Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Veelgestelde vragen

Bizz All-in en Bizz Office Fiber

Selecteer het onderwerp van je vraag:
Terug naar de personalisatie van mijn pack

Klant worden

Ik ben momenteel klant bij een andere operator en wil overstappen op een Bizz All-in of Bizz Office Fiber-pack. Hoe doe ik dat?
 1. Controleer zo nodig eerst de beschikbaarheid van fiber op je adres.
 2. Is het fibernetwerk beschikbaar? Stel dan je Bizz All-in Fiber of je Bizz Office Fiber-pack samen. Wil je een of meer gsm-nummers behouden, kies dan voor een Bizz All-in Fiber-pack en voeg het aantal gewenste gsm-abonnementen toe wanneer je je pack configureert (bv. om twee nummers te behouden, voeg je twee gsm-abonnementen toe aan je pack).
 3. Zodra je pack geconfigureerd is, word je gevraagd om je online bestelling af te ronden. Je zal ook een datum vastleggen voor een afspraak met een van onze technici, voor de installatie van je aansluitpunt op fiber en de activering van je producten.
 4. Vergeet ook niet om meteen je opzeggingsbrief op te stellen en naar je huidige operator te sturen.
 5. Na de validering van je bestelling zullen je gsm-nummers automatisch aan je nieuwe Fiber-pack gekoppeld worden. Deze nummers zullen actief zijn wanneer je je simkaart(en) ontvangt.
 6. Zodra onze technicus je aansluitpunt op het fibernet is komen installeren en je producten heeft geactiveerd, kan je volop gebruikmaken van alle voordelen van je Fiber-pack. Vanaf dan kan je ook inloggen op MyProximus voor een overzicht van al je producten en opties.

Overschakelen naar een Fiber-pack

Ik ben al Proximus-klant voor mijn mobiele producten, maar heb nog geen vaste producten (internet, tv, vaste lijn). Ik zou graag een Bizz All-in of Bizz Office Fiber-pack nemen. Hoe doe ik dat?
 1. Controleer zo nodig eerst de beschikbaarheid van fiber op je adres.
 2. Is het fibernetwerk beschikbaar? Stel dan je Bizz All-in Fiber of je Bizz Office Fiber-pack samen. Wil je je je huidige gsm-nummer(s) behouden, kies dan voor een Bizz All-in Fiber-pack en voeg wanneer je je pack samenstelt je gsm-abonnementen toe (bv. als je twee gsm-nummers wil behouden, voeg je twee gsm-abonnementen toe aan je pack).
 3. Zodra je pack geconfigureerd is, word je gevraagd om je online bestelling af te ronden. Je zal ook een datum vastleggen voor een afspraak met een van onze technici, voor de installatie van je aansluitpunt op fiber en de activering van je producten.
 4. Als je bestelling gevalideerd is, zullen je gsm-nummers automatisch aan je nieuwe Fiber-pack gekoppeld worden. Deze nummers zullen actief zijn wanneer je je simkaart(en) ontvangt.
 5. Zodra onze technicus langsgekomen is om je aansluitpunt op het fibernet te installeren en je producten te activeren, kan je volop gebruikmaken van alle voordelen van je Fiber-pack. Vanaf dan kan je ook inloggen op MyProximus voor een overzicht van al je producten en opties.
Ik heb al een Proximus-pack en wil overstappen op een Bizz All-in of Bizz Office Fiber-pack. Hoe doe ik dat?
 1. Stel gewoon je Bizz All-in Fiber of Bizz Office Fiber-pack samen.Heb je al gsm-abonnementen en wil je die opnemen in je nieuwe pack, kies dan een Bizz All-in Fiber-pack en voeg je gsm-abonnementen toe wanneer je het pack samenstelt (bv. Wil je twee gsm-nummers houden, voeg dan twee gsm-abonnementen toe aan je pack).
 2. Zodra je pack geconfigureerd is, word je gevraagd om je online bestelling af te ronden. Je zal ook een datum vastleggen voor een afspraak met een van onze technici, voor de installatie van je aansluitpunt op fiber en de activering van je producten.
 3. Zodra onze technicus langsgekomen is om je aansluitpunt op het fibernet te installeren en je producten te activeren, kan je volop gebruikmaken van alle voordelen van je Fiber-pack. Vanaf dan kan je inloggen op MyProximus voor een overzicht van al je producten en opties.
Ik heb al een Bizz All-in of Bizz Office Fiber-pack van Proximus en wil een optie toevoegen of verwijderen of een van mijn huidige opties wijzigen. Kan dat?

Ja, dat kan perfect. Alle opties zijn compatibel met de oude en nieuwe packs. Elke extra optie zal worden gefactureerd tegen de catalogusprijs, afhankelijk van je type pack. Je kan eenvoudig een optie toevoegen, verwijderen of wijzigen via MyProximus.

Wat gebeurt er met mijn huidige promoties als ik overstap naar een Bizz All-in of Bizz Office Fiber-pack?

Als je al een joint offer (gsm-abonnement + smartphone) hebt, behoud je de promotie (de voorwaarden en het aantal producten moeten gelijk blijven). Sommige promoties zijn compatibel met Bizz All-in Fiber, andere niet. Om te weten of je je promotie kan houden, bel ons op 0800 22 007 voor een bestaand gebouw of een bestaande zone en 0800 22 234 voor een nieuwbouw, of ga langs bij een Bizz Expert in een Proximus Shop in je buurt.

Moet ik betalen voor de installatie van mijn Bizz all-in of Bizz Office Fiber-pack?

De installatie van je Fiber-pack is volledig gratis (waarde: € 48,76 excl. btw), evenals de installatie van het fiberaansluitpunt in je bedrijf (waarde: € 74,38 excl. btw).

Wanneer wordt mijn Bizz all-in of Bizz Office Fiber-pack geïnstalleerd?

Wanneer je je pack bestelt, kan je zelf een datum voor een afspraak met een technicus vastleggen om je fiberaansluitpunt te installeren en je producten te activeren. De exacte datum zal afhangen van de gekozen producten, de reeds aanwezige producten op je adres en de beschikbaarheid van onze technici.


Bellen en surfen

Ik ben al Bizz All-in Fiber-klant en wil een of meer gsm-abonnementen toevoegen aan mijn pack. Hoe doe ik dat?

Stel gewoon je huidige Bizz All-in Fiber of Bizz Office Fiber-pack samen en voeg een of meer nieuwe gsm-abonnementen toe. Wanneer je bestelling bevestigd is worden de bijkomende abonnementen automatisch aan je Bizz All-in Fiber-pack toegevoegd. Snel en makkelijk!

Ik heb een Bizz Office Fiber-pack en wil een of meer gsm-abonnementen toevoegen. Hoe doe ik dat?

Het interessantste is overstappen naar een Bizz All-in Fiber-pack. Je krijgt dan een interessantere prijs dan met een abonnement buiten een pack. Stel een Bizz All-in Fiber-pack samen en voeg tot 10 gsm-abonnementen toe. Wanneer je bestelling bevestigd is, word je Bizz Office Fiber-pack automatisch omgezet in een Bizz All-in Fiber-pack. Snel en makkelijk!

Ik wil veranderen van favoriete app! Hoe doe ik dat?

Als je Bizz All-in of Bizz Office Fiber-klant wordt en wij je gsm-abonnement(en) activeren wordt als favoriete app standaard WhatsApp ingesteld. Je kan je favoriete app 1 keer per maand veranderen via de MyProximus-app of website.

Hoeveel kost bellen en surfen in het buitenland?

Klanten met Bizz All-in of Bizz Office Fiber bellen gratis naar vaste en mobiele lijnen in het buitenland, ook 's avonds en in het weekend. Wil je in het buitenland bellen of surfen met je smartphone? Roaming is gratis binnen de EU. Voor de landen buiten de EU kan je de roamingtarieven raadplegen via onze tool.

Is het verbruik van mijn favoriete app ook geldig in het buitenland?

Onbeperkt surfen met je favoriete app is mogelijk in België en de EU en in Ijsland, Noorwegen en Liechtenstein.

Kan het mobiele volume van mijn Bizz All-in of Bizz Office Fiber-pack gedeeld worden?

Nee, het mobiele volume is maar geldig voor één gsm-abonnement.


TV

Ik wil TV aansluiten op meerdere tv-toestellen. Hoe doe ik dat?

De eerste decoder is altijd begrepen in je Bizz All-in of Bizz Office Fiber-pack. Wil je een extra decoder toevoegen? Terwijl je de configuratie van je pack aanpast kan je tot 3 extra decoders toevoegen. Per extra decoder betaal je € 6 per maand. Als je al Bizz All-in of Bizz Office Fiber-klant bent kan je hier extra decoders bestellen.

Ik wil een TV-bonus activeren, wijzigen of verwijderen. Hoe doe ik dat?

Je kan een TV-bonus, bv. Netflix, activeren via MyProximus of hier bestellen. Het is ook mogelijk een TV-bonus te activeren via je decoder. Een TV-bonus wijzigen of schrappen kan echter enkel via MyProximus. Je kunt 2 keer per jaar gratis van tv-bundel veranderen!

Ik wil mijn maandelijkse kadofilm bekijken. Hoe doe ik dat?

Met je Bizz All-in of Bizz Office Fiber-pack krijg je elke maand een kadofilm naar keuze (uit een regelmatig bijgewerkte filmcatalogus). Om deze catalogus te bekijken, neem je afstandsbediening en klik op « On demand » > « Films » > « Kadofilms ».

Ik wil Netflix installeren op mijn decoder. Hoe doe ik dat?

Dag gaat snel en gemakkelijk. Volg deze procedure.

Ik wil programma's opnemen op afstand. Hoe doe ik dat?

Met de Proximus Pickx-app kan je overal en altijd altijd een opname programmeren of annuleren. Installeer zeker de app als je dat nog niet gedaan hebt.

Mag ik TV laten spelen in de gemeenschappelijke ruimtes van mijn bedrijf?

Het tv-aanbod en de programma's op aanvraag van TV en Netflix zijn uitsluitend bedoeld voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik. Je stemt ermee in om de service niet te gebruiken voor openbare vertoningen


Smartphone met abonnement

Ik wil een Bizz All-in of Bizz Office Fiber-pack met smartphone bestellen. Hoe wordt het toestel geleverd?

Als je via onze website een Bizz All-in of Bizz Office Fiber-pack met smartphone bestelt, wordt je nieuwe toestel gratis thuisgeleverd. Tijdens het bestellen kan je de leveringsdatum van het toestel kiezen. Leveren is mogelijk tot 30 dagen na de installatiedatum van je pack. Hou wel rekening met een periode van minstens 4 werkdagen tussen je bestelling en de leveringsdatum.

Kan ik mijn smartphone laten leveren op een ander adres dan het installatieadres van mijn pack?

Neen, dat is helaas niet mogelijk. Het toestel zal automatisch worden geleverd op het adres dat je opgegeven hebt voor de installatie van je Proximus-producten.

Moet ik thuis zijn de dag dat mijn smartphone geleverd wordt?

Ja, je moet persoonlijk aanwezig zijn om het toestel in ontvangst te nemen en de leveringsbon te ondertekenen. Als je niet aanwezig kan zijn, kan je een volmacht verlenen aan iemand anders. Je vindt daarvoor een volmachtformulier op www.proximus.be/volmacht. We vragen je dit formulier af te drukken, in te vullen en samen met een recto-verso kopie van je identiteitskaart te overhandigen aan de persoon die op het moment van de levering aanwezig zal zijn.

Hoe verloopt de betaling van de smartphone?

Als je een Bizz All-in of Bizz Office Fiber-pack met smartphone bestelt, zal de smartphone aangerekend worden op je eerste Proximus-factuur. Je hoeft dus niets te betalen op het moment van de levering.

Is mijn smartphone klaar om te surfen?

Ja. Als het toch niet lukt om te surfen met je smartphone kan je je toestel gemakkelijk configureren via onze webtool of langsgaan bij een Bizz Expert in een Proximus Shop in je buurt.

Neem contact op, we geven je graag meer info

Onze glasvezelnummers

Bestaand gebouw: 0800 33 007

Nieuwbouw: 0800 33 234

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

Hulp nodig?