Business Flex Fiber

Jouw pack, op jouw manier

Webpromo: Van 01/08 t.e.m. 01/11/2023, voor elke nieuwe internetabonnee die voor Business Flex kiest met:

 • Internet + mobile + vaste lijn + tv: maandelijkse korting van € 47/maand gedurende de eerste 6 maanden
 • Internet + mobile + vaste lijn of tv: maandelijkse korting van € 35/maand gedurende de eerste 6 maanden
 • Internet + vaste lijn + tv: maandelijkse korting van € 32/maand gedurende de eerste 6 maanden
 • Internet + vaste lijn of mobile: maandelijkse korting van € 20/maand gedurende de eerste 6 maanden

Nadien betaal je de gewone prijs. Niet compatibel met andere promoties, met uitzondering van het gezamenlijke aanbod van een smartphone met een gsm-abonnement en de DataPhone-optie.

Pickx All Stars/Pickx All Stars & Sports: aanbod geldig van 01/02/2022 tot 31/01/2024 inbegrepen, bij aankoop van de tv-optie Pickx All Stars aan € 24,79 per maand of bij aankoop van de tv-optie Pickx All Stars & Sports aan € 33,05 per maand. Enkel voor tv-klanten van Proximus. Actie niet combineerbaar met andere promoties, behalve de korting van € 0,82 aangeboden op tv-bundels met packs. Korting slechts één keer van toepassing per klant en toegekend per schijf van € 4,13/maand gedurende 3 maand op de Proximus aanrekening.

Pickx Sports/Pickx All Stars & Sports: Naast het Pickx Sports-abonnement, is er een extra abonnement bij Eleven Sports verplicht om de Eleven Pro League-zenders in horecazaken te vertonen. Lees meer.

Voor fiber in industriezones: installatie aangeboden op publiek domein. Installatie aangeboden tot een installatiekost van €1550 excl. BTW op privaat domein voor interne verticale bekabelingswerken, voor interne horizontale bekabelingswerken tot 20m, voor externe kabelsleuven tot 30m (asfalt) of 100m (zand). Niet van toepassing voor het uitgraven en bekabelen van nieuwe gebouwen (nieuwbouw). Boven de €1550 wordt een offerte opgesteld, en bent u vrij om deze al dan niet te aanvaarden.

De Algemene Voorwaarden en Prijslijst & tarieven zijn van toepassing.

Alle vermelde prijzen zijn zonder btw

Jouw exclusieve klantendienst

Deze dienst is enkel beschikbaar voor Business Flex klanten via de MyProximus app. Bedrijven met meer dan 10 werknemers kunnen geen gebruik maken van onze exclusieve klantendienst maar kunnen beroep doen op een account manager.

Gegarandeerde herstel van internet, telefoonlijn en TV de dag zelf indien je tijdens een werkdag belt voor 17u of voor 13u op een zaterdag. Kan het herstel niet binnen de opgegeven termijn geregeld worden, dan herstellen we ze tijdelijk via het 3G/4G-netwerk. Gegarandeerde herstel van de telefoonlijn: enkel geldig voor de Phone Line, ISDN-2 Standaard- of TWIN-lijn. Omleiden van oproepen: uitgezonderd marketing- of speciale nummers. Facturering volgens het tariefplan van de klant.
 

Mobiele telefonie

Onbeperkt gebruik: alleen voor normaal en persoonlijk gebruikconform de algemene voorwaarden van Proximus.

Network access 5G included Optimal Max 5G speed Estimated Max 5G speed
Business Mobile Flex S 200 Mbps 200 Mbps
Business Mobile Flex M 500 Mbps 420 Mbps
Business Mobile Flex Maxi 1 Gbps 420 Mbps
Business Mobile Flex Premium 1 Gbps 420 Mbps
 • Business Mobile Flex S : Je beschikt elke maand over 10 GB via ons 4G- en 5G-netwerk tot 200Mbps. Als je meer verbruikt blijf je verder surfen met een verlaagde snelheid (maximum 512 kbps) zonder meerkost.
 • Business Mobile Flex M : Je beschikt elke maand over 75 GB via ons 4G- en 5G-netwerk tot 500Mbps. Als je meer verbruikt blijf je verder surfen met een verlaagde snelheid (maximum 512 kbps) zonder meerkost.
 • Business Mobile Flex Maxi : Data verbruik is beperkt in België tot 300 GB met maximale snelheid tot 1Gbps via ons 4G en 5G netwerk.. Het 5G-netwerk is enkel toegankelijk in specifieke zones in België met een 5G compatibel toestel: Meer info op www.proximus.be/5G. In de rest van de EU beschik je over 62 GB/maand: daarna kan je onbeperkt verder surfen aan € 0,0018/MB.
 • Business Mobile Flex Premium : Data verbruik is beperkt in België tot 300 GB met maximale snelheid tot 1Gbps via ons 4G en 5G netwerk.. Het 5G-netwerk is enkel toegankelijk in specifieke zones in België met een 5G compatibel toestel: Meer info op www.proximus.be/5G. In de rest van de EU beschik je over 62 GB/maand: daarna kan je onbeperkt verder surfen aan € 0,0018/MB. Ontvang maandelijks 1 GB mobiele data voor gebruik in de Verenigde Staten, Canada en Zwitserland en 1000 belminuten en 1000 sms’en vanuit de EU naar deze landen en omgekeerd, of tussen deze drie landen onderling. De bundel is ook geldig voor oproepen ontvangen in deze drie landen en alsook oproepen en sms’en vanuit België naar andere EU-landen en Zwitserland, Canada & USA.. Wanneer de eenheden in het pakket zijn opgebruikt, worden de oproepen, sms-berichten en het gebruik van mobiele data gefactureerd tegen de prijs van de geldende Business Mobile Flex abonnementen.
 • De klant kan tot 10 mobiele telefoons in het pack opnemen met dezelfde voordelen.

Internet (data): Indien de klant die surft aan verlaagde snelheid opnieuw wil verder surfen aan maximale snelheid, is het mogelijk om een data boost optie aan te kopen via MyProximus.

Bizz Internet Guarantee: Om te genieten van deze extra garantie, heb je als professionele klant een Business Flex nodig. De werking van het product is afhankelijk van de 4G dekking en de plaatsing van de modem in het gebouw. Als je een installatie door een technieker wenst, moet dit bij de bestelling aaangevraagd worden en dit wordt gefactureerd (€ 70) Voor nieuwe internetklanten is deze installatie inbegrepen in de gratis installatie door een etchnieker. Niet compatibel met een vast IP en met Fiber

Beschermingsmaatregel: Om onverwacht hoge facturen te vermijden, wordt het mobile internet gebruik van de klant geblokkeerd als hij € 49,6 excl. btw meer data verbruikt dan het bedrag voorzien in zijn bundel. Als de klant dat wenst, kan hij zijn verbruik heractiveren via de MyProximus app of door contact op te nemen met de klantendienst. 

Gratis mobiele oproepen en sms’en:

 • In België en onderweg binnen de EU*, voor oproepen en sms'en over alle mobiele en vaste netwerken uitgezonderd de speciale nummers (voting, 0900, enz.) De oproepen worden per seconde gefactureerd vanaf de 61ste seconde.

* EU = Landen van de Europese Unie + IJsland, Liechtenstein en Noorwegen Gebruik voor roaming binnen de EU (+ IJsland, Liechtenstein en Noorwegen), voor een gebruik zonder misbruiken, conform aan de algemene voorwaarden
 

TV & entertainment:

TV: Voor meer info over de beschikbaarheid van TV, het hd-bereik, de mogelijkheid om meerdere televisietoestellen aan te sluiten en het aanbod aan zenders volgens de regio’s: www.proximus.be/tv. 

