Business Flex

Promo

Kies je cadeau: Laptop, Smart TV of een korting op je pack!
PS5: uitverkocht

Vanaf 72/maand

Een flexibel pack voor je zaak

Inbegrepen in je Business Flex

Prime 
inbegrepen in het pack

1 vraag, 1 expert, 1 oplossing

 • Een Business Expert volgt je vraag van A tot Z
 • Toegankelijk via MyProximus app
 • Volg op elk moment de status van je vraag
Internet
inbegrepen in het pack
 • Onbeperkt uploaden en downloaden
 • Superieure wifi ervaring

Voeg toe wat je nodig hebt

Mobiel abonnement

Vaste lijn

Proximus Pickx

Je eigen website met Bizz Online
Stel je pack samen

Vanaf 1 december 2021 en 1 januari 2022 veranderen de tarieven voor bepaalde producten.

Je zaak starten als een pro

Profiteer van onze Starter promoNieuw venster en ontdek "Start Like A ProNieuw venster", ons nieuwe platform vol tips & tricks voor Starter.

Meer dan 10 werknemers?

Ontdek Enterprise Pack Together

Combineer internet, vaste lijn, mobiel... en andere opties!

Meer info
Meer info over Business Flex

Wil je genieten van supersnel internet?

Tot 1 Gbps om te downloaden en tot 100 Mbps om te uploaden!

1 vraag, 1 expert, 1 oplossing

Met Prime, de dienst voor ondernemers, stel je je vraag slechts 1 keer, aan 1 Business Expert, die je vraag van A tot Z opvolgt. Inbegrepen in al onze Business Flex-packs

Altijd en overal verbonden

Onbeperkt internet

Surf onbeperkt en ultrasnel.En dankzij de slimme Wifi Nieuw venster, stabiel en tot in elke ruimte van je zaak

Bizz Internet Guarantee

Valt je internet opeens uit? Schakel automatisch over naar een mobiele 4G en zo blijf je altijd verbonden met Bizz Internet GuaranteeNieuw venster

Blijf aan de slag wat er ook gebeurt

24/7 technische support voor je zaak via 0800 22 500. We herstellen je internet, vaste lijn of tv de dag zelf

Onbeperkt

Onbeperkt bellen en sms’en

 • Onbeperkt bellen naar alle vaste en mobiele nummers in België met de vaste lijn
 • Onbeperkt mobiel bellen en sms’en
 
Multi-mobile voordeel

Voeg al een extra abonnement toe vanaf € 9/maand

Altijd verbonden, zonder extra kosten

Wanneer je databundel op is, surf je zorgeloos verder met verlaagde snelheid voor de rest van de maand

En gratis vervangsmartphone

Gsm stuk, kwijt of gestolen? Jouw gratis vervangsmartphone ligt al klaar in jouw Proximus Shop. Je bent dus snel terug bereikbaar voor je klanten

A replacement smartphone

TV & Entertainment

Pickx, TV op jouw manier

Nieuw: Proximus Android TV decoder

Al je favoriete apps op je tv, een geïntegreerde Chromecast, stembediening…

TV Android Decoder

Kies zelf de tv content die het best bij je past

Pickx Mix

Een mix van content voor alle smaken

Time - BBC First © BBC Studios

Kies zelf de tv content die het best bij je past

Pickx All Stars

Combinatie van Netflix, Movies & Series met Pickx+, Pickx Mix en Disney+ (inbegrepen voor 1 jaar)

Kies zelf de tv content die het best bij je past

Netflix

Ontdek de originele series en films van Netflix altijd en overal!

Red Notice - Kijk nu op Netflix

Kies zelf de tv content die het best bij je past

Pickx Sports

Volg de grootste Belgische en internationale sportcompetities

In sport kan alles

Kies zelf de tv content die het best bij je past

Pickx+

Fictie, sport, passie: altijd je sterkste emoties op je exclusieve tv-zender.

Wil je je eigen pack samenstellen?

Stel je eigen pack samen

Andere vragen?

Onze klantendienst beantwoordt al je vragen:

Als je al over een gecombineerd aanbod beschikt (smartphone + gsm-abonnement), behoud je je promotie (de voorwaarden en het aantal producten moeten ongewijzigd blijven). Sommige promoties zijn compatibel met Business Flex, andere niet. Bel ons op 0800 22 500 of breng een bezoekje aan een van onze verkooppunten om na te gaan of je je promotie behoudt.

Dat kan. Alle opties zijn compatibel met de oude en nieuwe packs. Elke extra optie zal worden gefactureerd tegen de catalogusprijs, afhankelijk van je type pack.

Je kan zelf de datum van de installatie kiezen tijdens de productconfiguratie. De installatiedatum hangt af van jouw gekozen producten, de producten die je al hebt en de beschikbaarheid van onze medewerkers. Reken gemiddeld wel op een wachttijd van ongeveer 14 kalenderdagen.

Neen, die is volledig gratis! De installatie en de activering zijn inbegrepen: een besparing van € 48,76!

Je stelt gewoon je huidige Business Flex opnieuw samen met het extra gsm-abonnement dat je wil toevoegen. Tijdens de productconfiguratie zal het extra gsm-abonnement worden toegevoegd aan je huidig Business Flex.

Promo: van 15/11/2021 t.e.m. 02/01/2022, voor elke nieuwe internetabonnee die voor Business Flex met een mobiel abonnement en minstens 1 extra produkt kiest (TV of vaste lijn). Contract van onbepaalde duur. Bij beëindiging binnen de 24 maanden is een restwaarde verschuldigd voor het toestel overeenkomstig de aflossingstabel in het contract. Zolang de voorraad strekt. Niet compatibel met andere promoties, uitgezonderd de gecombineerde aanbieding van een smartphone, gsm-abonnement en DataPhone-optie. Betaling abonnement via domiciliëring. Betaling toestel met bankkaart. Proximus behoudt zich het recht voor de actie te verlengen.

Webpromo: van 15/11/2021 t.e.m. 02/01/2022, voor elke nieuwe internetabonnee die voor Business Flex kiest. Maandelijkse korting van maximaal € 30/maand gedurende de eerste 3 maanden, afhankelijk van de samenstelling van het pack door de klant. Nadien betaal je de gewone prijs. Niet compatibel met andere promoties, met uitzondering van het gezamenlijke aanbod van een smartphone met een gsm-abonnement en de DataPhone-optie.

Pickx All Stars/Pickx All Stars & Sports: aanbod geldig van 03/08/2020 tot 31/01/2022 inbegrepen, bij aankoop van de tv-optie Pickx All Stars aan € 24,79 per maand of bij aankoop van de tv-optie Pickx All Stars & Sports aan € 33,05 per maand. Enkel voor tv-klanten van Proximus. Actie niet combineerbaar met andere promoties, behalve de korting van € 0,83 aangeboden op tv-bundels met packs. Korting slechts één keer van toepassing per klant en toegekend per schijf van € 4,13/maand gedurende 3 maand op de Proximus aanrekening.

Prime

Deze dienst is enkel beschikbaar voor Business Flex klanten via de MyProximus app. Bedrijven met meer dan 10 werknemers kunnen geen gebruik maken van Prime maar kunnen beroep doen op een account manager.

Gegarandeerde herstel van internet, telefoonlijn en TV de dag zelf indien je tijdens een werkdag belt voor 17u of voor 13u op een zaterdag. Kan het herstel niet binnen de opgegeven termijn geregeld worden, dan herstellen we ze tijdelijk via het 3G/4G-netwerk. Gegarandeerde herstel van de telefoonlijn: enkel geldig voor de Phone Line, ISDN-2 Standaard- of TWIN-lijn. Omleiden van oproepen: uitgezonderd marketing- of speciale nummers. Facturering volgens het tariefplan van de klant.
 

