Professionele mobiele abonnementen

Kies het beste abonnement voor je zaak

Mobiele abonnementen

Vanaf € 13 /maand

We bereiden je gepersonaliseerde ervaring voor

Het is bijna klaar...

Geniet van onze promo die geldig is voor elk nieuw abonnement

Multi-mobiel voordeel

Ontvang een korting van € 3 per abonnement bij meerdere mobiele abonnementen

Ik kies mijn nieuwe smartphone

Kies je nieuwe smartphone
vanaf 9 met abonnementen

Nog meer voordelen in een Business Flex-pack

Geniet van een topprijs van € 10/maand vanaf het 2e mobiele abonnement in je Business Flex-pack

Tip: check je verbruik in de My Proximus-app!

Volg je data- en belverbruik op de voet, in realtime, via de MyProximus-appNieuw venster . Ontdek alle troeven van deze app voor jouw zaak!

Welkom op 5G!

Geniet van het supersnelle 5G-netwerk, nu open gratis voor alle Proximus-klanten tot eind juni.

Aanbevolen opties

500 MB Extra

Meer data om te surgen als je bundel is opgebruikt.

€ 4,13

Norton Security 1

Bescherm je toestel tegen virussen met Norton Security. Meer info

in plaats van € 1,65 € 0 /maand

Smartphone Omnium

Verzeker je smartphone tegen materiële schade, oxidatie,… Meer info

€ 12 /maand

Smartphone Omnium Light

Verzeker je smartphone tegen schade aan het glas aan de voorkant. Meer info

€ 5,99 /maand

Veelgestelde vragen

Via de MyProximus app of in een Proximus-winkel.

Ja, als je een tweede mobiele plan toevoegt aan uw je Business Flex-pack, ontvang je een korting volgens het gekozen nieuwe mobiele plan. Als je een tweede mobiel plan toevoegt, op hetzelfde klantenaccount als je huidige Bizz Mobile plan (minimum Bizz Mobile M), profiteer je van een multi-mobiel voordeel van -€3.

Je kan het beste mobiele plan voor jouw bedrijf kiezen in pack of je kan je op afspraak laten adviseren door één van onze Business Experts.

Je hoeft enkel de MyProximus-app te openen en je ziet het meteen.

Heb je de MyProximus-app nog niet?

Ik installeer ‘m nu:

App Store Apple Google Play Store

Ja, dat is mogelijk als nieuwe of bestaande klant, afhankelijk van de huidige promotie, de beschikbaarheid van de voorraad en de procedure om in aanmerking te komen (gekoppeld aan maximaal 5 gecombineerde aanbiedingen met een smartphone).

Er zijn verschillende mogelijkheden: je kan het plan online bestellen, in uw Proximus winkel of met de hulp van een Business Expert op afspraak.

Als je regelmatig met de VS, Zwitserland en/of Canada werkt, kan je kiezen voor het mobiele plan Bizz Mobile 5G International.

Als je regelmatig met andere landen communiceert, kan je kiezen voor de plannen Bizz Mobile L, Unlimited & International met de optie Bizz International of kies je voor onze "roaming" opties waarmee je minder betaalt voor occasionele gesprekken.

Bizz International optie

Bellen naar alle landen tegen gunstige tarieven met Bizz International optie inbegrepen in Bizz Mobile L, Unlimited en 5G International:

 • € 0,19/min. naar de Europese Unie (EU)
 • € 0,25/min. naar Europa (buiten EU) en Business Zone
 • € 0,50/min. naar Noord-Amerika, Oost-Europa en de Maghreblanden
 • € 0,75/min. naar Azië
 • € 1/min. naar Zuid-Amerika en Afrika

Webpromo

Promotie geldig tot 31/07/2022 voor elke nieuw Bizz Mobile abonnement, behalve overschakelingen van bestaande Proximus-abonnementen: ontvang gedurende 6 maanden een korting op de maandelijkse prijs van het gekozen abonnement. Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere lopende promoties of het gezamenlijk aanbod van een smartphone met abonnementen.

De Algemene Voorwaarden en Prijslijst & tarieven zijn van toepassing.

Prijzen excl. btw geldig in België en onderweg (roaming) in de EU (+ IJsland, Liechtenstein en Noorwegen), uitgezonderd speciale nummers (voting, 0900, ...) en diensten van derden. Onbeperkte diensten en roaming zijn enkel voor persoonlijk en normaal/redelijk gebruik zoals gedefinieerd in de algemene voorwaarden van Proximus(PDF, 263 KB)Nieuw venster. De niet-opgebruikte belminuten, sms’en en MB begrepen in de bundel worden niet overgedragen naar de volgende maand. De oproepen worden gefactureerd per seconde vanaf de 61e seconde. Het dataverbruik wordt berekend per schijf van 1 KB. Wanneer het dataverbruik oploopt tot € 60 buiten bundel, wordt de internetverbinding (met inbegrip van de favoriete app) stopgezet tot de start van de volgende facturatiecyclus. Onbeperkt sms-berichten naar alle mobiele netwerken in België en binnen de EU-landen, met uitzondering van sms-berichten die vanuit België, naar EU-landen of buiten de EU worden verstuurd en speciale nummers (stemmen, spelen, enz.).Het meegeleverde mobiele surfvolume is alleen geldig in de EU*.

Wanneer de eenheden begrepen in de bundel opgebruikt zijn, worden de oproepen aangerekend tegen € 0,14/min. excl. btw en de MB tegen € 0,05/MB excl. btw.

Favoriete app:

Onbeperkt surfvolume voor het gebruik van een app te kiezen uit een lijst van door Proximus geselecteerde apps. Standaard is WhatsApp geactiveerd. Je kan 1 keer/ maand van app veranderen via MyProximus. Voor sommige apps kunnen beperkingen gelden. Meer info op www-uat.proximus.be/support. De algemene voorwaarden van de apps blijven van toepassing. Proximus behoudt zich het recht voor om het aanbod te wijzigen, rekening houdend met een opzegtermijn van 1 maand. Wanneer het dataverbruik oploopt tot € 60 buiten bundel, wordt het onbeperkt gebruik van de favoriete app tot het begin van de volgende facturatiecyclus stopgezet.

Genieten van het Proximus 4G of 5G-netwerk doe je met een compatibel toestel.

Bizz Mobile 5G International

Prijzen excl btw. Tarief geldig in België en onderweg (roaming) in de EU (+ IJsland, Liechtenstein en Noorwegen), uitgezonderd de speciale nummers (voting, 0900, ...) en diensten van derden. Onbeperkte diensten en roaming zijn enkel voor persoonlijk en normaal/redelijk gebruik, zoals gedefinieerd in de algemene voorwaarden van Proximus. Het 5G-netwerk is enkel beschikbaar in bepaalde zones met bereik in België en vergt een compatibel 5G-toestel: meer info op proximus.be/5G. Het dataverbruik in België is onbeperkt. In de rest van de EU* heb je 50 GB/maand: daarna kun je verder surfen voor de prijs van € 0,0025/MB.

Met Bizz Mobile International kan je maandelijks onbeperkt bellen, sms’en en surfen. Dit alles niet enkel in België, maar ook binnen heel de Europese Unie. Daarbovenop ontvang je maandelijks 1 GB mobiele data voor gebruik in de Verenigde Staten, Canada en Zwitserland en 600 belminuten en 600 sms’en vanuit de EU naar deze landen en omgekeerd, of tussen deze drie landen onderling. De bundel is ook geldig voor oproepen ontvangen in deze drie landen en alsook oproepen en sms’en vanuit België naar andere EU-landen.
Wanneer de eenheden in het pakket zijn opgebruikt, worden de oproepen, sms-berichten en het gebruik van mobiele data gefactureerd tegen de prijs van de geldende Bizz Mobile-abonnementen.

*Åland-eilanden (Finland), Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe (Franse Antillen), Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique (Franse Antillen), Mayotte, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Réunion, Roemenië, Saint-Barthélemy (Franse Antillen), Sint-Maarten (Franse Antillen), Slovakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Verenigd Koninkrijk en Zweden + IJsland, Liechtenstein en Noorwegen.

Bizz Mobile Unlimited  5G

Onbeperkte data: je beschikt elke maand over 60 GB geldig in België en de Europese Unie* aan maximale snelheid op 4G. Als je meer verbruikt blijf je verder surfen met een verlaagde snelheid (maximum 512 kbps) zonder meerkost.

Normaal en persoonlijk gebruik van de Dienst door de Klant en onbeperkt gebruik
De dienst is geconditioneerd tot een niet-afwijkend gebruik, "als een goede huisvader". Proximus behoudt zich dus het recht voor om de dienst te beperken of op te schorten bij gebruik van meer dan 100 GB/maand.

Het 5G-netwerk is enkel beschikbaar in bepaalde zones met bereik in België en vergt een compatibel 5G-toestel: meer info op proximus.be/5G.

In het kader van de onbeperkte aanbiedingen worden volgende praktijken niet beschouwd als normaal en persoonlijk gebruik (niet-exhaustieve lijst):

 • Wanneer de klant meer dan 10.000 sms-berichten verstuurt per maand en/of 500 sms-berichten per dag.
 • Wanneer de klant sms-berichten verstuurt naar meer dan 250 bestemmelingen per maand.
 • Wanneer de klant regelmatig meer dan 6 uur per dag en/of 30 uur per week belt.
 • Wanneer de klant meer dan 100 GB per maand gebruikt.

Landen waarvoor de Bizz Mobile-bundels gebruikt kunnen worden zonder toeslag: Åland-eilanden (Finland), Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe (Franse Antillen), Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique (Franse Antillen), Mayotte, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Réunion, Roemenië, Saint-Barthélemy (Franse Antillen), Sint-Maarten (Franse Antillen), Slovakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Verenigd Koninkrijk en Zweden + IJsland, Liechtenstein, Noorwegen. 

Maandelijks prijs van een professioneel Bizz Mobile abonnement
Bizz Mobile abonnementen Maandelijks tarief
Bizz Mobile 5G International in plaats van € 55 € 39 /maand
Bizz Mobile Unlimited  5G in plaats van € 40 € 27 /maand
Bizz Mobile L € 32 /maand
Bizz Mobile M in plaats van € 23 € 16 /maand
Bizz Mobile S € 13 /maand
Tarieven buiten de bundel voor een Bizz Mobile-abonnement (excl. btw)
Tarieven buiten bundel Buiten bundel prijzen (excl. btw)
Bellen tarief buiten bundel € 0,14/min
Data tarief buiten bundel € 0,05/MB
MMS tarief buiten bundel € 0,50/MB

EU Zone

Alandseilanden (Finland), Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe (Franse Antillen), Hongarije, Ierland, Ijsland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique (Franse Antillen), Mayotte (Eiland), Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Reunion, Roemenië, Sint-Maarten (Franse Antillen), Slovenië, Slowakije, Spanje, St Barthelemy (Franse Antillen), Tsjechië, Verenigd Koninkrijk en Zweden.

Europa (non-EU Zone)

Andorra, Dominica (Eiland), Faeröer (Eiland), Frans-Polynesië, Guernsey (Bailiwick of), Jersey (Eiland), Man (Eiland), Monaco, San Marino.

Business Zone

Albanië, Australië, Bahrein, China, Cocoseilanden (Keeling), Egypte, Hongkong, Israël, Japan, Marokko, Nieuw-Zeeland, Singapore, Thailand, Tunesië, Turkije, USA, Zuid-Afrika en Zwitserland.

Noord-Amerika, Oost-Europa en Maghreblanden

Algerije, Bosnië-Herzegovina, Canada, Groenland, Kosovo, Macedonië, Servië en Montenegro.

Azië

Afghanistan, Armenië, Azerbeidzjan, Bangladesh, Brunei, Cambodja, Filipijnen, Georgië, India, Indonesië, Irak, Iran, Jemen, Jordanië, Kazachstan, Kirgizstan, Koeweit, Korea (Zuid), Libanon, Macau, Maleisië, Moldavië, Mongolië, Nepal, Oekraïne, Oezbekistan, Oman, Pakistan, Qatar, Rusland, Saoedi-Arabië, Seychellen, Sri Lanka, Syrië, Taiwan, Timor-Leste, Turkmenistan, Verenigde Arabische Emiraten, Vietnam en Wit-Rusland.

Zuid-Amerika en Afrika

Amerikaans-Samoa, Angola, Anguilla, Antarctica, Antigua en Barbuda, Argentinië, Aruba, Ascension (eiland, Brits overzees gebied), Bahama’s, Barbados, Belize, Benin, Bermuda, Bhutan, Bolivië, Bonaire, Botswana, Brazilië, Britse Maagdeneilanden, Burkina Faso, Burundi, Centraal-Afrikaanse Republiek, Chili, Christmaseiland, Colombia, Comoren, Congo (Dem. Rep. Congo) Cod-Rdc, Congo (Republiek Congo) Cog, Cookeilanden, Costa Rica, Cuba, Curacao (Nederlandse Antillen), Diego Garcia (Brits-Indisch oceaangebied), Djibouti, Dominicaanse Republiek, Ecuador, El Salvador, Equatoriaal-Guinea, Ethiopië, Eritrea, Falklandeilanden (Britse overzeese gebieden), Fiji-eilanden, Gabon, Gambia, Ghana, Grenada, Guam, Guatemala, Guinee, Guinee- Bissau, Guyana, Haïti, Honduras, Ivoorkust, Jamaica, Kaaimaneilanden, Kaapverdië, Kameroen, Kenia, Kiribati, Laos, Lesotho, Liberia, Libië, Maagdeneilanden (Amerikaanse), Madagascar, Malawi, Malediven, Mali, Marshalleilanden, Mauritanië, Mauritius, Mexico, Micronesia, Montserrat, Mozambique, Myanmar, Namibië, Nauru, Nicaragua, Nieuw-Caledonië, Niger, Nigeria, Niue, Norfolkeiland, Oeganda, Palestina, Palau (Republiek van), Panama, Papoea-Nieuw-Guinea, Paraguay, Peru, Puerto Rico, Rwanda, Saint Lucia, Saint-Pierre en Miquelon (eiland), Saint Vincent en de Grenadines (eiland), Saipan, Senegal, Sierra Leone, Sint-Helena, Sint-Maarten (Nederlandse Antillen), Soedan, Solomoneiland, Somalië, St. Kitts & Nevis, Suriname, Swaziland, Tadzjikistan, Tanzania, Togo, Tokelau-eilanden, Tonga, Trinidad & Tobago, Tsjaad, Turks & Caicos, Tuvalu, Uruguay, Vanuatu, Venezuela, Wallis en Futuna, West-Samoa, Zambia en Zimbabwe.

Wat is voor mij het beste gsm-abonnement?

 • Bizz Mobile S
  Met het Bizz Mobile S gsm-abonnement beschikt jouw zaak over een competitief en doeltreffend abonnement tegen een betaalbare prijs. De 100 belminuten naar gsm's, het onbeperkt bellen en sms’en, de 2 GB aan data en het onbeperkte surfvolume op een app naar keuze maakt dit aanbod bijzonder interessant voor jouw zaak.
 • Bizz Mobile M
  Bizz Mobile M gaat nog een stapje verder met 10 GB aan data en een onbeperkt surfvolume op je favoriete app, maar vooral onbeperkt bellen en sms’en voor slechts € 23 per maand.
 • Bizz Mobile L
  Met het Bizz Mobile L abonnement kan je eveneens onbeperkt bellen, sms’en en surfen op een app naar keuze. Daarbovenop geniet je van 20 GB aan data en de optie Bizz International waarmee je naar het buitenland kan bellen tegen gunstige tarieven.
 • Bizz Mobile Unlimited
  Bizz Mobile Unlimited 5G is het onbeperkte zakenabonnement van Proximus. 60 GB aan data, onbeperkt bellen en sms’en. Met ook nog eens de optie Bizz International om goedkoper te bellen naar het buitenland.
 • Bizz Mobile 5G International
  Bizz Mobile 5G International is het 5G onbeperkte zakenabonnement van Proximus. Onbeperkt surfen, bellen en sms’en in de Europese Unie. Met ook nog eens 1 GB, 600 sms’en, 600 belminuten naar landen binnen de Europese Unie of in/naar Zwitserland, de Verenigde Staten en Canada. En met de optie Bizz International om goedkoper te bellen naar het buitenland.
Mobiele abonnementen
Mobiele abonnementen Data Belminuten Sms'en Internationaal Tarief/maand
Bizz Mobile S 2 GB
Onbeperkt surfen op je favoriete app
100 minutes
Onbeperkt bellen naar vaste nummers
Onbeperkt € 13 /maand
Bizz Mobile M 10 GB
Onbeperkt surfen op je favoriete app
Onbeperkt Onbeperkt in plaats van € 23 € 16 /maand
Bizz Mobile L 20 GB
Onbeperkt surfen op je favoriete app
Onbeperkt Onbeperkt Bizz International € 32 /maand
Bizz Mobile Unlimited 5G 60 GB
Onbeperkt surfen op je favoriete app
Onbeperkt Onbeperkt Bizz International in plaats van € 40 € 27 /maand
Bizz Mobile 5G International Eindeloze data Onbeperkt Onbeperkt Bizz International + 1GB + 600 min + 600 SMS in the EU* or in/to Switzerland, USA and Canada in plaats van € 55 € 39 /maand
Hulp nodig?