Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Fiber tot in je zaak

Surf, stream en werk met lichtsnelheid

img

Bizz Office Fiber

Profiteer van onze exclusieve promo

Onbeperkt surfen

 • Onbeperkt1 maandelijks volume
 • 350 Mbps download en 50 Mbps uploadsnelheid2
 • Extra simkaart van 3 GB voor je tablet
 • Gratis toegang tot meer dan 1.3 miljoen Wi-Fi Hotspots in België met Public Wi-Fi
 • Modem inbegrepen

Opslaan en delen van bestanden in de cloud

 • Deel je bestanden met je collega’s of partners met 1 TB veilige opslagruimte dankzij OneDrive for Business
 • Professioneel e-mailadres op naam van je bedrijf (bvb: jenaam@jebedrijf.be)
 • .be domeinnaam voor je website

Onbeperkt bellen

 • Onbeperkt bellen met je vaste lijn naar alle vaste nummers3 en 1000 minuten naar alle gsm’s 4in België

Tv-kijken

 • TV5 met meer dan 80 zenders
 • TV Replay6 om terug te keren naar 36 uur terug
 • De Proximus Pickx-app7 om tv te kijken waar je ook bent
 • 1 decoder inbegrepen
 • Tv-bundel8 (optioneel)

24/7 support

 • Herstel de dag zelf9
 • Technische bijstand 24/7 door een Bizz Expert
 • Gratis installatie door een technicus en configuratie op afstand van Bizz Office Switch, OneDrive en van je e-mailadres

Gedurende 3 maand :

€ 69 € 0 /maand (excl. btw)
+ gratis installatie10 (€ 48,76)

Ik ga ervoor Ontdek onze promo voor residentiële klanten
Voorwaarden

Bovenop de algemene voorwaarden van Proximus gelden ook de volgende specifieke voorwaarden. Aanbieding geldig tot 31/12/2020 voor elke nieuwe internet abonnee die voor een pack Bizz Office Fiber + TV kiest. Ontvang gedurende de eerste 3 maanden gratis een pack Bizz Office zonder TV-bundel, daarna betaal je € 69 / maand exclusief btw. De totale waarde van de promo bedraagt € 207 exclusief btw (€ 69 / maand exclusief btw gedurende 3 maanden). Voor gebruikers die voor een packs Bizz All-in Fiber kiezen is dezelfde korting van toepassing (€ 69 / maand exclusief btw gedurende de eerste 3 maanden).

Enkel het maandelijkse pack abonnement maakt deel uit van de aanbieding, niet het belverkeer, bijkomende opties, gehuurde films, enz. Gratis installatie, inclusief de installatie van je glasvezelaansluitpunt (t.w.v. € 74,38 exclusief btw) en de activering van je Fiber-pack door een technieker (t.w.v. € 48,76 exclusief btw). Aanbieding niet verenigbaar met andere acties en promoties of andere product combinaties.

Onbeperkt surfen

1 Onbeperkt internetvolume: enkel voor persoonlijk gebruik conform aan de algemene voorwaarden van Proximus. Als de klant zijn 3TB opgebruikt heeft, wordt zijn internetsnelheid tot de eerste dag van de volgende maand beperkt, tenzij hij gratis een Extra Volume van 300 GB activeert via MyProximus. Meer info op www.proximus.be/internetpolicy.

2 Snelheid van het vaste internet: de maximale vermelde speed is een theoretische waarde. De effectieve snelheid die de klant ervaart hangt af van de computerinstallatie en in uitzonderlijke gevallen van het algemene gebruik.

Onbeperkt bellen

3 Onbeperkt nationaal bellen met vaste lijn naar vaste lijnen: geldig vanaf 1 vast oproepnummer.

4 Onbeperkte oproepen naar gsm’s in België: vanaf 1 vast oproepnummer, met een beperking van 1.000 minuten per maand, per oproepnummer. Bij meer dan 1.000 minuten bel je tegen het standaardtarief.

Kijk TV op al je schermen

5 TV: het tv-aanbod en de programma’s op aanvraag van TV mogen alleen in de privékring vertoond worden. Voor meer info over de beschikbaarheid van TV, het hd-bereik, de mogelijkheid om meerdere tv-toestellen aan te sluiten of het zender- of boeketaanbod per gewest: zie www.proximus.be/tv.

6 TV Replay en TV Replay+: vanaf 01/06/2015 wordt TV Replay gratis voor klanten die kiezen voor of reeds beschikken over Bizz Office of Bizz All-in (of een Pack Proximus vanaf 2012). Of tv programma’s beschikbaar zijn via TV Replay hangt af van de zenders en van de machtigingen die zij al dan niet hebben ontvangen om de programma’s op die manier uit te zenden. Ook beschikbaar op pc, tablet en smartphone via Proximus Pickx-app. De lijst met beschikbare zenders voor TV Replay op TV en Proximus Pickx-app, en de bijzondere voorwaarden, zijn te vinden op www.proximus.be/tvreplay. TV Replay is niet beschikbaar voor Scarlet-klanten.

7 Proximus Pickx-app: aanbieding geldig in België voor alle klanten van TV die een MyProximus account hebben op het vaste of mobiele internetnetwerk van Proximus, in een zone met wifi-dekking, via terminals zoals tablets, compatibele smartphones en laptops. De tv-gids van Proximus is echter toegankelijk voor alle internauten in België.

8Tv-bundel: keuze (je kan 2 keer/jaar wijzigen) uit een door Proximus geselecteerde lijst. Wijzigingen aanbod worden 2 maand op voorhand ter kennis gebracht. Kies je voor Netflix als eerste tv-bundel, verhoogt de prijs van het pack met tv-bundel met € 1 per maand. Volg de instructies op www.proximus.be/iwantnetflix om je Netflix-streamingabonnement te activeren. De prijs van het Netflixabonnement wordt vermeld op de Proximus-factuur. TV biedt via de decoder een technisch vereenvoudigde toegang tot Netflix. Aanbod Netflix-tv-bundel en vereenvoudigde toegang zolang het contract met Netflix loopt en onder voorbehoud van wijzigingen door Netflix. Meer info: www.netflix.com/termsofuse. Tv-bundel omvat standaard een abonnement voor 2 schermen. Op aanvraag: 1 scherm (€ 4 minder/maand) of 4 schermen (€ 4 meer/maand). Proximus behoudt zich het recht voor de actie te verlengen.

24/7 support

9 Herstel de dag zelf: gegarandeerde herstel van internet, telefoonlijn en TV de dag zelf indien je tijdens een werkdag belt voor 17u of voor 13u op een zaterdag. Kan het herstel niet binnen de opgegeven termijn geregeld worden, dan herstellen we ze tijdelijk via het 3G/4G-netwerk. Gegarandeerde herstel van de telefoonlijn: enkel geldig voor de Phone Line, ISDN-2 Standaard- of TWIN-lijn.

Gratis installatie

10 Gratis installatie: dit omvat de installatie van het glasvezelaansluitpunt (t.w.v. € 74,38 excl. btw) en de activering van het Fiber-pack door een technieker (t.w.v. € 48,76 excl. btw) voor de nieuwe klanten van Bizz Office of Bizz All-in Fiber. Dit omvat ook de activatie en de configuratie van MyProximus, OneDrive for Business, domeinnaam (DNS), mailboxen en Bizz Office Switch door ICT Experts op afstand. Bizz All-in en Bizz Office zijn niet compatibel met opties Family Calls, Bizz Mobile Community, Proxi Replace en Proxi Duo. Maximaal 10 simkaarten.

Kom langs, we geven graag meer info

Contacteer ons

0800 22 500

Fiber infopunt

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar