Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Proximus Advisory Services

Leid uw digitale transformatie in goede banen

Blijf digitaal in topconditie
Van inspiratie tot implementatie
Consultancy op maat
Geschikt voor alle budgetten

Partner in uw digitale transformatie

Onze consultants begeleiden u op de weg naar morgen, van inspiratie tot implementatie, en dit op maat van de middelgrote tot grote ondernemingen. Bovenop concrete ICT consulting adviseren we u in het transformeren van uw business en organisatie.

img

2015

Wist u dat?

49% van de bedrijven vindt dat de digitale disruptie al in hun sector voelbaar is. In 2015 was dat nog maar 15%.

Bron: Cisco

2018

Business Transformation Consulting

Benut nu alle opportuniteiten van digitale transformatie!

Breng uw management op één lijn

Lees meerLees minder

Ready for Tomorrow meeting

Is uw gehele managementteam nog niet overtuigd van de digitale disruptie? In een open gesprek behandelen we de 4 strategische pijlers van een succesvolle transformatie en wat dit voor uw bedrijf betekent.

Ready for Tomorrow meeting

Samen bespreken

Inspireer uw medewerkers

Lees meerLees minder

Insight Talks

Wil u het innovatieklimaat stimuleren of awareness creëren binnen uw organisatie? We organiseren bij u ter plaatse seminaries met externe, niet-commerciële sprekers rond toepassingen van een specifieke technologie of business trends. Mogelijke onderwerpen zijn: Artificiële Intelligentie, Virtual/Augmented reality, circular economy, smart building, marketing automation…

Insight Talks

Samen bespreken

Maak een transformatieplan

Lees meerLees minder

Transformation Assessment

Samen met uw managementteam toetsen we de transformatie- en digitale rijpheid van uw organisatie. We prioriseren de succesfactoren op het vlak van klanten, medewerkers, processen en producten, en identificeren de te nemen hindernissen op vlak van organisatie en ICT. Deze exclusieve Proximus-methodologie werd ontwikkeld met een gerenomeerd consulting bureau volgens uw behoeften en budget. 

Transformation Assessment

Samen bespreken

Identificeer gevaren

Lees meerLees minder

Disruption workshop

In de disruption workshop maken we een analyse van de markt waarin uw bedrijf zich bevindt. U verneemt wie de start-ups/scale-ups zijn in uw domein en of ze een bedreiging of opportuniteit betekenen voor uw bedrijf.

Disruption workshop

Samen bespreken

Breng in de praktijk

Lees meerLees minder

Co-creatie sessie

Tijdens een co-creatie sessie verdiepen we ons in een concrete uitdaging op een van de strategische transformatiedomeinen. Dit gebeurt volgens de design thinking methodologie. We beschrijven duidelijk de kern van het probleem, daarna bouwen en testen we samen met u op iteratieve wijze nieuwe oplossingen.

Co-creatie sessie

Samen bespreken

ICT Consulting

Naast ons aanbod van Business Transformation Consulting bieden wij, samen met ons uitgebreid partnernetwerk, ook een uitgebreid portfolio aan ICT- consulting aan die uw transformatie verder ondersteunt.

Samen bespreken

img

Partner in uw digitale transformatie

Verkennend advies nodig of wenst u de mening van een expert over de transformatiestrategie van uw bedrijf, met onze consultants zet u de juiste koers naar de digitale toekomst.

Onze uitgebreide expertise is gebaseerd op transformatieprogramma's die we bij klanten hebben doorgevoerd en op onze eigen digitale transformatie.

We bieden voor elk domein en in elke fase van het proces de juiste consultancydiensten aan.

Wij vertalen uw strategie in een actieplan en definiëren samen uw prioriteiten en beoogde resultaten.

Samen met ons ecosysteem van partners bieden wij u advies aan in elke stap en voor elk domein van uw digitale transformative.

img
 

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!