Mobiele telefonie

Onbeperkt gebruik: alleen voor normaal en persoonlijk gebruikconform de algemene voorwaarden van Proximus.

Toegang tot netwerk 2G 3G/3G+ 4G/4G+ 5G
Flex
Flex +
Unlimited Light
Unlimited 5G
Unlimited Premium 5G
 • Business Mobile Flex en onbeperkte data: je beschikt over 5 GB in België en onderweg binnen de EU* om te surfen aan maximale 4G/4G+ snelheid. Eens je GB’s opgebruikt zijn, kan je onbeperkt verder surfen aan een verlaagde snelheid (maximum 128 Kbps).
 • Business Mobile Flex + en onbeperkte data: je beschikt over 15 GB in België en onderweg binnen de EU* om te surfen aan maximale 4G/4G+ snelheid. Eens je GB’s opgebruikt zijn, kan je onbeperkt verder surfen aan een verlaagde snelheid (maximum 128 Kbps).
 • Business Mobile Unlimited Light & Onbeperkte data: Je beschikt over 25 GB in België en onderweg binnen de EU* om te surfen aan maximale 4G/4G+ snelheid. Eens je GB’s opgebruikt zijn, kan je onbeperkt verder surfen aan een verlaagde snelheid (maximum 512 Kbps).
 • Business Mobile Unlimited 5G & Onbeperkte data: Je beschikt over 45 GB in België en onderweg binnen de EU* om te surfen aan maximale 4G/4G+ & 5G snelheid. Eens je GB’s opgebruikt zijn, kan je onbeperkt verder surfen aan een verlaagde snelheid (maximum 512 Kbps). Het 5G-netwerk is enkel toegankelijk in bepaalde gebieden in België met een 5G-compatibel toestel: meer info op www.proximus.be/5G
 • Business Mobile Premium 5G: In België surf je onbeperkt met maximale snelheid via ons 4G, 4G+ en 5G netwerk. Het 5G-netwerk is enkel toegankelijk in specifieke zones in België met een 5G compatibel toestel: meer info op www.proximus.be/5G. In de rest van de EU beschik je over 50 GB/maand: daarna kan je onbeperkt verder surfen aan € 0,0030/MB. Ontvang maandelijks 1 GB mobiele data voor gebruik in de Verenigde Staten, Canada en Zwitserland en 1000 belminuten en 1000 sms’en vanuit de EU naar deze landen en omgekeerd, of tussen deze drie landen onderling. De bundel is ook geldig voor oproepen ontvangen in deze drie landen en alsook oproepen en sms’en vanuit België naar andere EU-landen en Zwitserland, Canada & USA.. Wanneer de eenheden in het pakket zijn opgebruikt, worden de oproepen, sms-berichten en het gebruik van mobiele data gefactureerd tegen de prijs van de geldende Bizz Mobile-abonnementen.
 • De klant kan tot 10 mobiele telefoons in het pack opnemen met dezelfde voordelen.

Internet (data): Indien de klant die surft aan verlaagde snelheid opnieuw wil verder surfen aan maximale snelheid, is het mogelijk om een data boost optie aan te kopen via MyProximus.

Bizz Internet Guarantee: Om te genieten van deze extra garantie, heb je als professionele klant een Business Flex nodig. De werking van het product is afhankelijk van de 4G dekking en de plaatsing van de modem in het gebouw. Als je een installatie door een technieker wenst, moet dit bij de bestelling aaangevraagd worden en dit wordt gefactureerd (€ 70) Voor nieuwe internetklanten is deze installatie inbegrepen in de gratis installatie door een etchnieker. Niet compatibel met een vast IP en met Fiber

Beschermingsmaatregel: om onverwacht hoge facturen te vermijden, wordt het mobile internet gebruik van de klant geblokkeerd als hij € 49,6 excl. btw meer data verbruikt dan het bedrag voorzien in zijn bundel. Als de klant dat wenst, kan hij zijn verbruik heractiveren via de MyProximus app of door contact op te nemen met de klantendienst. 

