Filter op onderwerp

Veelgestelde vragen over Bizz Online

Bizz Online

Om een website online te plaatsen, heb je drie essentiële tools nodig, die allemaal in het Bizz Online-aanbod (S, M, L) zitten: een DNS (domeinnaam van je website), hosting (webruimte) en de inhoud van je website.

Ja, met de Bizz Online Webshop oplossing, compatibel met een Bizz Online M of L website. We weten dat het opzetten van een webwinkel onzekerheden en vragen met zich meebrengt, we ondersteunen je in dit proces van de implementatie tot aan de dagelijkse monitoring. Dankzij deze complementaire oplossing helpen we je om elk van jouw producten in de kijker te zetten, leggen we uit hoe je je product/prijsfiches kunt updaten, geven we advies bij de keuze van de betalings- en leveringsmethodes en helpen we je bij het kleinste technische probleem.

Het is duidelijk een gouden kans om je bedrijf draaiende te houden ondanks de crisis en ook een kans voor je klanten om jouw producten of diensten te blijven kopen terwijl ze thuis blijven.

Neen, je moet de teksten voor je website zelf vertalen. Vertaling is echter wel mogelijk, maar niet inbegrepen. Hier zijn de beschikbare talen voor Bizz Online L: Frans, Nederlands, Engels, Duits.

Ja, je bepaalt zelf de standaardtaal van je website.

Je website is eentalig in het geval van Bizz Online S en meertalig in het geval van Bizz Online M. Je bepaalt zelf de standaardtaal van je website.

Als je een andere standaardtaal wenst dan Nederlands of Frans, raden we je aan ons de inhoud in minstens een van deze talen (Nederlands of Frans) te bezorgen zodat we hem kunnen begrijpen.

Ja met Bizz Online L, je krijgt 1 uur begeleiding en uitleg, waardoor je gemakkelijk zelf aanpassingen kunt aanbrengen, bijvoorbeeld aan teksten, afbeeldingen, enz. Uiteraard kunnen deze wijzigingen ook door jouw digitale consultant worden aangebracht, aangezien ze bij alle Bizz Online-aanbiedingen inbegrepen zijn.

Ja, dat is mogelijk met alle Bizz Online-formules. De klant moet er gewoonweg naar vragen.

Je kunt de formule op elk moment wijzigen, upgraden en downgraden. Je betaalt geen kosten voor de opzegging van het oude deel, maar wel opstartkosten voor de nieuwe website. Zodra je nieuwe website online is, gaat er een nieuwe periode van 24 maanden in. Ga voor alle prijzen naar onze algemene voorwaarden.

Dat is perfect mogelijk. Enkel vanaf Bizz Online M.

Google

We maken jouw fiche op Google MyBusiness op aan de hand van de informatie die we over jouw bedrijf verzameld hebben (adres, openingsuren, ...) en we sturen je een link. Je klikt vervolgens op deze link om de fiche te valideren. Als je al een Google-account hebt, kan deze validatie onmiddellijk gebeuren aan de hand van een verificatiecode die per sms of telefoon wordt opgestuurd of binnen 15 dagen met de post. Als je nog geen Google-account hebt, moet je er een aanmaken. Dit duurt slechts enkele minuten. Als je later wijzigingen wilt aanbrengen aan deze fiche (aanpassing van de openingsuren bijvoorbeeld), kan jouw expert je hierbij helpen of tonen hoe je dit kunt doen.

We kunnen geen enkele garantie bieden met betrekking tot de plaats van jouw site op pagina's van Google. Dit hangt immers af van de natuurlijke en/of betaalde referentiëring.

We garanderen echter dat de site in deze zin zal worden geoptimaliseerd.

Dat wil zeggen dat we alle technische instellingen toevoegen (METATAGS, ALT-beschrijving, ...) en dat we op Google MyBusiness jouw fiche creëren, die rechts van de resultaten van elke zoekopdracht verschijnt. We zorgen ervoor dat je aanwezig bent in de onlinetelefoongids 1207/1307 en streven naar zoekmachineoptimalisatie met de juiste zoekwoorden. Zo zorgen we ervoor dat jouw Google-score zo hoog mogelijk is. Daarnaast hangt je plaats in de zoekresultaten van Google ook af van het aantal bezoeken aan jouw site. We kunnen de zichtbaarheid van jouw Bizz Online-site verbeteren, meer bepaald aan de hand van digitale referentiëringscampagnes via de optie Bizz Online Marketing. Heb je nog vragen over de zichtbaarheid van jouw site op Google, spreek er dan over met jouw digitale consultant. 
 

Betaalde referentiëring

Increased visibility

Betaalde referentiëring of SEA (Search Engine Advertising) is een Google-tool waarmee advertenties of gesponsorde links kunnen worden aangemaakt, waardoor je bovenaan de zoekresultaten van Google verschijnt bij zoekopdrachten op basis van zoekwoorden.

Met betaalde referentiëring bereik je het juiste publiek, op het juiste moment en met de juiste zoekwoorden om potentiële klanten te winnen. Je moet weten dat we de zichtbaarheid van jouw Bizz Online-site kunnen vergroten, meer bepaald aan de hand van digitale referentiëringscampagnes via de optie Bizz Online Marketing. Heb je nog vragen over de zichtbaarheid van jouw site op Google, spreek er dan over met jouw digitale consultant.

Het Google Ads-reclameplatform werkt met een biedingsysteem voor zoekwoorden. Dit systeem moedigt adverteerders aan om hoger te bieden tot hun naam verschijnt in een van de eerste zoekresultaten dankzij de gekozen zoekwoorden voor hun campagnes. Met het Google Ads-platform kun je de door jouw klanten en prospects op Google gebruikte zoekwoorden identificeren en aankopen, opdat je zichtbaar bent in de courante zoekopdrachten van jouw klanten.

Domeinnaam

Ja, een DNS wordt aanbevolen in het kader van de technische interface voor de creatie van de website en voor alle mogelijke wijzigingen met betrekking tot deze DNS.

Je hebt er misschien al een gecreëerd bij een andere provider, maar je moet weten dat de DNS rechtstreeks is opgenomen in onze Bizz Online-formules voor de extensies (van het type .be; .com; .net; .eu; .org) en het ons gemakkelijker maakt in te grijpen bij technische problemen.

Als jouw DNS bij een andere provider zit, kunnen we je wel helpen jouw DNS naar de door jou gekozen Bizz Online-site te laten verwijzen. We zorgen indien nodig ook voor de overdracht van de domeinnamen van een andere ISP (Internet Service Provider).

Als jouw DNS van een andere provider (ISP - Internet Service Provider) naar Proximus wordt overgedragen, verdwijnt je oude website automatisch. Je zult misschien het contract dat je bij het andere bedrijf hebt voor de hosting van je website moeten opzeggen.

Filter

Filter op onderwerp

Bizz Online

Domeinnaam

Google

Google MyBusiness

Talen

Betaalde referentiëring

Bizz Online Webshop

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar