Bizz Online promotie: geldig van 01/03/2020 t.e.m. 31/01/2021 voor elke abonnee op Bizz Internet Fiber in pack (Internet Fiber + Mobiel, Bizz Office Fiber met of zonder TV, Bizz All-In Fiber) die kiest voor Bizz Online S en van wie de aanmaakdatum voor een ondernemingsnummer is minder dan 6 maanden. De opstartkosten en de eerste 12 maandelijkse betalingen zijn gratis op het abonnement van 24 maanden. De totale waarde van de promotie komt overeen met de eenmalige kosten voor de creatie van de website (€ 50) en de eerste twaalf maanden van het abonnement (12*€ 15) voor Bizz Online. Als de klant kiest voor een Bizz Online M, ontvangt hij een korting van € 50 (€ 300 € 250) op de eenmalige kosten en 12*€ 15 (€ 50 € 35/maand) op het abonnement. Als de klant kiest voor een Bizz Online L, krijgt hij een korting van € 50 (€ 500 € 450) op de eenmalige kosten en 12* € 15 (€ 70 € 55/maand) op het abonnement. Indien de klant zijn contract vroegtijdig opzegt, zal Proximus een vergoeding eisen die gelijk is aan het totaal van de resterende maandelijkse kosten. Na de eerste 2 jaar wordt het contract automatisch omgezet in een contract voor onbepaalde tijd. Aanbod niet compatibel met andere actuele aanbiedingen zoal Bizz All-in en Bizz Office Fiber voor € 59/maand gedurende 1 jaar, met uitzondering van gecombineerde aanbiedingen die een smartphone en een mobiel abonnement met DataPhone optie combineren. Proximus behoudt zich het recht voor om de actie te verlengen of eerder te beëindigen.

Installatie: gratis installatie door een technieker (ter waarde van € 289 excl. btw) inbegrepen voor elke activering van een Bizz All-in of Bizz Office Fiber (met uitzondering van industriezones). Als je kiest voor Internet Fiber + mobiel + TV of Internet Fiber: installatiekosten van € 48,76 excl. btw voor nieuwe installaties. Deze omvat de standaard installatie en extra de activatie en configuratie van MyProximus, domeinnaam (DNS), mailboxen en Bizz Office Switch door ICT Experts op afstand. Bizz All-in en Bizz Office Fiber zijn niet compatibel met opties Family Calls, Bizz Mobile Community, Proxi Replace en Proxi Duo. Maximaal 10 simkaarten.

All Stars/All Stars & Sports: aanbod geldig van 03/08/2020 tot 31/10/2020 inbegrepen, bij aankoop van de optie All Stars aan € 24,79 per maand of bij aankoop van de optie All Stars & Sports aan € 33,05 per maand. Enkel voor klanten van Proximus. Actie niet combineerbaar met andere promoties, behalve de korting van € 1,65 aangeboden op tv-bundels met packs. Korting slechts één keer van toepassing per klant en toegekend per schijf van € 4,13/maand gedurende 3 maand op de Proximus aanrekening.

Herstel de dag zelf

 • Gegarandeerd herstel de dag zelf van je internetverbinding, telefoonlijn en/of TV indien je tijdens een werkdag belt voor 17u of voor 13u op een zaterdag. Kan het herstel niet binnen de opgegeven termijn geregeld worden, dan herstellen we ze tijdelijk via ons 3G/4G-netwerk. Gegarandeerde herstel van de telefoonlijn: enkel geldig voor de Phone Line, ISDN-2 Standaard- of TWIN-lijn.

Mobiel

 • 2de simkaart inbegrepen in Bizz All-in: als het volume opgebruikt is: € 0,083 per bijkomende MB.
 • Bizz Mobile in een pack: de voordelen van het pack blijven geldig zolang de klant zijn mobiele abonnement behoudt.
 • Raadpleeg www.proximus.be/kwaliteit voor meer informatie over de kwaliteit, het bereik en snelheid van ons mobiel netwerk.
 • Bizz Mobile Unlimited: Je beschikt over 40 GB in België en onderweg binnen de EU* om te surfen aan maximale snelheid. Eens je data opgebruikt, kan je onbeperkt verder surfen aan een verlaagde snelheid (maximaal 512 Kbps) zonder extra kosten.
 • Bizz Mobile 5G International: met Bizz Mobile 5G International kan je maandelijks onbeperkt bellen, sms’en en surfen. Dit alles niet enkel in België, maar ook binnen heel de Europese Unie. Daarbovenop ontvang je maandelijks 1 GB mobiele data voor gebruik in de Verenigde Staten, Canada en Zwitserland en 600 belminuten en 600 sms’en vanuit de EU naar deze landen en omgekeerd, of tussen deze drie landen onderling. De bundel is ook geldig voor oproepen ontvangen in deze drie landen en alsook oproepen en sms’en vanuit België naar andere EU-landen. Wanneer de eenheden in het pakket zijn opgebruikt, worden de oproepen, sms-berichten en het gebruik van mobiele data gefactureerd tegen de prijs van de geldende Bizz Mobile-abonnementen. Prijzen zijn exclusief btw. Tarief geldig in België en onderweg (roaming) in de EU (+ IJsland, Liechtenstein en Noorwegen), uitgezonderd de speciale nummers (voting, 0900, enz.) en diensten van derden. Onbeperkte diensten en roaming zijn enkel voor persoonlijk en normaal/redelijk gebruik, zoals gedefinieerd in de algemene voorwaarden van Proximus. Het 5G-netwerk is enkel beschikbaar in bepaalde zones met bereik in België en vergt een compatibel 5G-toestel: meer info op proximus.be/5G. Het dataverbruik in België is onbeperkt. In de rest van de EU* heb je 50 GB/maand: daarna kun je verder surfen voor de prijs van € 0,0035/MB.
 • Bellen, sms’en en mobiele data : bellen en sms’en in België, naar alle mobiele en vaste netwerken in België, met uitzondering van de speciale nummers (voting, 0900, enz.). Op verplaatsing in de EU*, om te bellen en te sms'en naar alle mobiele en vaste netwerken in de EU*, met uitzondering van de speciale nummers (voting, 0900, enz.). Facturatie per seconde vanaf de 61e seconde. Onbeperkt sms'en naar alle mobiele netwerken in België en in de EU* met uitzondering van België, naar de landen van de EU en speciale nummers (voting, spel, enz.). Het inbegrepen mobiele surfmodule is enkel geldig in de EU*. Het verbruik binnen en buiten abonnement wordt gefactureerd per schijf van 1 KB. Onbeperkt gebruik enkel voor persoonlijk gebruik in overeenstemming met de algemene voorwaarden.
 • Favoriete app: elk Bizz Mobile-abonnement in een Bizz All-in Fiber geeft recht op een onbeperkt surfvolume in de EU* voor het gebruik van een app naar keuze uit een vaste lijst. De klant mag maar één app kiezen en mag die maar één keer per maand veranderen via MyProximus.
 • Beschermingsmaatregel: om onverwacht hoge facturen te vermijden, wordt het verbruik van de klant geblokkeerd als hij € 49,6 excl. btw meer verbruikt dan het bedrag voorzien in zijn bundel. Als hij dat wil, kan de klant zijn verbruik reactiveren door contact op te nemen met de klantendienst. Voor sommige toepassingen kunnen beperkingen bestaan. Meer info op www.proximus.be/support. De algemene voorwaarden van de applicaties zijn van toepassing. Proximus maakt een selectie uit de populairste apps. Proximus behoudt zich het recht voor om het aanbod te wijzigen, rekening houdend met een voorafgaande kennisgeving van twee maanden.
 • Zodra het krediet van het abonnement opgebruikt is, worden de oproepen en MB’s gefactureerd in overeenstemming met het geldende tariefplan: tarief buiten abonnement voor oproepen naar gsm met Bizz Mobile S of M: € 0,14/min. Tarief buiten abonnement voor mobiel internet: € 0,05/MB. Niet gebruikte MB’s of minuten worden niet overgedragen. Roaming in de EU* voor gebruik dat niet in strijd is met de algemene voorwaarden. Voorkeurtarieven naar het buitenland: Bizz International is inbegrepen bij alle Bizz Mobile L, Unlimited en International abonnementen. Meer info.
 • Optie Bizz Data & International Calls: deze optie is niet compatibel met de volgende roamingopties: Proximus International Calls, Vodafone Eurocall, Bizz Mobile Europe, Bizz Mobile Europe+.
 • Mobile Coverage Extender in Bizz All-in Fiber: de Mobile Coverage Extender (waarde € 4,13/maand) is alleen inbegrepen voor de klanten met een pack Bizz All-in Fiber met Bizz Mobile L, Unlimited en International. Maximaal 1 Mobile Coverage Extender per klant, enkel na analyse van het netwerk bij de klant door een technicus van Proximus, bij een nieuwe installatie of een bezoek aan huis (Happy House). Alleen voor strik persoonlijk gebruik in België, conform de algemene bepalingen. De Mobile Coverage Extender kan alleen worden besteld en geïnstalleerd op de vaste internetlijn van Proximus en moet worden gebruikt door een mobiele Proximus-klant. Het mobiele verbruik via de Mobile Coverage Extender wordt gefactureerd volgens de tarieven die van toepassing zijn op het gsm-abonnement. Max. 4 gelijktijdige gebruikers. Proximus 3G-bereik van maximaal 200 m². De Mobile Coverage Extender is en blijft eigendom van Proximus. Als de service wordt opgezegd, moet de klant het toestel teruggeven aan Proximus. Meer informatie en de voorwaarden op www.proximus.be/mobilecoverageextender.
 • Wi-Fi Extender Starter Kit in Bizz All-in Fiber: de Wi-Fi Booster (waarde € 82,64 – incl Recupel) is alleen inbegrepen voor klanten met een Bizz All-in Fiber met Bizz Mobile Unlimited en International. Alleen voor gebruik in België conform de algemene voorwaarden. Maximaal 1 Wi-Fi Booster per klant, enkel na analyse van het netwerk bij de klant door een technicus van Proximus, bij een nieuwe installatie of een bezoek aan huis (Happy House).

*Gebruik voor roaming binnen de EU (+ IJsland, Liechtenstein en Noorwegen), voor een gebruik zonder misbruiken, conform aan de algemene voorwaarden.

Internet

 • Wi-Fi Hotspots en Smart Wi-Fi: inschrijving en aanvaarding van de algemene voorwaarden. Activering van Smart Wi-Fi via de MyProximus-app > netwerk. Onbeperkt vast internet volume: voor persoonlijk gebruik, cf. de algemene voorwaarden. Na gebruik van 3 TB, wordt je snelheid beperkt tot het einde van de maand, tenzij activering van je gratis 300 GB extra volume activeert via MyProximus. Meer info op www.proximus.be/internetpolicy.
 • Snelheid van het vaste internet: de werkelijke ervaarde snelheid is afhankelijk van het computersysteem, maar ook in uitzonderlijke gevallen, van het algemene gebruik. Als je wifi gebruikt, kan je surfsnelheid ook lager zijn. Om de surfsnelheid bij jou thuis te kennen: proximus.be/internetspeed.
 • Optie Fiber Boost 1 GIGA: alleen compatibel met Bizz All-in en Bizz Office Fiber.

Vaste lijn

 • Onbeperkt bellen met Bizz Office en Bizz All-in: onbeperkt nationaal bellen met vaste lijn naar vaste lijnen geldig vanaf 1 vast oproepnummer. Onbeperkte oproepen naar gsm’s in België vanaf 1 vast oproepnummer, met een beperking van 1.000 minuten per maand, per oproepnummer. Bij meer dan 1.000 minuten bel je tegen het standaardtarief.
 • Nationale/internationale onbeperkt bellen: met deze optie bel je 1000 min/maand vanaf je vaste lijn naar vast & mobiele nummers in het buitenland van de volgende landen: Verenigde Staten, Canada, Frankrijk, Duitsland, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Andorra, Faeröer, IJsland, Liechtenstein, Monaco, Noorwegen, San Marino, Zwitserland EN naar vaste nummers in Marokko & Turkije. En dit 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Bij meer dan 1.000 minuten bel je tegen het voorkeurtarieven van je plan. Gelieve de tarieven buiten de bundel bekijken.
 • Omleiden van oproepen: uitgezonderd marketing- of speciale nummers. Facturering volgens het tariefplan van de klant.

TV

 • Proximus Pickx: het tv-aanbod en de programma’s op aanvraag van Proximus TV mogen alleen in de privékring vertoond worden. Voor meer info over de beschikbaarheid van Proximus TV, het hd-bereik, de mogelijkheid om meerdere tv-toestellen aan te sluiten of het zender- of boeketaanbod per gewest: zie www.proximus.be/tv.
 • TV Replay en TV Replay+: sinds 01/06/2015 is TV Replay gratis voor klanten die kiezen voor of reeds beschikken over Bizz Office of Bizz All-in Fiber (of een Proximus pack met Proximus TV verkocht vanaf 2012). Of tv programma’s beschikbaar zijn via TV Replay hangt af van de zenders en van de machtigingen die zij al dan niet hebben ontvangen om de programma’s op die manier uit te zenden. Ook beschikbaar op pc, tablet en smartphone via Proximus Pickx-app. De lijst met beschikbare zenders voor TV Replay op Proximus Pickx en Proximus Pickx-app, en de bijzondere voorwaarden, zijn te vinden op www.proximus.be/tvreplay. TV Replay is niet beschikbaar voor Scarlet-klanten.
 • Proximus Pickx-app: aanbieding geldig in België voor alle Proximus Pickx-klanten die beschikken over een MyProximus-account, op het vaste of mobiele internetnetwerk van Proximus, in een zone met wifi- of 3G/4G-bereik, via toestellen zoals tablets, compatibele smartphones en pc’s. Alle internetgebruikers in België hebben evenwel toegang tot de tv-gids van Proximus.
 • Netflix: kies je voor Netflix als eerste tv-bundel, zal het Netflix-abonnement (vandaag tegen € 9,91 per maand voor het standaard Netflix abonnement voor 2 schermen tegelijkertijd, € 13,91 voor 4 schermen en € 5,91 voor 1 scherm ) op de Proximus-aanrekening/factuur worden vermeld. Je krijgt een korting van € 1,65 excl btw op je pack. De vermelde prijzen van Netflix zijn exclusief btw. Volg de instructies op www.proximus.be/iwantnetflix om je Netflix-streamingabonnement te activeren. De prijs van het Netflix-abonnement wordt vermeld op de Proximus-factuur. TV biedt via de decoder een technisch vereenvoudigde toegang tot Netflix. Aanbod Netflix-tv-bundel en vereenvoudigde toegang zolang het contract met Netflix loopt en onder voorbehoud van wijzigingen door Netflix. Meer info op www.netflix.com/termsofuse. De Netflix-service en alle content die via de service wordt bekeken, zijn uitsluitend bestemd voor je eigen persoonlijke en niet-commerciële gebruik. Je stemt ermee in om de service niet te gebruiken voor openbare vertoningen.
 • Disney+: Proximus voegt maximaal 12 maanden toegang tot Disney+ toe aan de All Stars en All Stars & Sports tv-opties. De toegang is geldig voor zowel bestaande als nieuwe All Stars & All Stars & Sports abonnementen tussen 15/09/2020 en 14/09/2021. Het voordeel eindigt 12 maanden na het activeren van het Disney+ account of bij annulering van de tv-optie All Stars of All Stars & Sports.

  De aanvraag moet vervolledigd worden op www.disneyplus.be.

  1 inschrijving per klant. Toegang tot Disney+ onder voorbehoud van activering van een account bij Disney+ door de klant. Het aanbod kan niet worden gebruikt op een bestaand Disney+ account. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing. Op het einde van de periode van 12 maanden zal de toegang tot Disney+ door Disney aan de klant worden gefactureerd tegen de geldende marktprijs (momenteel € 6,99/maand).

  Om te genieten van Disney+ inhoud via uw Proximus-decoder (in de sectie recommended apps van het menu) , moet u over een Android TV decoder beschikken. Meer info hier!

Installatie

 • Gratis installatie door een technieker (ter waarde van € 289 excl. btw) inbegrepen voor elke activering van een Bizz All-in of Bizz Office Fiber (met uitzondering van industriezones). Als je kiest voor Internet Fiber + mobiel + TV of Internet Fiber: installatiekosten van € 48,76 excl. btw voor nieuwe installaties. Deze omvat de standaard installatie en extra de activatie en configuratie van MyProximus, domeinnaam (DNS), mailboxen en Bizz Office Switch door ICT Experts op afstand. Bizz All-in en Bizz Office Fiber zijn niet compatibel met opties Family Calls, Bizz Mobile Community, Proxi Replace en Proxi Duo. Maximaal 10 simkaarten.

1 Gegarandeerde herstel van internet, telefoonlijn (en TV) de dag zelf indien u tijdens een werkdag belt voor 17u of voor 13u op een zaterdag. Kan het herstel niet binnen de opgegeven termijn geregeld worden, dan herstellen we ze tijdelijk via het 3G/4G-netwerk. Gegarandeerde herstel van de telefoonlijn: enkel geldig voor de Phone Line, ISDN-2 Standaard- of TWIN-lijn.

2 Vast internet: onbeperkt volume: enkel voor persoonlijk gebruik conform aan de algemene voorwaarden van Proximus. Als de klant zijn maandelijks internetvolume heeft opgebruikt, maar geen Extra Volume heeft besteld, kan hij opnieuw vanaf de eerste dag van de volgende maand aan de gebruikelijke snelheid surfen. Meer info over onze Internet policy (.pdf)

3 Internetsnelheid: de effectieve snelheid die de klant ervaart hangt af van de computerinstallatie en in uitzonderlijke gevallen van het algemene gebruik.

4 Optie Bizz Fiber Boost 1 GIGA: alleen compatibel met onze Bizz All-in en Bizz Office Fiber-packs

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar