×
×
Ondernemen in het buitenland

Ondernemen in het buitenland

#NieuwPerspectief op ondernemen in het buitenland

“Ook in het buitenland zijn we altijd online en bereikbaar zonder verrassingen.”

Jacques Van Bavel, Business Manager bij Van Bavel

Van Bavel is een familiebedrijf dat al drie generaties lang gespecialiseerd is in relatiegeschenken, premiums en promotieartikelen. En daarvoor kijkt het bedrijf veel verder dan de eigen landsgrenzen. Ook wanneer Jacques Van Bavel en zijn collega’s in het buitenland zijn:

  • moet het bedrijf perfect blijven draaien
  • mogen de kosten niet te hoog oplopen

Grensoverschrijdend oplossingen zoeken

Van Bavel werkt voor iedere klant het best passende voorstel uit. “Er is keuze uit een groot aanbod aan standaardproducten”, vertelt Jacques Van Bavel, “maar evengoed creëren we met ons eigen designteam een compleet nieuwe oplossing, helemaal op maat van de klant.” De productie van die artikelen vindt meestal plaats in China en in andere landen worden tal van vakbeurzen bezocht voor nieuwe trends en artikelen.

“Behalve mezelf zijn er nog twee collega’s die regelmatig naar het buitenland reizen”, vertelt Jacques Van Bavel. Ze bezoeken leveranciers in China en Hongkong, maar ook in Turkije en Oost-Europa.


Altijd en overal online, altijd bereikbaar

“Tijdens die zakenreizen willen we bereikbaar blijven”, legt Jacques Van Bavel uit. “We werken in een heel competitieve sector. We moeten kort op de bal kunnen spelen.” Wanneer een klant een vraag stelt, antwoordt het team van Van Bavel binnen de vierentwintig uur met een offerte, en dat gebeurt via de smartphone: “Tijdens een trip in het buitenland kunnen we het ons niet veroorloven om alleen ’s avonds in het hotel het e-mailverkeer van de voorbije dag door te nemen”, vertelt Jacques Van Bavel. “De kwaliteit van de verbinding is er bovendien vaak belabberd. We zochten dus een flexibelere en goekopere oplossing.”


Communicatie én kosten perfect onder controle

Van Bavel koos daarom voor een Shared Data Roaming Pack, een flexibele oplossing waarbij medewerkers een roaming datavolume delen. Zo hebben ze ook in het buitenland continu toegang tot e-mail en internet via smartphone, zonder de snel oplopende kosten van dataroaming. “We blijven altijd en overal perfect bereikbaar voor onze medewerkers en klanten”, zegt Jacques Van Bavel, “en tegelijk houden we de kosten onder controle. We kunnen het volume per maand instellen en een individuele activering is niet nodig. Reist iemand van ons naar pakweg Hongkong, dan volstaat een seintje naar onze accountmanager bij Proximus om een wereldwijd Shared Data Roaming Pack te activeren. Zo komen we nooit voor verrassingen te staan.”

Van Bavel - Promotieartikelen, premiums en relatiegeschenken sinds 1953
Adres: IJzerenweglei 2A B, 2640 Mortsel – 25 werknemers

Ga voor een #NieuwPerspectief op ondernemen in het buitenland

Wij zorgen ervoor dat u overal bereikbaar bent, zonder verrassingen op uw factuur

Tarieven in het buitenland

Activeer een roamingoptie aangepast aan uw verbruik om goedkoper te bellen en te surfen in het buitenland, of surf helemaal gratis via onze wifi-hotspots

Beheer uw mobiele facturen

Bepaal de bijdrage die u wilt betalen wanneer uw medewerker surft of belt vanuit het buitenland. De rest betaalt de medewerker zelf

Uw internetverbinding in het buitenland wordt uitgeschakeld van zodra u € 60 verbruikt hebt. Als u een optie hebt om goedkoper te surfen, geldt deze beperking wanneer u € 60 meer verbruikt bovenop uw bundel. Bovendien sturen we u een sms zodra u 50% en 100% van uw internetvolume opgebruikt hebt.

Uw uitdagingen bekijken door een nieuwe IT- en telecombril?

Aarzel niet om uw accountmanager te contacteren of laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Contacteer mij
Contact