Huawei

Y7 Grey

★★★★★
★★★★★
9 mening(en)

Over het toestel

Fonkelnieuwe ervaring in elk detail 

Met zijn 5,5 inchscherm heeft de HUAWEI Y7 een gedurfd nieuw ontwerp en een verfijnde afwerking. De afgeronde vorm van het 2.5D-glas aan de voorzijde vormt de perfecte aansluiting tussen het scherm en de behuizing, zodat het beeld wel lijkt te zweven wanneer het scherm wordt aangezet. De metalen behuizing van de HUAWEI Y7 koppelt duurzaamheid aan lichtheid, wat een compromisloze aanraakervaring garandeert. Het geheel van het afgeronde design, het gezandstraalde oppervlak en de reliëfrand van de camera is al even prachtig om naar te kijken als om aan te raken.

4000mAh-batterij, maximale levensduur  

Dankzij de high-density batterij van 4000 mAh (typische waarde) van de HUAWEI Y7 gaat je telefoon een stuk langer mee. Aangezien de capaciteitsretentiegraad zelfs na 500 herlaadbeurten hoger is dan 80 %, hoef je je geen zorgen te maken over de vervanging van de batterij tijdens de levensduur van het toestel.

Makkelijker om prachtige foto’s nemen 

De 12MP-camera aan de achterzijde van de HUAWEI Y7 beschikt over een grotere 1,25μm-pixelsensor, die voor een groter lichtgevoelig oppervlak zorgt en borg staat voor kwaliteitsfoto's, zelfs bij weinig licht. De Phase Detection Auto Focus (PDAF) laat je in amper 0,3 s op je object scherpstellen. Zo kun je ervan op aan dat je alle spontane momenten in je leven met duidelijke en scherpe details vastlegt. De 8MP-camera aan de voorzijde beschikt over gezichtsherkenning en beauty-modus, die onvolkomenheden helpt weg te nemen en de helderheid verbetert. Bewaar de perfectie van elk moment dankzij de HUAWEI Y7.

Vergelijkbare toestellen

 

Alle prijzen zijn exclusief btw, Auvibelbijdrage en Recupelbijdrage van € 0,05 inbegrepen.