heel wat praktische labo's.

De Proximus ICT Academy-instructeurs produceren en leveren cursussen van hoge kwaliteit op maat van de behoeften van hedendaagse ICT-professionals met behulp van de beste onderwijsmethodes, o.m. e-learning.

Eersteklasinfrastructuur

De Proximus ICT Academy heeft een indrukwekkend demonetwerk voor opleidingsdoeleinden. Studenten kunnen op die manier werken in een reële, risicovrije omgeving en ervaring in networking opdoen zonder het risico productieservers en infrastructuur te beschadigen.

Kalendertraining en training op maat

Alle data en inhoud van de trainingen vindt u op deze website. Strookt een inhoud niet volledig met wat u wenst, dan helpt Proximus ICT Academy u om uw opleidingsbehoeften te analyseren en een training te ontwikkelen die is aangepast aan uw bedrijfsbehoeften.

Testcenter

Als testcentrum voor Pearson VUE en EXIN kan de Proximus ICT Academy alle essentiële examens afnemen die door de grote IT-spelers worden aangeboden.

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!

Contacteer ons