Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Bizz Mobile abonnementen

Proximus lanceert het eerste 5G-netwerk in België

Bestel je nieuw 5G-abonnement

Bizz Mobile

Vanaf in plaats van € 13 € 10 /maand

Heb je al een pack?

Meerdere gsm-
abonnementen nodig?

(€ 3/maand korting)

Alle prijzen zijn excl. btw. Je MB’s, minuten en sms'en zijn ook geldig in de EU. 

Tarieven buiten de bundel in België en binnen de EU

Surfen: € 0,05/MB
Mms'en: € 0,41/MMS

Voor Bizz Mobile S:
Bellen naar mobiel: € 0,14/min.

Alle tarieven voor andere mobiele abonnementen

Tarieven vanuit of naar het buitenland

Bellen, sms’en, mms’en en surfen: bekijk de roaming- en internationale tarieven.

Aanbevolen opties

Op reis naar het buitenland?

Bekijk de tarieven per land en activeer de beste optie om met een gerust hart op reis te gaan.

Goedkoper bellen en sms'en naar het buitenland

Bekijk onze tarieven per land en activeer een optie om voordeliger te bellen en te sms'en vanuit België naar andere landen.

Veelgestelde vragen

Je kan het beste mobiele plan voor jouw bedrijf kiezen in pack of je kan je op afspraak laten adviseren door één van onze Bizz Experts.

Ja, dat is mogelijk als nieuwe of bestaande klant, afhankelijk van de huidige promotie, de beschikbaarheid van de voorraad en de procedure om in aanmerking te komen (gekoppeld aan maximaal 5 gecombineerde aanbiedingen met een smartphone).

Er zijn verschillende mogelijkheden: je kan het plan online bestellen, in uw Proximus winkel of met de hulp van een Bizz Expert op afspraak.

Ja, als je een tweede mobiele plan toevoegt aan uw Bizz All-In pack, ontvang je een korting volgens het gekozen nieuwe mobiele plan. Als je een tweede mobiel plan toevoegt, op hetzelfde klantenaccount als je huidige Bizz Mobile plan (minimum Bizz Mobile M), profiteer je van een multi-mobiel voordeel van -€3.

Via de MyProximus app of in een Proximus-winkel.

Als je regelmatig met de VS, Zwitserland en/of Canada werkt, kan je kiezen voor het mobiele plan Bizz Mobile 5G International.

Als je regelmatig met andere landen communiceert, kan je kiezen voor de plannen Bizz Mobile L, Unlimited & International met de optie Bizz International of kies je voor onze "roaming" opties waarmee je minder betaalt voor occasionele gesprekken.

Je hoeft enkel de MyProximus-app te openen en je ziet het meteen.

Heb je de MyProximus-app nog niet?

Ik installeer ‘m nu:

App Store Apple Google Play Store

Bizz International optie

Bellen naar alle landen tegen gunstige tarieven met Bizz International optie inbegrepen in Bizz Mobile L, Unlimited en 5G International:

 • € 0,19/min. naar de Europese Unie (EU)
 • € 0,25/min. naar Europa (buiten EU) en Business Zone
 • € 0,50/min. naar Noord-Amerika, Oost-Europa en de Maghreblanden
 • € 0,75/min. naar Azië
 • € 1/min. naar Zuid-Amerika en Afrika
 
Voorwaarden

Webpromo

Promotie geldig t.e.m. 30/09/2020 voor elk nieuw Mobilus, Mobilus FullControl, Epic of Bizz Mobile-abonnement, behalve overschakelingen van bestaande Proximus-abonnementen. Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere lopende promoties of het gezamenlijk aanbod van een smartphone met abonnementen. De tariefplannen gelden in België en voor verplaatsingen binnen de Europese Unie, IJsland, Noorwegen en Liechtenstein (roaming), met uitzondering van de speciale nummers (voting, 0900, enz.). Onbeperkte diensten en roaming zijn enkel voor persoonlijk en normaal/redelijk gebruik zoals gedefinieerd in de algemene voorwaarden van Proximus.

Promotie Bizz Mobile Unlimited

Promotie geldig t.e.m. 30/09/2020 voor elk nieuw Bizz Mobile Unlimited-abonnement, behalve overschakelingen van bestaande Proximus-abonnementen. Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere lopende promoties of het gezamenlijk aanbod van een smartphone met abonnementen. De tariefplannen gelden in België en voor verplaatsingen binnen de Europese Unie, IJsland, Noorwegen en Liechtenstein (roaming), met uitzondering van de speciale nummers (voting, 0900, enz.). Onbeperkte diensten en roaming zijn enkel voor persoonlijk en normaal/redelijk gebruik zoals gedefinieerd in de algemene voorwaarden van Proximus. 

Prijzen excl. btw geldig in België en onderweg (roaming) in de EU (+ IJsland, Liechtenstein en Noorwegen), uitgezonderd speciale nummers (voting, 0900, ...) en diensten van derden. Onbeperkte diensten en roaming zijn enkel voor persoonlijk en normaal/redelijk gebruik zoals gedefinieerd in de algemene voorwaarden van Proximus. De niet-opgebruikte belminuten, sms’en en MB begrepen in de bundel worden niet overgedragen naar de volgende maand. De oproepen worden gefactureerd per seconde vanaf de 61e seconde. Het dataverbruik wordt berekend per schijf van 1 KB. Wanneer het dataverbruik oploopt tot € 60 buiten bundel, wordt de internetverbinding (met inbegrip van de favoriete app) stopgezet tot de start van de volgende facturatiecyclus. Onbeperkt sms-berichten naar alle mobiele netwerken in België en binnen de EU-landen, met uitzondering van sms-berichten die vanuit België, naar EU-landen of buiten de EU worden verstuurd en speciale nummers (stemmen, spelen, enz.).Het meegeleverde mobiele surfvolume is alleen geldig in de EU*.

Wanneer de eenheden begrepen in de bundel opgebruikt zijn, worden de oproepen aangerekend tegen € 0,14/min. excl. btw en de MB tegen € 0,05/MB excl. btw.

Bizz Mobile 5G International

Prijzen excl btw. Tarief geldig in België en onderweg (roaming) in de EU (+ IJsland, Liechtenstein en Noorwegen), uitgezonderd de speciale nummers (voting, 0900, ...) en diensten van derden. Onbeperkte diensten en roaming zijn enkel voor persoonlijk en normaal/redelijk gebruik, zoals gedefinieerd in de algemene voorwaarden van Proximus. Het 5G-netwerk is enkel beschikbaar in bepaalde zones met bereik in België en vergt een compatibel 5G-toestel: meer info op proximus.be/5G. Het dataverbruik in België is onbeperkt. In de rest van de EU* heb je 50 GB/maand: daarna kun je verder surfen voor de prijs van € 0,0035/MB.

Met Bizz Mobile International kan je maandelijks onbeperkt bellen, sms’en en surfen. Dit alles niet enkel in België, maar ook binnen heel de Europese Unie. Daarbovenop ontvang je maandelijks 1 GB mobiele data voor gebruik in de Verenigde Staten, Canada en Zwitserland en 600 belminuten en 600 sms’en vanuit de EU naar deze landen en omgekeerd, of tussen deze drie landen onderling. De bundel is ook geldig voor oproepen ontvangen in deze drie landen en alsook oproepen en sms’en vanuit België naar andere EU-landen.
Wanneer de eenheden in het pakket zijn opgebruikt, worden de oproepen, sms-berichten en het gebruik van mobiele data gefactureerd tegen de prijs van de geldende Bizz Mobile-abonnementen.

Optioneel

*Åland-eilanden (Finland), Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe (Franse Antillen), Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique (Franse Antillen), Mayotte, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Réunion, Roemenië, Saint-Barthélemy (Franse Antillen), Sint-Maarten (Franse Antillen), Slovakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Verenigd Koninkrijk en Zweden + IJsland, Liechtenstein en Noorwegen.

Bizz Mobile Unlimitted  en Onbeperkte data:

Bizz Mobile Unlimited:

Onbeperkte data: je beschikt elke maand over 40 GB geldig in België en de Europese Unie* aan maximale snelheid op 4G. Als je meer verbruikt blijf je verder surfen met een verlaagde snelheid (maximum 512 kbps) zonder meerkost.

Favoriete app:

onbeperkt surfvolume voor het gebruik van een app te kiezen uit een lijst van door Proximus geselecteerde apps. Standaard is WhatsApp geactiveerd. Je kan 1 keer/ maand van app veranderen via MyProximus. Voor sommige apps kunnen beperkingen gelden. Meer info op www.proximus.be/support. De algemene voorwaarden van de apps blijven van toepassing. Proximus behoudt zich het recht voor om het aanbod te wijzigen, rekening houdend met een opzegtermijn van 1 maand. Wanneer het dataverbruik oploopt tot € 60 buiten bundel, wordt het onbeperkt gebruik van de favoriete app tot het begin van de volgende facturatiecyclus stopgezet.

Genieten van het Proximus 4G-netwerk doe je met een compatibel toestel.

Landen waarvoor de Bizz Mobile-bundels gebruikt kunnen worden zonder toeslag: Åland-eilanden (Finland), Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe (Franse Antillen), Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique (Franse Antillen), Mayotte, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Réunion, Roemenië, Saint-Barthélemy (Franse Antillen), Sint-Maarten (Franse Antillen), Slovakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Verenigd Koninkrijk en Zweden + IJsland, Liechtenstein, Noorwegen. 

Maandelijks prijs van een professioneel Bizz Mobile abonnement

Bizz Mobile abonnementen Maandelijks tarief Tarief Webpromo
Bizz Mobile 5G International € 52 € 35
Bizz Mobile Unlimited € 40 € 20
Bizz Mobile L € 32 € 15
Bizz Mobile M € 23 € 11
Bizz Mobile S € 13 € 10

Tarieven buiten de bundel voor een Bizz Mobile-abonnement

Tarieven buiten bundel voor een Bizz Mobile-abonnement (excl. btw)
Bellen tarief buiten bundel € 0,14/min
Data tarief buiten bundel € 0,10/MB
MMS tarief buiten bundel € 0,50/MB

EU Zone

Alandseilanden (Finland), Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe (Franse Antillen), Hongarije, Ierland, Ijsland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique (Franse Antillen), Mayotte (Eiland), Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Reunion, Roemenië, Sint-Maarten (Franse Antillen), Slovenië, Slowakije, Spanje, St Barthelemy (Franse Antillen), Tsjechië, Verenigd Koninkrijk en Zweden.

Europa (non-EU Zone)

Andorra, Dominica (Eiland), Faeröer (Eiland), Frans-Polynesië, Guernsey (Bailiwick of), Jersey (Eiland), Man (Eiland), Monaco, San Marino.

Business Zone

Albanië, Australië, Bahrein, China, Cocoseilanden (Keeling), Egypte, Hongkong, Israël, Japan, Marokko, Nieuw-Zeeland, Singapore, Thailand, Tunesië, Turkije, USA, Zuid-Afrika en Zwitserland.

Noord-Amerika, Oost-Europa en Maghreblanden

Algerije, Bosnië-Herzegovina, Canada, Groenland, Kosovo, Macedonië, Servië en Montenegro.

Azië

Afghanistan, Armenië, Azerbeidzjan, Bangladesh, Brunei, Cambodja, Filipijnen, Georgië, India, Indonesië, Irak, Iran, Jemen, Jordanië, Kazachstan, Kirgizstan, Koeweit, Korea (Zuid), Libanon, Macau, Maleisië, Moldavië, Mongolië, Nepal, Oekraïne, Oezbekistan, Oman, Pakistan, Qatar, Rusland, Saoedi-Arabië, Seychellen, Sri Lanka, Syrië, Taiwan, Timor-Leste, Turkmenistan, Verenigde Arabische Emiraten, Vietnam en Wit-Rusland.

Zuid-Amerika en Afrika

Amerikaans-Samoa, Angola, Anguilla, Antarctica, Antigua en Barbuda, Argentinië, Aruba, Ascension (eiland, Brits overzees gebied), Bahama’s, Barbados, Belize, Benin, Bermuda, Bhutan, Bolivië, Bonaire, Botswana, Brazilië, Britse Maagdeneilanden, Burkina Faso, Burundi, Centraal-Afrikaanse Republiek, Chili, Christmaseiland, Colombia, Comoren, Congo (Dem. Rep. Congo) Cod-Rdc, Congo (Republiek Congo) Cog, Cookeilanden, Costa Rica, Cuba, Curacao (Nederlandse Antillen), Diego Garcia (Brits-Indisch oceaangebied), Djibouti, Dominicaanse Republiek, Ecuador, El Salvador, Equatoriaal-Guinea, Ethiopië, Eritrea, Falklandeilanden (Britse overzeese gebieden), Fiji-eilanden, Gabon, Gambia, Ghana, Grenada, Guam, Guatemala, Guinee, Guinee- Bissau, Guyana, Haïti, Honduras, Ivoorkust, Jamaica, Kaaimaneilanden, Kaapverdië, Kameroen, Kenia, Kiribati, Laos, Lesotho, Liberia, Libië, Maagdeneilanden (Amerikaanse), Madagascar, Malawi, Malediven, Mali, Marshalleilanden, Mauritanië, Mauritius, Mexico, Micronesia, Montserrat, Mozambique, Myanmar, Namibië, Nauru, Nicaragua, Nieuw-Caledonië, Niger, Nigeria, Niue, Norfolkeiland, Oeganda, Palestina, Palau (Republiek van), Panama, Papoea-Nieuw-Guinea, Paraguay, Peru, Puerto Rico, Rwanda, Saint Lucia, Saint-Pierre en Miquelon (eiland), Saint Vincent en de Grenadines (eiland), Saipan, Senegal, Sierra Leone, Sint-Helena, Sint-Maarten (Nederlandse Antillen), Soedan, Solomoneiland, Somalië, St. Kitts & Nevis, Suriname, Swaziland, Tadzjikistan, Tanzania, Togo, Tokelau-eilanden, Tonga, Trinidad & Tobago, Tsjaad, Turks & Caicos, Tuvalu, Uruguay, Vanuatu, Venezuela, Wallis en Futuna, West-Samoa, Zambia en Zimbabwe.

Wat zit in het Bizz Mobile gsm-abonnement?

 • Bizz Mobile S
  Met het Bizz Mobile S gsm-abonnement beschikt jouw zaak over een competitief en doeltreffend abonnement tegen een betaalbare prijs. De 100 belminuten naar gsm's, het onbeperkt bellen en sms’en, de 1,5 GB aan data en het onbeperkte surfvolume op een app naar keuze maakt dit aanbod bijzonder interessant voor jouw zaak.
 • Bizz Mobile M
  Bizz Mobile M gaat nog een stapje verder met 5 GB aan data en een onbeperkt surfvolume op je favoriete app, maar vooral onbeperkt bellen en sms’en voor slechts € 23 per maand.
 • Bizz Mobile L
  Met het Bizz Mobile L abonnement kan je eveneens onbeperkt bellen, sms’en en surfen op een app naar keuze. Daarbovenop geniet je van 7 GB aan data en de optie Bizz International waarmee je naar het buitenland kan bellen tegen gunstige tarieven.
 • Bizz Mobile Unlimited
  Bizz Mobile Unlimited is het onbeperkte zakenabonnement van Proximus. Onbeperkt surfen, bellen en sms’en. Met ook nog eens de optie Bizz International om goedkoper te bellen naar het buitenland.
 • Bizz Mobile 5G International
  Bizz Mobile 5G International is het 5G onbeperkte zakenabonnement van Proximus. Onbeperkt surfen, bellen en sms’en in de Europese Unie. Met ook nog eens 1 GB, 600 sms’en, 600 belminuten naar landen binnen de Europese Unie of in/naar Zwitserland, de Verenigde Staten en Canada. En met de optie Bizz International om goedkoper te bellen naar het buitenland.
Bizz Mobile S Bizz Mobile M Biz Mobile L Bizz Mobile Unlimited Bizz 5G International
Data 1,5 GB
Onbeperkt surfen op je favoriete app
5 GB
Onbeperkt surfen op je favoriete app
10 GB
Onbeperkt surfen op je favoriete app
Eindeloze data Eindeloze data
Belminuten 100 minuten
Onbeperkt bellen naar vaste nummers
Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Sms'en Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Internationaal Bizz international Bizz international Bizz international +
1GB + 600 min + 600 sms'en in de EU* of in/naar Zwitserland, de VS, Canada
Tarief/maand € 13 € 23 € 32 € 40 € 52