Gratis mobiele oproepen en sms’en:

 • In België en onderweg binnen de EU*, voor oproepen en sms'en over alle mobiele en vaste netwerken uitgezonderd de speciale nummers (voting, 0900, enz.) De oproepen worden per seconde gefactureerd vanaf de 61ste seconde.

* EU = Landen van de Europese Unie + IJsland, Liechtenstein en Noorwegen Gebruik voor roaming binnen de EU (+ IJsland, Liechtenstein en Noorwegen), voor een gebruik zonder misbruiken, conform aan de algemene voorwaarden
 

TV & entertainment:

TV: Voor meer info over de beschikbaarheid van TV, het hd-bereik, de mogelijkheid om meerdere televisietoestellen aan te sluiten en het aanbod aan zenders volgens de regio’s: www.proximus.be/tv. 

Pickx app voor TV-klanten met een MyProximus-account, voor gebruik in België via Proximus internet (vast en mobiel). Tv-gids toegankelijk voor alle internetgebruikers. De TV klanten hebben ook toegang tot de tv-content met uitzondering van de Partner aanbiedingen via de Proximus Pickx app en proximuspickx.be met een MyProximus account. De tv-content in de video is enkel voor illustratieve en educatieve doeleinden.
Indien de klant een mobiel abonnement heeft, is er een extra mobiel data volume van 5 GB voorzien voor de Proximus Pickx app. Indien de klant de limiet bereikt heeft van zijn mobiele data bundel, zal de verlaagde surfsnelheid ook gelden voor de mobiele data van de Pickx app.

Tv-bundel: keuze (je kan 2 keer/jaar wijzigen) uit een door Proximus geselecteerde lijst. Wijzigingen aanbod worden 2 maand op voorhand ter kennis gebracht. Netflix: dienst aangeboden door Netflix International B.V. Proximus biedt via de decoder een technisch vereenvoudigde toegang tot Netflix. Volg de instructies op www.proximus.be/iwantnetflix om je Netflix-streamingabonnement te activeren of om je bestaande account te linken. Algemene voorwaarden Netflix van toepassing: www.netflix.com/termsofuse. De prijs van het Netflix-abonnement wordt vermeld op de Proximus-factuur. Tv-bundel omvat standaard een abonnement voor 2 schermen. Op aanvraag: 4 schermen (€ 3,72 excl btw extra/maand). De Netflix-service en alle content die via de service wordt bekeken, zijn uitsluitend bestemd voor je eigen persoonlijke en niet-commerciële gebruik. je stemt ermee in om de service niet te gebruiken voor openbare vertoningen.
Korting van €0,83 op je eerste bundel in je Business Flex

TV Replay: TV Replay is gratis voor alle bestaande TV-klanten die kiezen voor een Flex-pack. De beschikbaarheid van programma’s en TV Replay hangt af van de televisiezenders en de toelatingen die deze al dan niet hebben om het genoemde programma te exploiteren. Ook beschikbaar op computer, tablet en smartphone via de Pickx app. De lijst van de beschikbare zenders in TV Replay op TV en de Pickx app, alsook de bijzondere algemene voorwaarden, staan te lezen op www.proximus.be/tvreplay.
 

Internet op bureau

Onbeperkt internetvolume: voor persoonlijk en normaal gebruik, volgens de algemene voorwaarden. Boven de 3 TB is de snelheid beperkt tot het einde van de maand, tenzij je gratis 300 GB extra activeert via MyProximus. Meer info over proximus.be/internetpolicy.

Internetsnelheid: de maximaal aangekondigde snelheid is een theoretische waarde. Niet alle klanten bereiken het in de praktijk. De snelheid hangt vooral af van de afstand tussen het aansluitpunt en het centrale kantoor, de beschikbaarheid van de technologie, de computerinstallatie, de interne bekabeling en in sommige uitzonderlijke gevallen het algemene gebruik. Deze factoren moeten optimaal zijn om op maximale snelheid te kunnen surfen. Het gebruik van wi-fi kan ook uw surfsnelheid verminderen. Controleer je surfsnelheid thuis op www.proximus.be/internetspeed.

Wi-Fi Booster: de klant heeft recht op een gratis Wi-Fi Booster in zijn Flex pack (met vaste lijn). Gebruik in België. 1 per klant op verzoek of op initiatief van de technicus. 

Bizz Internet Garantie: Om te kunnen genieten van deze extra garantie heb je als professionele klant een Business Flex nodig. De werking van het product is afhankelijk van de 4G-dekking en de locatie van het modem in het gebouw. Je kunt de installatie eenvoudig zelf uitvoeren. Als je al een Business Flex bent en je wenst een installatie door een technicus, dan zal er € 70 worden aangerekend. Niet compatibel met een vast IP en met glasvezel.
 

Vaste telefonie:

Onbeperkt bellen: alleen voor normaal en persoonlijk gebruik en conform de algemene voorwaarden van Proximus. Onbeperkt bellen nationaal: onbeperkt bellen vanaf de vaste lijn naar nationale vaste lijnen (spraaktelefonie) de klok rond. 10.000 belminuten voor oproepen vanaf de vaste lijn (spraaktelefonie) naar alle mobiele nummers in België 24/7, na deze 10.000 belminuten belt de klant aan voorkeurtarieven. Opgelet: condities niet van toepassing op de speciale nummers (070, 077, 09xx, 1xxx) en de internetnummers.

Optie “free calls international”: 2000 minuten/maand gratis bellen tijdens de daluren (tussen 17u en 8u) en tijdens het weekend, voor de internationale oproepen met uw vaste lijn naar vaste en mobiele lijnen (uitgezonderd mobiele nummers in Marokko en Turkije) van de volgende bestemmingen: Andorra, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Faeröer, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, IJsland, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slovakije, Spanje, Tsjechische Republiek, het Verenigd Koninkrijk, Zweden, San-Marino en Zwitserland, Verenigde Staten, Canada en vaste lijnen in Marokko en Turkije, vanaf het oproepnummer dat de klant heeft opgegeven bij de intekening, met uitsluiting van de 64k-dataverbindingen op ISDN-lijnen, speciale en premium nummers (niet geografische nummers zoals 070x, 09xx, 1xxx enz.) Bekijk de tarieven buiten de bundel via deze prijslijst. Maximaal 1 optie per klant. Niet cumuleerbaar met andere opties die korting bieden op de internationale gesprekken.

Oproepen naar alle andere landen ter wereld zijn per sec gefactureerd na de 1e min, zonder connectiekost.

Installatie inbegrepen: installatie door een technieker inbegrepen (ter waarde van € 48,76) voor alle Flex-klanten.

Onbeperkt internationaal bellen: 1.000 belminuten voor oproepen vanaf de vaste lijn (spraaktelefonie) naar vaste en mobiele nummers van de volgende bestemmingen: Andorra, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Faeröer, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Ijsland, Kroatie, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slovakije, Spanje, Tsjechische Republiek, het Verenigd Koninkrijk, Zweden, San-Marino, Zwitserland + Verenigde Staten, Canada EN naar alle vaste nummers in Marokko en Turkije met uitsluiting van de speciale en premium nummers (niet geografische nummers zoals 070x,09xx, 1xxx enz.) en de internetnummers. Na 1.000 belminuten belt de klant aan voorkeurtarieven. Bekijk de tarieven buiten de bundel via deze prijslijst. Enkel beschikbaar met Business Flex Premium.

Oproepen naar alle andere landen ter wereld zijn per sec gefactureerd na de 1e min, zonder connectiekost.

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar