×
×

Je tekst cursief, vetgedrukt of doorgehaald in WhatsApp?

door ErikGouden tips van…04/01/2017

Je tekst cursief, vetgedrukt of doorgehaald in WhatsApp?
Wist je dat je je emoties nog harder kan laten doordringen op WhatsApp?

De app laat namelijk ook toe om je tekstopmaak volledig zelf te bepalen. Wist je dat je je lettertype cursief, doorgehaald of vetgedrukt kon maken?

De vraag die we ons dan kunnen stellen is: wanneer zouden we deze functie dan wel gebruiken? Er zijn natuurlijk tal van mogelijkheden om woorden, zinnen of uitspraken te accentueren. Zo kan je door middel van uitroeptekens, emoticons of hoofdletters ook al een zeker nuance toevoegen aan je berichten. Hier komt dus nog een vierde optie bij.

Je zou verwachten dat je je tekstopmaak eenvoudig kan aanpassen via je toetsenbord, maar niets is minder waar. Wie zijn lettertype wil aanpassen, moet gebruik maken van bepaalde codes:

En wie een woord zowel vetgedrukt, doorgehaald als schuin wil maken, kan de codes ook gewoon combineren.

En om helemaal los te kunnen gaan, is er nu Tuttimus. Da’s de sterkste all-in van België. Ieder krijgt z’n eigen hoop aan mobiele data en maakt gratis en onbeperkt gebruik van zijn of haar favoriete app, samen met onbeperkt snel internet thuis en onbeperkt vast én mobiel bellen binnen het gezin. En als kers op de taart: gratis extraatjes voor digitale tv. Doe dus gewoon je goesting en stel hier jouw Pack samen.

Of heb je genoeg aan een abonnement voor je smartphone? Dan is Mobilus écht de max. Da’s genieten van een eigen grote hoop mobiele data, plus onbeperkt jouw favoriete app gebruiken. En dat allemaal via hét meest ongeduldige netwerk. Check it out!

Meer nieuws over:

  • tips
  • smartphone
  • high-tech

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contact

Onze medewerkers staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

  • Bel ons op 0800 22 800Ma – za: 08:00 – 22:00
    Technische vragen : 08:00 – 24:00 (7/7)

  • Chat met ons via deze site

    Chat met ons via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact