Uw bedrijf altijd operationeel

Dankzij onze servicegaranties kunt u verder werken, wat er ook gebeurt

Business continuïteit

De uurroosters van onze technici zijn flexibel zodat we uw internet/telefoonlijn binnen de 24 uur, en in de meeste gevallen zelfs binnen de 5 werkuren, kunnen herstellen. In de tussentijd schakelen we elke oproep naar uw vaste lijn door naar een gsm-nummer van uw keuze. Lukt het ons niet om uw internetverbinding tijdig te herstellen? Dan stellen we een gratis USB-modem ter beschikking.
Wij zijn 24/24, 7/7 bereikbaar op 0800 22 200.

Altijd en overal online

Surf gratis op uw pc of laptop op het 3G/4G-netwerk in België dankzij het mobiel internetvolume inbegrepen in uw internetabonnement. Surf bovendien gratis en onbeperkt op al uw mobiele toestellen via de Wi-Fi Hotspots, in België en in het buitenland.

Optimale beveiliging

Een vast IP-adres voor de Internet Pro-producten geeft u altijd en overal toegang tot uw gegevens. U beschikt bovendien over een aparte router met firewall, volledig door Proximus beheerd, en over 10 GB opslagruimte in de cloud om documenten te bewaren en overal te raadplegen, ook onderweg.

Er is slechts één connectiviteitslijn voor een multiservicestoegang (intranet, internet en extranet). Ook buiten het bedrijfsnetwerk zijn de uitwisselingen volkomen beveiligd.

Onze IT-specialisten helpen u

Met Internet Office&Go hebt u recht op één gratis maandelijkse telefonische ondersteuning, ter waarde van € 35. Wij helpen u om kleine informaticaproblemen op te lossen.

Onze specialisten kunnen zelfs, indien nodig, uw computer vanop afstand bedienen.