Pickx app voor TV-klanten met een MyProximus-account, voor gebruik in België via Proximus internet (vast en mobiel). Tv-gids toegankelijk voor alle internetgebruikers. De TV klanten hebben ook toegang tot de tv-content met uitzondering van de Partner aanbiedingen via de Proximus Pickx app en proximuspickx.be met een MyProximus account. De tv-content in de video is enkel voor illustratieve en educatieve doeleinden.
Indien de klant een mobiel abonnement heeft, is er een extra mobiel data volume van 5 GB voorzien voor de Proximus Pickx app. Indien de klant de limiet bereikt heeft van zijn mobiele data bundel, zal de verlaagde surfsnelheid ook gelden voor de mobiele data van de Pickx app.

Tv-bonus: keuze (je kan 2 keer/jaar wijzigen) uit een door Proximus geselecteerde lijst. Wijzigingen aanbod worden 2 maand op voorhand ter kennis gebracht. Netflix: dienst aangeboden door Netflix International B.V. Proximus biedt via de decoder een technisch vereenvoudigde toegang tot Netflix. Volg de instructies op www.proximus.be/iwantnetflix om je Netflix-streamingabonnement te activeren of om je bestaande account te linken. Algemene voorwaarden Netflix van toepassing: www.netflix.com/termsofuse. De prijs van het Netflix-abonnement wordt vermeld op de Proximus-factuur. Tv-bonus omvat standaard een abonnement voor 2 schermen. Op aanvraag: 4 schermen (€ 3,72 excl btw extra/maand). De Netflix-service en alle content die via de service wordt bekeken, zijn uitsluitend bestemd voor je eigen persoonlijke en niet-commerciële gebruik. je stemt ermee in om de service niet te gebruiken voor openbare vertoningen.
Korting van € 0,83 op je eerste bonus in je Business Flex

TV Replay: TV Replay is gratis voor alle bestaande TV-klanten die kiezen voor een Flex-pack. De beschikbaarheid van programma’s en TV Replay hangt af van de televisiezenders en de toelatingen die deze al dan niet hebben om het genoemde programma te exploiteren. Ook beschikbaar op computer, tablet en smartphone via de Pickx app. De lijst van de beschikbare zenders in TV Replay op TV en de Pickx app, alsook de bijzondere algemene voorwaarden, staan te lezen op www.proximus.be/tvreplay.

Apple TV 4K 128GB: Als je Apple TV kiest als onderdeel van een pakket, hebt je ook recht op een Android TV box zonder extra kosten.

Pickx All Stars/Pickx All Stars & Sports: aanbod geldig van 01/02/2022 tot 14/08/2023 inbegrepen, bij aankoop van de tv-optie Pickx All Stars aan € 24,79 per maand of bij aankoop van de tv-optie Pickx All Stars & Sports aan € 33,05 per maand. Enkel voor tv-klanten van Proximus. Actie niet combineerbaar met andere promoties, behalve de korting van € 0,82 aangeboden op tv-bundels met packs. Korting slechts één keer van toepassing per klant en toegekend per schijf van € 4,13/maand gedurende 3 maand op de Proximus aanrekening.

Pickx Sports/Pickx All Stars & Sports: Naast het Pickx Sports-abonnement, is er een extra abonnement bij Eleven Sports verplicht om de Eleven Pro League-zenders in horecazaken te vertonen. Lees meer.

Disney+: De prijs van het Disney+ abonnement wordt op jouw Proximus-factuur vermeld. Pickx TV van Proximus biedt technisch vereenvoudigde toegang tot Disney+ via de Android TV Box. De Disney+ tv-optie en vereenvoudigde toegang worden aangeboden voor de duur van de geldigheid van het contract met Disney+ en zijn onderhevig aan de door Disney opgelegde wijzigingen.

Algemene voorwaarden en Proximus prijslijst en tarieven zijn van toepassing.

Om Disney+ te gebruiken, is een Disney+-account vereist. De gebruiker moet akkoord gaan met de algemene voorwaarden van Disney+. Disney+ is een onafhankelijke gegevensbeheerder van de persoonsgegevens van Disney+-abonnees.

