×
×

Ontdek alle topseries van Netflix op Proximus TV

Netflix op Proximus TV: alle series

Discovery

Iron Fist

Een miljonairszoon keert na jarenlang vermist te zijn terug naar New York, om het familiebedrijf op te eisen. Maar dan wordt hij geconfronteerd met een oude vijand, die hem tot actie doet overgaan.


Discovery

The Crown

Dit drama onthult de politieke rivaliteit en romantiek tijdens het bewind van Elizabeth II en de gebeurtenissen die de tweede helft van de 20ste eeuw vorm hebben gegeven.


Discovery

Luke Cage

Rustig, maar tegelijk onkwetsbaar. Deze ex-gedetineerde vecht tegen de gangsters in zijn buurt. Bekijk Luke Cage op Netflix, met Proximus TV! 


Discovery

Narcos

Een kranige gangsterdramaserie over het waargebeurde verhaal van de beruchte gewelddadige en machtige Colombiaanse drugskartels.


Discovery

The Get Down

New York, 1977. Zes getalenteerde en bezielde jongeren uit de South Bronx jagen hun dromen na. Ze willen met hun supersnelle beats de muziekgeschiedenis veranderen


Discovery

Stranger Things

Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.


Discovery

Orange is the New Black

Deze met een Emmy bekroonde serie van de maker van 'Weeds' is het verhaal van een gegoede New Yorkse die in een vrouwenbajes belandt door een misdaad uit haar verleden.


Discovery

House of Cards

Een meedogenloos congreslid doet er alles aan om Washington D.C. te veroveren in deze politieke dramaserie met een Emmy- en Golden Globe-award.


Discovery

Marvel's Daredevil

Matt Murdock, die als kind blind werd, strijdt overdag als advocaat en 's nachts als superheld Daredevil tegen de onrechtvaardigheid in Hell's Kitchen, New York.

Speciale aanbieding

Goesting in originele series en films?

Kijk Netflix, nu als TV-bundel met Tuttimus!

Stel je Tuttimus samen

Activeer Netflix op je Proximus TV

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: