Proximus-kwaliteit

Blijf altijd verder werken, wat er ook gebeurt

Kwaliteitsvol netwerk

U kunt rekenen op het kwaliteitsvolle mobiele netwerk van Proximus om zowel buitenshuis als op kantoor te werken.

Ultrakrachtig mobiel netwerk

Elke dag blijven wij investeren in de kwaliteit van ons netwerk om u de beste ervaring te bieden, vandaag én in de toekomst. Daarom heeft Proximus als eerst 4.5G in België gelanceerd. De commerciële pieksnelheid bij 4.5G gaat tot 450 megabit per seconde, tegenover 150 megabit per seconde bij 4G. Proximus is ook de eerste Belgische operator die de 5G-technologie heeft uitgetest, met snelheden tot 70 gigabit per seconde.

Gratis wifi-hotspots

Dankzij Smart Wi-Fi schakelt uw toestel automatisch over van 3G/4G naar een van onze 1,3 miljoen hotspots in België, zonder uw surfervaring te onderbreken. Het is snel, veilig, en vooral gratis!
Ook in het buitenland surft u gratis dankzij 17 miljoen Wi-Fi Hotspots wereldwijd.

Mobile coverage extender

Proximus garandeert u de beste ervaring om te bellen in elke ruimte van uw huis of kantoor via de Mobiele Coverage Extender (Pro). Deze oplossing betekent het einde van een slecht bereik binnenshuis voor sterk geïsoleerde (nieuwbouw)kantoren, afgelegen bedrijfsterreinen, hoge gebouwen ...

Kwaliteitsvolle service

Ontdek de Proximus-kwaliteit en blijf verder werken, wat er ook gebeurt.

Uw bedrijf altijd operationeel

U hebt een bedrijf te runnen, en dus moet u de klok rond kunnen rekenen op betrouwbare telecom- en IT-diensten. Dankzij onze Proximus-garanties kan uw onderneming operationeel blijven, wat er ook gebeurt.

Onze engagementen

Onze technische helpdesk staat de klok rond voor u klaar en zorgt voor een snelle herstelling terwijl u kunt verderwerken.

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!

Contacteer ons