Toegang tot Disney+ is afhankelijk van de activering van een account bij Disney+ door de klant. De klant moet een nieuwe toegang tot Disney+ activeren met de Proximus-procedure die per e-mail wordt gecommuniceerd. Meer details: hier

Om te genieten van Disney+ content via je Proximus Android TV Box (in het gedeelte met aanbevolen toepassingen van het tv-navigatiemenu), moet je over de Proximus Android TV-decoder beschikken. Meer details over hoe je naar Disney+ kijkt via je Proximus Android TV Box: hier!

Vast internet

Snelheid van het vaste internet: de werkelijke ervaarde snelheid is afhankelijk van het computersysteem, maar ook in uitzonderlijke gevallen, van het algemene gebruik. Als je wifi gebruikt, kan je surfsnelheid ook lager zijn. Om de surfsnelheid in jouw zaak te kennen: proximus.be/internetspeed.

Fiber Essential: de maximaal haalbare snelheid is tot 500 Mbps in download en 500 Mbps in upload voor alle apparaten in het thuisnetwerk samen.
Het onbeperkte internetvolume geldt voor persoonlijk en normaal gebruik, volgens de algemene voorwaarden. Na gebruik van 3 TB, wordt je snelheid beperkt tot het einde van de maand, tenzij activering van je gratis 300 GB extra volume activeert via MyProximus. Meer info: proximus.be/internetpolicy.

Fiber Giga: de maximaal haalbare snelheid is tot 2,5 Gbps in download en 1 Gbps in upload voor alle apparaten in het netwerk samen. Deze maximale snelheden kunnen alleen worden bereikt door gebruik te maken van de volgende technologieën:

 • Categorie 6A RJ45 netwerkkabels.
 • 10 Gbps netwerkkaart of 10 Gbps Thunderbolt 3 adapter.

Het onbeperkte internetvolume geldt voor persoonlijk en normaal gebruik, volgens de algemene voorwaarden. Na gebruik van 3 TB, wordt je snelheid beperkt tot het einde van de maand, tenzij activering van je gratis 300 GB extra volume activeert via MyProximus. Meer info: proximus.be/internetpolicy.
De klant heeft recht op een Internet Box+ en maximaal 2 Wi-Fi Boosters bij een Business Flex Fiber Giga - pack. De Wi-Fi Boosters zijn altijd op aanvraag of op initiatief van de technieker en alleen voor gebruik in België.
De vaste lijn is ook inbegrepen, met onbeperkt bellen naar vaste lijnen en 1000 minuten/maand naar mobiele telefoons in België 24/7.

Fiber Ultra: de maximale bruikbare snelheid is tot 8,5 Gbps in download en 1,5 Gbps in upload voor alle apparaten in het thuisnetwerk samen. Deze maximale snelheden kunnen alleen worden bereikt door gebruik te maken van de volgende technologieën:

 • Categorie 6A RJ45 netwerkkabels.
 • 10 Gbps netwerkkaart of 10 Gbps Thunderbolt 3 adapter.

Het onbeperkte internetvolume geldt voor persoonlijk en normaal gebruik, volgens de algemene voorwaarden. Na gebruik van 3 TB, wordt je snelheid beperkt tot het einde van de maand, tenzij activering van je gratis 300 GB extra volume activeert via MyProximus. Meer info: proximus.be/internetpolicy.
De Fiber Ultra -optie is alleen beschikbaar met een Business Flex Fiber Giga -pack. De klant heeft recht op een Internet Box+ en maximaal 2 Wi-Fi Boosters bij deze pack configuratie. De Wi-Fi Boosters zijn altijd op aanvraag of op initiatief van de technieker en alleen voor gebruik in België.
De vaste lijn is ook inbegrepen, met onbeperkt bellen naar vaste lijnen en 1000 minuten/maand naar mobiele telefoons in België 24/7.

Vaste telefonie:

Onbeperkt bellen: alleen voor normaal en persoonlijk gebruik en conform de algemene voorwaarden van Proximus. Onbeperkt bellen nationaal: onbeperkt bellen vanaf de vaste lijn naar nationale vaste lijnen (spraaktelefonie) de klok rond. 10.000 belminuten voor oproepen vanaf de vaste lijn (spraaktelefonie) naar alle mobiele nummers in België 24/7, na deze 10.000 belminuten belt de klant aan voorkeurtarieven. Opgelet: condities niet van toepassing op de speciale nummers (070, 077, 09xx, 1xxx) en de internetnummers.

Optie “free calls international”: 2000 minuten/maand gratis bellen tijdens de daluren (tussen 17u en 8u) en tijdens het weekend, voor de internationale oproepen met uw vaste lijn naar vaste en mobiele lijnen (uitgezonderd mobiele nummers in Marokko en Turkije) van de volgende bestemmingen: Andorra, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Faeröer, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, IJsland, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slovakije, Spanje, Tsjechische Republiek, het Verenigd Koninkrijk, Zweden, San-Marino en Zwitserland, Verenigde Staten, Canada en vaste lijnen in Marokko en Turkije, vanaf het oproepnummer dat de klant heeft opgegeven bij de intekening, met uitsluiting van de 64k-dataverbindingen op ISDN-lijnen, speciale en premium nummers (niet geografische nummers zoals 070x, 09xx, 1xxx enz.) Bekijk de tarieven buiten de bundel via deze prijslijst. Maximaal 1 optie per klant. Niet cumuleerbaar met andere opties die korting bieden op de internationale gesprekken.

Oproepen naar alle andere landen ter wereld zijn per sec gefactureerd na de 1e min, zonder connectiekost.

Installatie inbegrepen: installatie door een technieker inbegrepen (ter waarde van € 48,76) voor alle Flex-klanten.

Onbeperkt internationaal bellen: 1.000 belminuten voor oproepen vanaf de vaste lijn (spraaktelefonie) naar vaste en mobiele nummers van de volgende bestemmingen: Andorra, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Faeröer, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Ijsland, Kroatie, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slovakije, Spanje, Tsjechische Republiek, het Verenigd Koninkrijk, Zweden, San-Marino, Zwitserland + Verenigde Staten, Canada EN naar alle vaste nummers in Marokko en Turkije met uitsluiting van de speciale en premium nummers (niet geografische nummers zoals 070x,09xx, 1xxx enz.) en de internetnummers. Na 1.000 belminuten belt de klant aan voorkeurtarieven. Bekijk de tarieven buiten de bundel via deze prijslijst. Enkel beschikbaar met Business Flex Premium.

Oproepen naar alle andere landen ter wereld zijn per sec gefactureerd na de 1e min, zonder connectiekost.

Klanten met een mobiel abonnement of prepaid kaart krijgen automatisch de mogelijkheid om mobiele betalingen uit te voeren.

Deze optie laat u toe om diensten van derden aan te kopen, zoals bijvoorbeeld een abonnement op streamingdiensten, een digitaal magazine, aankopen op spelconsoles, e-books, parkeer- of treintickets, betalende applicaties in een app-store, enz. De maximale waarde per transactie bedraagt € 50.

Uw aankopen zijn gekoppeld aan uw gsm-nummer en kunnen geraadpleegd worden in de verbruikssectie van de MyProximus app.

De afrekening van uw aankopen verloopt samen met de afrekening van uw Proximus producten en diensten. Het overzicht van uw aankopen wordt vermeld in de sectie “Detail van uw aanrekening voor diensten van derden”, die als bijlage aan uw Proximus factuur of aanrekening wordt toegevoegd.

Uw maandelijks budget bedraagt standaard € 100 en kan via de MyProximus app aangepast worden tot minimum € 5 en maximum € 250. U kan er ook voor kiezen om deze optie kosteloos te deactiveren of later te heractiveren via de MyProximus app.

Vind meer informatie over mobiele betalingen

Link: https://www.proximus.be/mobiel-betalen

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar