Blijf voorop met de Proximus Accelerators

Vraagt u zich ook af hoe u concurrentieel kunt blijven in de voortdurend evoluerende digitale economie? Bent u op zoek naar digitale doeners om IoT, blockchain, security e.d. te integreren in uw ICT- en businesstransformatiepuzzel? Maak kennis met Proximus accelerators:

Vindt u uw weg niet in de digitale jungle?

Het is een hele klus een betrouwbare ICT-partner te vinden om u te begeleiden bij uw transformatietraject. We zijn uw one-stop-shop voor een ruim assortiment skills en expertisedomeinen. Wendbare teams afgestemd op uw behoeften en samengesteld uit experts van onze verschillende accelerators. We sluiten aan bij uw doel, of u nu een ambitieuze kmo of grote onderneming bent.

Schakel een versnelling hoger

We versnellen innovatie en helpen ondernemingen het heft in handen te nemen, in welke fase van hun transformatietraject ze ook zitten. We bieden strategische en praktische oplossingen die verder gaan dan gewoon wat inspirerende PowerPoints. We willen u niet enkel adviseren, maar ook uw onderneming helpen haar volle potentieel te bereiken. We leveren tastbare resultaten.

Dicht bij de klant, ambitieus in service

Elke accelerator is een sleutelspeler in zijn eigen domein. Door deze vaardigheden te combineren, kunnen we onze klanten geïntegreerde 360° ICT-oplossingen bieden die talloze aspecten van de transformatiepuzzel coveren, zoals security, IoT en application integration. Met de krachtige ondersteuning van Proximus creëren onze accelerators oplossingen aangepast aan uw tempo.

De Proximus Accelerators

Blijf een stap voor met onze steun

Onze experts zijn actief in elk domein: van security tot innovatie, tot onze Advisory Services consultants die u op de weg naar morgen begeleiden. Wij spreken uw taal, van inspiratie tot implementatie. Samen definiëren, plannen en realiseren we uw digitale transformatie.

Slimme mobiliteit

Geavanceerde oplossingen die gebruikmaken van synergieën met andere mobiliteitsmodellen zoals elektronische tolheffing, verkeers-management, smart parking, fleetmanagement en intelligente transportsystemen.

IT-oplossingen

Cloudoplossingen, -diensten en -producten afgestemd op de (S)ME-markt.

IT-diensten

Toonaangevende oplossingen die steunen op integratie met Azure om uw business met uw klanten, medewerkers, leveranciers, partners en volgers to connecteren.

 

De eerste stap is altijd de moeilijkste

Ga ervoor, contacteer ons, en we helpen u op weg