Onbeperkt surfen op jouw favoriete app

Standaard activeren we WhatsApp voor alle mobiele abonnementen. Na activering kies je je favoriete app via MyProximus. Je kunt je favoriete app eenmaal per maand veranderen.

Alle Bizz Mobile-abonnementen zijn geldig in de EU

Lijst van landen waar je je nationale abonnement kunt gebruiken om te bellen, sms'en en surfen:
Åland-eilanden (Finland), Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe (Franse Antillen), Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique (Franse Antillen), Mayotte, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Réunion, Roemenië, Saint-Barthélemy (Franse Antillen), Sint-Maarten (Franse Antillen), Slovakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Verenigd Koninkrijk en Zweden + IJsland, Liechtenstein, Noorwegen.

Bellen of sms'en vanuit België naar deze landen is niet inbegrepen in je nationale abonnement. Bekijk je tarieven.

De data verhoging van je Bizz Mobile-abonnementen:
Nu Vanaf 01/02/2020
Bizz Mobile S 1,5 GB /maand 2 GB /maand
Bizz Mobile M 5 GB /maand 10 GB /maand
Bizz Mobile L 10 GB /maand 20 GB /maand

Bizz Mobile S

Geniet van onbeperkt surfen op jouw favoriete app: in België en binnen de EU

social apps

Kies een favoriete app van Twitter, Pinterest, Snapchat, WhatsApp, Facebook en Messenger. Standaard activeren we WhatsApp voor alle mobiele abonnementen. Na activering kies je je favoriete app via MyProximus. Je kunt je favoriete app eenmaal per maand veranderen.

Wat kan je doen met 2 GB?

 • facebook usage

  24 uren
  op Facebook

 • of

  youtube usage

  8 uren
  op YouTube

 • of

  instagram usage

  20 uren
  op Instagram

 • of

  spotify usage

  12 uren
  op Spotify

 • of

  32 uren
  Surf

Bizz Mobile M

Geniet van onbeperkt surfen op jouw favoriete app: in België en binnen de EU

social apps

Kies een favoriete app van Twitter, Pinterest, Snapchat, WhatsApp, Facebook en Messenger. Standaard activeren we WhatsApp voor alle mobiele abonnementen. Na activering kies je je favoriete app via MyProximus. Je kunt je favoriete app eenmaal per maand veranderen.

Wat kan je doen met 10 GB?

 • facebook usage

  120 uren
  op Facebook

 • of

  youtube usage

  40 uren
  op YouTube

 • of

  instagram usage

  100 uren
  op Instagram

 • of

  spotify usage

  60 uren
  op Spotify

 • of

  160 uren
  Surf

Bizz Mobile M

Geniet van onbeperkt surfen op jouw favoriete app: in België en binnen de EU

social apps

Kies een favoriete app van Twitter, Pinterest, Snapchat, WhatsApp, Facebook en Messenger. Standaard activeren we WhatsApp voor alle mobiele abonnementen. Na activering kies je je favoriete app via MyProximus. Je kunt je favoriete app eenmaal per maand veranderen.

Wat kan je doen met 20 GB?

 • facebook usage

  240 uren
  op Facebook

 • of

  youtube usage

  80 uren
  op YouTube

 • of

  instagram usage

  200 uren
  op Instagram

 • of

  spotify usage

  120 uren
  op Spotify

 • of

  320 uren
  Surf

Optie Bizz International inbegrepen: bellen naar alle landen tegen gunstige tarieven

 • € 0,19/min. naar de Europese Unie (EU)
 • € 0,25/min. naar Europa (buiten EU) en Business Zone
 • € 0,50/min. naar Noord-Amerika, Oost-Europa en de Maghreblanden
 • € 0,75/min. naar Azië
 • € 1/min. naar Zuid-Amerika en Afrika

Bizz Mobile Unlimited

Onbeperkte data, sms'en en minuten

 • Onbeperkte data:

  In België en de Europese Unie: je beschikt elke maand over 40 GB aan maximale snelheid op 4G. Als je meer verbruikt blijf je verder surfen met een verlaagde snelheid (maximum 512 kbps) zonder meerkost.

 • Onbeperkt sms'en en bellen: geldig binnen België en binnen de EU.
  Good to know: internationale gesprekken (= bellen vanuit België naar de EU) zijn niet inbegrepen.

Bekijk de lijst met EU-landen in de voorwaarden.

Optie Bizz International inbegrepen: bellen naar alle landen tegen gunstige tarieven

 • € 0,19/min. naar de Europese Unie (EU)
 • € 0,25/min. naar Europa (buiten EU) en Business Zone
 • € 0,50/min. naar Noord-Amerika, Oost-Europa en de Maghreblanden
 • € 0,75/min. naar Azië
 • € 1/min. naar Zuid-Amerika en Afrika

Bizz Mobile 5G International omvat:

Alles onbeperkt in 5G

 • Onbeperkte data:
  • In België: je surft onbeperkt  met de hoogste beschikbare snelheid in België via onze 4G, 4G+ en 5G netwerk.
  • In de rest van de Europese Unie: je beschikt over 50 GB. Boven 50 GB zal je aan aan maximale snelheid verder surfen maar een kleine toeslag betalen (€ 0,0035/MB).
 • Onbeperkt sms'en en bellen: geldig binnen België en binnen de EU.
  Good to know: internationale gesprekken (= bellen vanuit België naar de EU) zijn niet inbegrepen

Ben jij klaar voor 5G?

Proximus lanceert het eerste 5G-netwerk in België en maakt een eerste 5G-ervaring mogelijk in verschillende grote steden en kleinere zones. Omdat de frequentie voor 5G anders is dan 4G, heb je een 5G-abonnement én een 5G-compatibele smartphone nodig die deze snelheden aankunnen. Momenteel werken verschillende smartphones op ons 5G-netwerk. We will expand our offering as quickly as possible. Er zijn andere 5G-toestellen op de markt, maar die zijn nog niet bevestigd voor het Proximus 5G-netwerk.

Alles weten over 5G

1 GB + 600 min + 600 sms'en naar de EU of in/naar Zwitserland, VS en Canada

 • 1 GB mobiele data voor gebruik in de Verenigde Staten, Canada en Zwitserland
 • 600 belminuten en 600 sms’en te gebruiken:
  • tussen de VS, Canada en Zwitserland en vanuit de EU (behalve België) naar deze 3 landen en vice versa
  • voor oproepen die in deze drie landen ontvangen worden
  • voor oproepen en sms'en vanuit België naar andere EU-landen

Optie Bizz International inbegrepen: bellen naar alle landen tegen gunstige tarieven

 • € 0,19/min. naar de Europese Unie (EU)
 • € 0,25/min. naar Europa (buiten EU) en Business Zone
 • € 0,50/min. naar Noord-Amerika, Oost-Europa en de Maghreblanden
 • € 0,75/min. naar Azië
 • € 1/min. naar Zuid-Amerika en Afrika

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

 • Bel een Bizz Expert op 0800 22 015Ma - za : 08:00 - 22:00

 • Een Bizz Expert belt je terug

  Een Bizz Expert belt je terugmomenteel niet beschikbaar

 • Chat met een Bizz Expert via deze site

  Chat met een Bizz Expert via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Hulp nodig?