Flex pack (Internet + TV)

Vanaf in plaats van € 59,99 € 34,99 /maand (incl. btw)

Surf en kijk tv in je tweede verblijf

Exclusieve korting

Vanaf instead of € 59,99 34,99 /maand (incl. btw)

Geniet van onze promotie op het Flex pack (Internet+TV)

Voor je tweede woning

Heb je een tweede verblijf waar je niet zonder internet en tv kan? Profiteer van onze exclusieve promotie!

Geniet van onbeperkt internet en TV voor slechts €34,99/maand incl. btw i.p.v. €59,99 (en €39,99/maand incl. btw i.p.v. €64,99 als fiber beschikbaar is voor jouw tweede verblijf).

Bovendien is de installatie volledig gratis.

Surfen en tv-kijken

TV

Jouw TV & Entertainment ervaring

Internet

Jouw thuis ervaring met Internet

 • Onbeperkt surfen thuis tot max. 100 Mbps download- en 20 Mbps uploadsnelheid
 • Is fiber beschikbaar voor jou? Geniet van snelheden tot 350 Mbps om te downloaden en 30 Mbps om te uploaden (+ €5/maand)
 • : Intelligente wifi overal in huis
 • 10 GB opslagruimte in de je persoonlijke Proximus Cloud

Totale maandelijkse kost van dit Flex pack (Internet+TV)

Exclusieve korting

Vanaf in plaats van € 59,99 34,99 /maand (incl btw.)<

+ gratis installatie (€ 59)

Mijn Business Flex-pack bestellen

Nog geen Business Flex in je eerste verblijf

Contacteer mij om te bestellen

Ik ontdek Business Flex

Promotie geldig van 01/07/2020 tot en met 31/01/2022 voor elke klant die al een Business Flex (Fiber), Bizz Office (Fiber) met TV, Bizz All-in (Fiber), Flex (Fiber), Internet (Fiber) + TV, Familus (Fiber), Minimus (Fiber) of een Tuttimus (Fiber) pack heeft op zijn hoofdverblijf. De packs van beide verblijfplaatsen dienen op dezelfde klantenrekening te staan.

Maandelijkse korting van €25/maand op jouw pack voor jouw tweede verblijf. Je zal dus betalen €34,99/maand in plaats van €59,99/maand voor jouw Flex pack (Internet + TV). Als fiber beschikbaar is voor jouw tweede verblijf, dan betaal je €5 meer, dus €39,99/maand in plaats van €64,99/maand voor jouw Flex Fiber-pack (Internet Fiber + TV). Prijzen inclusief btw. Deze promotie is geldig voor onbepaalde duur en en geldt ondanks eventuele wijzigingen in de basisprijs van het pakket.

Niet compatibel met andere promoties op het Flex (Fiber) pack, ook niet compatibel met volgende promoties geactiveerd op het pack aan de hoofdverblijfplaats: Affinity of retentie promoties op internet. Proximus behoudt zich het recht voor deze actie te verlengen of vervroegd te beëindigen.

TV & Entertainment

 • TV: voor meer info over de beschikbaarheid van TV, het hd-bereik, de mogelijkheid om meerdere televisietoestellen aan te sluiten en het aanbod aan zenders volgens de regio’s: www.proximus.be/tv.
 • TV Replay: gratis voor alle bestaande klanten en die al gekozen hebben voor een Flex (Fiber) of een Business Flex (Fiber) pack. De beschikbaarheid van programma’s en TV Replay hangt af van de televisiezenders en de toelatingen die deze al dan niet hebben om het genoemde programma te exploiteren. Ook beschikbaar op computer, tablet en smartphone via de Proximus Pickx-app. De lijst van de beschikbare zenders in TV Replay op TV en de Proximus Pickx-app, alsook de bijzondere algemene voorwaarden, staan te lezen op www.proximus.be/tvreplay. TV Replay is niet beschikbaar voor Scarlet-klanten
 • Proximus Pickx-app: aanbieding geldig in België voor alle klanten van TV die een MyProximus-account hebben op het vaste of mobiele internetnetwerk van Proximus, in een zone met wifi-bereik, via terminals zoals tablets, compatibele smartphones en laptops. De tv-gids van Proximus is echter toegankelijk voor alle internetgebruikers in België.
 • My e-Press: enkel beschikbaar voor particuliere klanten. Professionele BTW-plichtige klanten die een Flex (Fiber) pack voor hun tweede verblijf nemen, zullen geen toegang hebben tot My e-Press. Per klant krijgt u maximum 2 toegangen. Koppel bv. één pack aan Het Laatste Nieuws en het andere pack aan Le Soir.

Internet thuis

 • Onbeperkt internetvolume: persoonlijk gebruik, cf. de algemene voorwaarden. Na gebruik van 3 TB, wordt je snelheid beperkt tot het einde van de maand, tenzij activering van je gratis 300 GB extra volume activeert via MyProximus. Meer info: www.proximus.be/internetpolicy.
 • Snelheid van het vaste internet: de maximale vermelde snelheid is een theoretische waarde. Deze wordt in de praktijk niet voor alle klanten behaald. De downloadsnelheid thuis hangt vooral af van de afstand tussen het aansluitpunt en de centrale, de beschikbaarheid van VDSL, de computerinstallatie en de interne bekabeling. Deze factoren moeten optimaal zijn om op de maximale snelheid te kunnen surfen. Om de surfsnelheid bij jou thuis te kennen: www.proximus.be/internetsnelheid.
 • Als fiber beschikbaar is voor jouw woning, dan geniet je van snelheden tot 350 Mbps om te downloaden en 30 Mbps om te uploaden met jouw Flex Fiber-pack (Internet Fiber + TV). De effectieve snelheid die je ervaart met fiber hangt af van je computerinstallatie en in uitzonderlijke gevallen van het algemene gebruik.
 • Gratis installatie door een technieker (waarde: € 59 voor Flex en € 350 voor Flex Fiber) inbegrepen.
Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar