Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Bizz Online Marketing

Een steuntje in de rug om meer klanten aan te trekken

Bizz Online Marketing

Vanaf minimum 100 per schijf

Start je digitale SEO-campagnes

Verhoog uw online zichtbaarheid door zoekwoorden te kopen die representatief zijn voor uw activiteit en profiteer van een gepersonaliseerde ondersteuning vanaf 100€/maand (inclusief 70% reclame en 30% beheerkosten). Een Google-gecertificeerde digitale consultant zal u begeleiden bij het maken van advertenties op Google en u helpen deze te meten.

Deze cumulatieve optie is alleen beschikbaar met Bizz Online. Lees meer over Bizz Online

Vanaf minimum € 100 per schijf

Google Partner logo

Bestel nu

Google Ads

Paid SEA ((Search Engine Advertising) is een Google-tool die advertenties of gesponsorde links maakt om te verschijnen in de eerste zoekresultaten van Google op basis van zoeken naar zoekwoorden.

Zoekmachineoptimalisatie of SEO (Serach Engine Optimization) is het proces waarbij je wijzigingen aanbrengt in je website om ervoor te zorgen dat je site hoog scoort in de zoekmachines. Door je website te optimaliseren, kan je je zichtbaarheid in de organische of onbetaalde zoekresultaten van zoekmachines vergroten.

Met betaalde verwijzingen kan je het juiste publiek bereiken, op het juiste moment en met de juiste zoekwoorden om potentiële klanten aan te trekken.

Het advertentieplatform van Google Ads werkt met een biedsysteem voor zoekwoorden. Dit systeem moedigt adverteerders aan om biedingen te verhogen zodat ze weergegeven worden in de eerste zoekresultaten, met zoekwoorden die zijn gekozen voor hun campagnes. Met het Google Ads-platform kan je de zoekwoorden identificeren die je klanten en prospecten zoeken op Google en deze kopen om zichtbaar te zijn in de meest voorkomende zoekopdrachten van je klanten.

5 redenen om Bizz Online Marketing te kiezen

Meer zichtbaarheid van je website op Google

Door zoekwoorden op Google te kopen, gaat je website hoger in de zoekresultaten verschijnen.


Service op maat

Je expert is verantwoordelijk voor het maken van jouw Google Ads-advertentiecampagne van A tot Z, geeft je persoonlijk advies over de te volgen strategie en hoe je deze best uitvoert (Welke zoekwoorden moet je selecteren? Hoe de meest impactvolle advertenties schrijven?)


Een toegewijde, door Google gecertificeerde expert

Je persoonlijke Bizz Online Marketing expert is Google gecertificeerd.


Budgettaire flexibiliteit

Stel je maandbudget op, in een minimum van € 100.Wees gerust: je budget wordt nooit overschreden, je uitgaven blijven onder controle.


Gedetailleerde rapportering

In tegenstelling tot advertenties in gedrukte pers, op radio of op tv, kan je met online advertenties de resultaten van je campagnes meten.
Elke maand krijg je het gedetailleerde rapport van je expert n. Hij legt je de meetindicatoren uit, zoals het aantal kliks, het aantal bezoeken en het uitgegeven budget.

Zie een voorbeeldrapport.pdf


72%
van de klanten die een lokale zoekopdracht doet op Google, bezoekt nadien een zaak op minder dan 8 kilometer afstand.
Source: SEO Stats for 2019

Ken je onze Bizz Online-oplossingen?

Ontdek onze Bizz Online-oplossingen om je professionele website te maken.

 
Voorwaarden

Bizz online Marketing is een optie die alleen beschikbaar is voor klanten die al een Bizz Online S, M of L abonnement hebben voor minimaal 100 euro per maand. Elke campagne genereert een projectkost van 30% van het budget per campagne, deze kosten zullen terugkerend  zijn tijdens elke maandelijkse campagne. Als je bijvoorbeeld besluit om 1 schijf van € 100 voor een maand te nemen, moet je 30 euro betalen (gelijk aan 30%) en heb je 70 euro aan Adwords beschikbare waarde voor je maandelijkse SEO campagne. Deze maandelijkse optie is stilzwijgend verlengd, maar je kan deze stopzetten wanneer je maar wil, zolang je niet onder contract staat. Elke maand is betaald en wordt niet terugbetaald. Ter informatie: de waarde van de gekozen zoekwoorden kan variëren afhankelijk van seizoensinvloeden en concurrentie.  Het is mogelijk om meerdere schijven van 100 euro te cumuleren, om het effect van deze sleutelwoorden te maximaliseren en te testen van bij de start. De betalingsvoorwaarden van deze optie volgen die van Bizz Online.

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar